Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 16:44

The Heart of Hearts написа:
_JIJO_ написа:
До ся го смятах. 1000 скелета ако ударят група черни дракони ( на права стрела) могат да убият максимум 3 дракона. (без да се отчитат уменията на героя и точките му)

Оня бпт имаше 40-тина лича около 90 тъпира(вампира) около 30 предпоследни Wright, 250 зомбита за дракони 3 и духове 150 или нещо такова. Мразя резурекшъна да го ева :)

Проблема е, че некромансерите по принцип получават малко мана. Вече съм на 4-тата мисия от кампанията на немъртвите, а Маркал все още има само 2 Knowledge - 1-то беше от кристал, а другото май си е от първоначалните атрибути. Некромансера се развива главно на Spellpower, а после на Defence.
А има и други начини, освен да чакаш да му свърши маната. Има едно умение Counterspell(@ Sorcery), което може да се използва за да се неутрализира действието на следващата магия, пусната на терена. Академията го има, също и Дънджън, за другите не съм сигурен. Така де - на всяко действие има противодействие :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 17:38

абе да неутрализираш следващата магия не е яко тва кофтито на онизи с раиз дет спешъла е че почва от първи левел с тази магия и не губи изобщо юнит от самото начало а дига некромания и скелетон арчари просто този раиз дед за начало другите още нямат меджик гилд левел 1 и в един момент този прави адски масофки и от некромания и от това че не е губил юнити и от голямата популациа на замака на некроманите и като влезе в битка яко раиз дед и курец сички сичат пред слабите некромани

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 17:43

TheGuardian написа:
Некромансера се развива главно на Spellpower, а после на Defence.

С 1, максимум 2 knowledge колко същества можеш да съживиш? Rise Dead изисква 6 мана, следователно - най-много три пъти. В една малко по-голяма битка не може да се разчита само на Rise Dead.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 19:17

В един друг форум много споря срещу 4ма човека, които са твърде убедени че Некрополиса разваля баланса щото е разбираш ли супер имба и не може да бъде победен. Щото много лесно изривали цялата карта без загуби и когато дънджъна има 10 черни дракона за 45000 некрополиса щял даи ма 1000 скелета за 10000 злато които могат да бъдат съживявани за разлика от дракони и героя щял да бъде много по висок левъл от дънджъна щото много лесно изривал картата. Моля за помощ :lol:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 20:40

_JIJO_ написа:
В един друг форум много споря срещу 4ма човека, които са твърде убедени че Некрополиса разваля баланса щото е разбираш ли супер имба и не може да бъде победен. Щото много лесно изривали цялата карта без загуби и когато дънджъна има 10 черни дракона за 45000 некрополиса щял даи ма 1000 скелета за 10000 злато които могат да бъдат съживявани за разлика от дракони и героя щял да бъде много по висок левъл от дънджъна щото много лесно изривал картата. Моля за помощ :lol:

Ами Некрополиса наистина е силен да не кажа пекалено но не достатъчно. Все пак играта е направена да може със всеки замък да победиш всеки един от другите. :wink: Та замък като Heaven е с най-голяма възможност да успее да "изоре" мъртвите. Доколкото знам точно Хевън е специализиран за война със Undead. Всичките му единици плучават по-голям късмет и морал при битка със немътрвите. Както и самото му устройство на този замък насочено към желязото отколкото магията (мое мнение). При едно умело изпозване на грифоните , инквизицията , ангелите(ресурекшън) и кавалерията според мен няма да има проблем да бъде спрян :roll:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 20:43

Установих един бъг. При третата мисия на Силван един от петте Primary Objectives е следния: Free Talanar and Diarel. Това са два героя, който трябва да се освободят. Проблема е, че когато освободиш втория герой неговото име е Dirael. И така мисията не може да се мини. Ако някой случайно знае как може да се оправи този проблем ще се радвам да сподели с нас. :)

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 22:17

sZsZs написа:
Установих един бъг. При третата мисия на Силван един от петте Primary Objectives е следния: Free Talanar and Diarel. Това са два героя, който трябва да се освободят. Проблема е, че когато освободиш втория герой неговото име е Dirael. И така мисията не може да се мини. Ако някой случайно знае как може да се оправи този проблем ще се радвам да сподели с нас. :)

Отсвободи първо Talanar.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 22:56

Така и направих. Изискването е да освободя и двата героя.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2006 07:36

Абе може ли мъничко да ми помогнете.Значи аз си пускам една кампания завладявам там каквото има и освобождавам един герой.След това идва една армия на противника и трябва да я размажа.При условие че тя има един адски силен юнит на който моята цялата армия можа да махне само 1 кръв.Помогнете ми.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2006 17:11

zavisi kakav e unita i kakva e tvoqta armiq na 3kata nai silni baha frozen dragonite a az o6te ne sam imala da se poroviq v kartite i geroite moje bi nai ve4e s magii ili sas strelci probvai po rzli4ni na4ini :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2006 17:19

Кви са компетентни всички :lol: :lol: :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2006 17:29

sakito написа:
Абе може ли мъничко да ми помогнете.Значи аз си пускам една кампания завладявам там каквото има и освобождавам един герой.След това идва една армия на противника и трябва да я размажа.При условие че тя има един адски силен юнит на който моята цялата армия можа да махне само 1 кръв.Помогнете ми.

Сигурно говориш за мисията с Изабел и Годрик.Добре, слушай сега.Когато освободиш Изабел, прехвърли цялата си армия на нея.Ъпгрейдни града, направи си голяма армия и тръгвай да търсиш обелиските.Като ти се разкрие местоположението на Tears of Asha, занеси артефактът в града и направи сградата Elrath's Sentinel.След това всичко, което ти остава, е да отблъскваш армията на Аграел, докато Годрик не тръгне да търси Николай.Оттам нататък е лесно.Успех!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2006 13:35

Пичове я кажете кakва е цаката на 3татa мисия със Sylvan, че тоя Gilraen има огромна армия която се увеличава всяка седмица, а аз трябва да му светя маслото :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2006 18:33

Не знам аз ли съм тотален нууб или играта е леко небалансирана...

На Нормал ме мачкат, дори чудовищата из картата често ми бастисват уж "масивната" армия. Продължавам да играя, но ми се струва че няма да мръдна от нивото на ламер...

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2006 18:36

MarinZo, и аз съм там.И мен ме мачка тоя скапан песнопоец.Вече зададох един такъв въпрос, не ми отговориха.Дано на тебе ти отговорят...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2006 03:31

Howl of Terror rulz!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2006 09:31

Soul Hunter благодаря за съвета подейства.Минах кампанията с твоя помощ.Ако имам някакви други проблеми ще ти ги кажа във форума.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2006 10:48

TheGuardian написа:

Луд си, мой човек.Ся ако кажеш и как мина мисията с Аграел, когато трябва да пукнеш от бой Гилраен, цена няма да имаш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2006 17:35

трябва да се пачне играта просто че тва с слабите некромани е гавра ебаси дигаш отначало некромания, селетон арчари, етърнал сървитиуд и съмом неджик с хаунтед маинс и нема спирка мините ми даваха към 30 госта като ги зимам влизам в 4ужда територия зимам няколко мини е 200 госта е така ми идват за 2 хода ония като си земе мините аз пак си зимам гостове и така прва легион без мно да си давам зор така на хот сит с скелети и гостове изнесох двамата си приятели без грижи с яко раиз дед много е небалансирано наистина

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2006 17:38

a това че е нямоло нолидж не е така е зимам си интелиджънс разбирасе ама си имаш мана да си резуректваш колкото си искаш просто е небалансирано а иначе наи ме кефи на елфите това умение неичърс лък ама в една реална игра да играеш за спецялното умение на расата си е безумие а иначе компютрите ми се струва че като играе срещу тях отвреме навреме се бъгват дори на голяма трудност да са пуснати и не оказват добра съпротива ако нете изнесат в началото

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com