Може ли линк4е за Starcraft Battle Chest - Games 4е мн искам да си го сваля това,и сцщо някои може ли да ми каже откаде мога да си зема книгата Starcraft: Uprising или линк кцм нея мн ще сцм ви благодарен.10x предваритлно
Имам проблем с Heroes 5. Инсталирам я сичко цъкам на иконката и ми излиза ерор - The application or DLL C:\WINDOWS\system32\d3dx9_25.dll is not a valid Windows image.Please check this against your installation diskette.
Какво да направя, че да я подкарам
Публикувано на: 10 Юни 2006 09:06
Arcanum:Of SteamWorks and Magick Obscura
Ми.. може да я има в аренабг.ком
или в торрентс.линкос.бг или
в
торрентс.бол.бг
или в дата.бг
ми.. тва е от мене
ти потърси там може да я има
SneakyDude
09 Авг 2001 13:23 Мнения: 391 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2006 10:57
Discworld II: Mortality Bytes
a.k.a.
Discworld II: Missing Presumed
Който ми я намери получава каса бира по избор...
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
Имам проблем с Heroes 5. Инсталирам я сичко цъкам на иконката и ми излиза ерор - The application or DLL C:\WINDOWS\system32\d3dx9_25.dll is not a valid Windows image.Please check this against your installation diskette.
Какво да направя, че да я подкарам
10 Дек 2004 17:51 Мнения: 517 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 12:22
PLS дайте ми линк за download на Diablo II mapkit.
Hode6ta prudnq
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 15:51
PLS link за:
Warhammer 40k: Chaos Gate
Dark Colony
09 Авг 2001 13:23 Мнения: 391 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 17:46
@ Heart of Hearts, Indiana Jones, само да тръгне играта и ще ви изкъпя в бира!
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения