Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Има ли извънземни?
Публикувано на: 28 Май 2006 12:18

Има ли извънземни?Това е вечният въпрос - Дали сме сами?

Някои хора вярват , че има , но някои си мислят че това са измислиците на нашите изкуфели дядовци.Съществуват предположения и някои научни факти.Предположенията са следните - Ние може да сме някакви микроорганизми , и един пич наречен Господ Бог да наблюдава нашето развитие - ние сме мравки във неговата научна лаборатория.

Друг вариант е , че НИЕ сме спори , които със времето са се развили до това , което сме сега.Със времето , тялото ни и устройството ни са еволюирали.Или пък че ние сме роднина на някое развито животно , пък което е роднина на някаква развита спора.Съвсем възможно е туй.

Друг вариант е , че НИЕ сме създадени от някоя извънземна раса(следователно има извънземни) наречена Xel`Naga , STROGG , PROTOSS , Goa`Ulth или прочие(името няма значение) които са по-висши от нас и после са ни изооставили.И това е съвсем възможно.

Друг вариант е , че сме опитни зайчета(или по-точно човечета) , а другите раси са всъщност някакви учени-перковци , които си общуват с Господ Бог.Следователно СМЕ самотни , но не и сами.

Други вярват , че Насекомите са вид извънземни , които са се развили заедно със НАС.Неслучайно заради това , в някой научно-фантастични романи , именно "лошковците" са огромни хлебарки или зергоподобни мухи.

Аз лично вярвам във варианта със спорите.Има научни доказателства , които показват , че съществува живот извън земята.В кратерите , направени от отдавна разбили се там метеори , живеят микрооргонизми идващи от космоса (преди
това са живели на повърхността на метеора).Учените са открили живот(макар и микроби) на Марс и Плутон(незвам как са го направили).На Марс и на някои луни на Сатурн и Юпитер са открити огромни количества вода.Това е подходящо условие , за развитие на организми.Също така учените от НАСА постоянно откриват нови планети както във Слънчевата система , така и извън нея.Една от последните находки , e една огромна галактика , намираща се на много светлинни години оттук(в списание National Geographic има снимка).Тази снимка е направена от един телескоп наречен "Спицър" изстрелян от наса във орбита около Венера.Изпратен е във космоса , защото атмосферата на Земя му "пречи" да вижда.Именно този телескоп е намерил няколко планети извън нашата галактика , намиращи се на звездни разстояния от НАС.Някои може да не повярват , но е истина.
Този телескоп също е намерил прах от току що(10-ина хиляди години)експлодирала звезда.Той се разпростира на ширина 10 светлинни години.
Но да се върнем към темата.
Има няколко факта , които не могат да се обяснят ей-така.Може би са сторени от извънземни , а може би са сторени от Божията ръка.Но боговете не ги ли свързваме с фентъзито и със културите?Тоест боговете са само вярвания и никой незнае дали са съществували или съществуват.Някои хора вярват , че бог ги закриля , но понякога не е така.Въпрос на
късмет.Тогава се появяват 2 въпроса - Има ли Богове и Има ли извънземни?А може би Боговете са извънземни!
Ако има Измънземни , то тогава как биха изглеждали те?С 6 пръста 2 глави и 7 крака?НЕ.В зависимост от произхода им - ако живеят в студена планета , ще имат яка козина.Ако живеят на тъмна планета , очите им ще са големи.А може би извънземните приличат на нас - хората.Може би хуманоидният вид е уникалният начин , по който изглеждат извънземните.Според твърдения , англииският език е най-популярен , защото е Вселенският език.
Има много доказателства , че МОЖЕ БИ има извънземни.Това не може да се обясни ДУХОВНО.Може само Научно.
Има и друг въпрос - Дали ТЕ са враждебни.
Извънземните не са враждебни , а са приятелски настроени.Те не искат да ни унищожат.Така бихме реагирали не само ние , а и ТЕ при първи контакт с нас.
В игрите и в романите , ТЕ са враждебни , защото хората искат ЕКШЪН , а не любовни драми.Представете си HALO със приятелски настроени извънземни.Голям кеф а?Прибавени са и плазмени пушкала , за да е по-интересно.
Заключение - Извънземни има , но не е доказано.Нито една ДУХОВНА книга не може да докаже обратното.

Sorry , ако се срещат правописни грешки

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 12:35

Изънземни има!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 13:41

Дай да ги видим като има :!:

500gb hard drive

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 13:43

batista1 написа:

Еми ела ги виж де :!:

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 13:54

Цитат:
В кратерите , направени от отдавна разбили се там метеори , живеят микрооргонизми идващи от космоса (преди
това са живели на повърхността на метеора).Учените са открили живот(макар и микроби) на Марс и Плутон(незвам как са го направили)

WTF?Това го невярвам...
п.п.най-много 3,50 да ти пишат с това есе :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 14:41

batista1 написа:

Ако ти дойда няма да ти до извънземни, обещавам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 14:59

Що ти не си ли извънземно :lol:

500gb hard drive

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 16:48

http://emotico.hit.bg/1.jpg
http://emotico.hit.bg/2.jpg
http://emotico.hit.bg/3.jpg

