Автор |
Съобщение |
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2006 05:45
Вuddy написа: А днеска си мислех да попитам.Какви са тези ботове в hindemith които постоянно бият ту guards, ту някое NPC което бие?Голи герои, и постоянно бият...Каква е целта, и защо го правят?
За delvl dude... Свалят lvls за да може после пак да бият същите mobs и тия mobs да drop-ват квото там им трябва. И тва не е само на Хинде, има го и на Teon и навсякъде общо взето. Ако се позамислиш си е достатъчно основание да се откажеш от retail...
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2006 09:50
ХОрааааа кажете как мога да гледам клипче!!!! Става въпрос за Ц4!!Записал съм си много ама не знам как да ги гледам ((((((((
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2006 11:55
a_ne_be написа: ХОрааааа кажете как мога да гледам клипче!!!! Става въпрос за Ц4!!Записал съм си много ама не знам как да ги гледам ((((((((
като пуснеш играта още преди да напишеш pass и username, виж менюто долу дясно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2006 23:27
имам джудже вече 40 левел направил съм куестите но не ми се сменя професията на Баунти хънтър какво да направя
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2006 14:23
гледахте ли филмчето на ц5, олеле...невероятно, изтеглете си го, дори нета да ви е външния 5кб...цял ден го чакам и е НЕВЕРОЯТНО
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2006 20:15
[ivchikat] написа: гледахте ли филмчето на ц5, олеле...невероятно, изтеглете си го, дори нета да ви е външния 5кб...цял ден го чакам и е НЕВЕРОЯТНО
те невероятни бяха и за C4... и за C3 едно време... важното е играта, а тя май пак ще е козметика...
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2006 20:25
ами то това е целта, ще има там 40 нови оръжия или нещо такова, нови дрехи, оня "антарас меч" , тоя боса...това е - разнообразие, да не можеш данаправиш всичко, ц6 ще е lineage 3 (така ми казаха приятели де, не знам), така че пригответе се за ъпгрейд
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2006 20:27
Да и на мен ми хареса, само не разбрах каква е ролята на оня дето свири
|
|
|
|
|
TheIceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2006 21:06
Л2 ще има до Ц 12
Да сериозно,в един форум гледах карта (необработена)
Бяха заградили мястото за Ц5..не беше мн голямо
+ това чух нещо за нова раса - Артей,но не казаха ,че е сигурно
___________________________________ (Нюклеър лаунч детектед )
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2006 23:28
Ice Phoenix написа: Л2 ще има до Ц 12 Да сериозно,в един форум гледах карта (необработена) Бяха заградили мястото за Ц5..не беше мн голямо + това чух нещо за нова раса - Артей,но не казаха ,че е сигурно
dude, беше планувано да са 12 хроники в началото, но от NCsoft обявиха в предварително интервю, че смятат да завършат L2 до Chronicle 5 или евентуално с нейно продължение - C6. Няма да има 12 хроники OMG... Не е казано, че с всеки Chronicle ще се добавя половин континет. Нова раса = глупости. Както и нов баланс впрочем...
@[ivchikat]
"антарас мечът" се казва Zariche и няма нищо общо с Антарас. Отделно е най-мощното оръжие в играта и има специална функция. Давал съм линк с всичкото инфо, дано сте чели. Оръжията малко не ги изброих 40, ама на кой му пука - ще запълнят дупките в grades, нищо особено, никви нови SA дори. За сметка на тва един тон шапки, маски, гребени, чесалки, калцуни, бастуни и кви ли още не глупости. И по едно скромно сет-че ей така за протокола, с леко моднати meshes на предишни и пооцветени текстури... GG, ще докарам цяла детска градина да се радва...
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юни 2006 23:31
Вuddy написа: Да и на мен ми хареса, само не разбрах каква е ролята на оня дето свири
ако говориш за боса (не съм гледал филмчето още даже, но съм чел достатъчно) музиката определя каква тактика да използваш срещу него... В C не-знам-кой-си ще искат и гюбеци да хвърляш барабар с боса докато не му писне и вземе че се пръсне от кефа на чалгията...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2006 10:07
Flameblind написа: Вuddy написа: Да и на мен ми хареса, само не разбрах каква е ролята на оня дето свири ако говориш за боса (не съм гледал филмчето още даже, но съм чел достатъчно) музиката определя каква тактика да използваш срещу него... В C не-знам-кой-си ще искат и гюбеци да хвърляш барабар с боса докато не му писне и вземе че се пръсне от кефа на чалгията... Е па ще ида да му напраскам critical-ите, пък нека си свири Иначе това от предишният ти пост - напълно съм съгласен.Същото както и в C4 - само козметика, и някви там 2-3 set-a.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2006 11:52
Искам още emotes да служат Ще е добре и да добавят още предметчета,има рпг-та на 10 години които имат повече предмети...
И да не забравяме да се молим новите система за pvp да действа добре...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2006 12:34
и най-вече не знам дали е бъг, ама много ме дразни - като се бия с чудовища и убивам едно, цъкам веднъж на друго и по инерция натискам повече пъти атаката и се сменя чудовището и всъщност уж пак си бия старото (което е мъртво )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2006 15:10
[ivchikat] написа: ...
Не се получава само при теб, пък дали е бъг...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2006 17:21
scooby-doo написа: Искам още emotes да служат Ще е добре и да добавят още предметчета,има рпг-та на 10 години които имат повече предмети... И да не забравяме да се молим новите система за pvp да действа добре...
L2 не е "treasure loot" RPG --- т.е. целта не е търсенето на предмети ала GW/WoW. От там и сравнително малкото предмети в играта, предвид мащабите й. Новата система за PvP... съдейки по мнения за корейската бета... хм... как да кажа... нова система липсва...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2006 18:02
Гипо написа: [ivchikat] написа: ... Не се получава само при теб, пък дали е бъг... И при мен се получава, и това е едно от най дразнещите неща в играта...Губя по няколко секунди които са важни, отделно ако има агресивни мобове също поемам 100-200 damage, които може и да не ги поема ако го няма тоя бъг.Иначе и аз искам повече emotes, и нови B grade armors и weapons, че до 1 седмица B ще трябва да слагам.А не тоя номер дето го направиха в C4 само S да сложат.
Хех какъв танцьор съм
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2006 16:22
По ме кефят цървулките ти
Flameblind,има ли начин да влезнем в бета сървъра(китайксият).А какво казват за nukers,нерфнати ли са?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2006 17:50
scooby-doo написа: По ме кефят цървулките ти А знаеш ли колко лошо ритат? Иначе даааа...И аз искам да вляза в тая корейска бета, нещо IP-то да не гледа, ако не ще поразгледам.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 16:10
Абе то има проксита за ИПто,ама едва ли ще успееш да си намериш парти да играеш с някой
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|