УВЕЛИЧЕТЕ ГИ МИЛИАРДОКРАТНО И ТЪРСЕТЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ!НИТО ЕДНА ОТ ТРИТЕ КАРТИНKИ НЕ СА РИСУВАНИ.СНИМАНИ СА ОТ "СПИЦЪР"

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2006 10:05

На първата снимка ивдях 5 космически кораба,а на другите нищо не разбрах :?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2006 17:36

scooby-doo написа:
Цитат:
В кратерите , направени от отдавна разбили се там метеори , живеят микрооргонизми идващи от космоса (преди
това са живели на повърхността на метеора).Учените са открили живот(макар и микроби) на Марс и Плутон(незвам как са го направили)

WTF?Това го невярвам...
п.п.най-много 3,50 да ти пишат с това есе :lol:

и аз невярвам нали като минат през атмосферата и изгарят от топлината... помисли малко :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 19:33

Е не може да няма.Все пак толкова звезди :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 22:56

И аз вярвам, че има и други форми на живот в космоса освен нас земляните. Всички сте чували за броя на звездите и как било невъзможно да няма други. Тия дни обаче ми хрумна нещо друго. Ами ако ние сме първите? Ако ние сме еквивалентът на Xel'Naga и сме предопределени да създадем останалите раси?

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2006 12:31

Phantom написа:
И аз вярвам, че има и други форми на живот в космоса освен нас земляните. Всички сте чували за броя на звездите и как било невъзможно да няма други. Тия дни обаче ми хрумна нещо друго. Ами ако ние сме първите? Ако ние сме еквивалентът на Xel'Naga и сме предопределени да създадем останалите раси?

Too much Star Craft my friend :wink:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие: Re: Има ли извънземни?
Публикувано на: 02 Юни 2006 14:21

Бял Негър написа:
Според твърдения , англииският език е най-популярен , защото е Вселенският език.

Мен това ме разби :lol:
Подсъзнателно ние получаваме космически вълни, които влияят на мозъка ни и ни карат да харесваме английския език ;)
А винаги съм се заблуждавал, че Математиката е универсалния език на вселената...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие: Да,Бели ми Негър
Публикувано на: 03 Юни 2006 12:55

Ние сме просто едни лабораторни мишки.ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ,който ти наричаш ОНЯ ПИЧ ГОСПОД БОГ
ни е създал,за да черпи от нас енергия,защото няма ли ни нас,няма да го има и него най-вероятно.Той ни е създал,за да наблюдава нашето развитие.В даден момент когато на Земята хората няма да мислят НИКАКВИ злини,тогава ще ни се предостави възможността НИЕ НИЕ и само НИЕ да създаден НОВИ ФОРМИ НА ЖИВОТ...Това би трябвало да се случи може би много скоро,може и да е след поколения,но има ли материалисти и невярващи или просто мислещи лоши неща хора,този момент НЯМА да дойде.
Ако ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ види,че ЗЕМЛЯНИТЕ ще използват ВСЕЛЕНСКАТА БИБЛИОТЕКА* залоши цели и намерения,НИКОГА няма да ни се предостави възможността да развием СОБСТВЕНИ форми на живот...
ВСЕЛЕНСКИЯ РАЗУМ не иска да се намесва в живота ни.А тези,които ти наричаш ИЗВЪНЗЕМНИ,идващи от космоса,отвличайки ни и изследвайки ни са просто пратеници,те са от МИНАЛИТЕ РАСИ,живяли някога на ЗЕМЯТА.За специално обучение ще бъдат взети невярващите и тези,които са на тъмната страна,на лошото.А тези,които искат да се развиват духовно,вярват и са на светлата страна,ще се осъвършенстват още повече,така ще постигнат божествеността..."извънземните"ни отвличат,за да проверят докъде е стигнало развитието ни...Ако си чувал случайно за АТЛАНТИТЕ,не,не са ИЗВЪНЗЕМНИ,нито STROGG-(STROGG е една измислена раса в една игра-измислица).И The Heart of Hearts е МНОГО прав,май се прекалява със Star Craft-тия измислици какво могат да причинят...

*Вселенската Библиотека е мястото,където САМО хората които са най-духовно развити(На Земята има 3-4)могат да черпят от абсолютно всички знания.Без учебници(първобитна работа)те могат оттам за секунди без да имат понятие от езици,да научат абсолютно всички,просто за секунди.Но за такива,които вярват в STROGG май няма спасение.Вселенската Библиотека е всичко,което човек може да научи.Само по трептенията на гласа ти ако имам достъп дотам мога да ти кажа какво ще ти се случи,кой си,без да ми казваш НИЩО...Затова съжалявам,че ще те разочаровам,но извънземни форми на живот може да съществуват под формата на бактерии,нормално...Има и такива,които са приспособени да живеят в космоса,но нямат необходимите условия да се развият,чакат НАС,драги ми Бял Негър.Ако искаш,иди в Африка да си тупаш барабаните и да чакаш да се приземи кораб на Protoss.
По начина по който ми описваш извънземните си прав в едно нещо.Обаче с всяка нова раса небето и условията на земята са се променяли.Ако "извънземните" са били приспособени(с големи черни бадемови очи)заради простата причина,че може би слънчевите лъчи са били по-слаби...Или за тези зелените плешиви човечета.Ами те нямат никакво окосмяване,защото тяхната раса е била облъчвана от много силните лъчи на слънцето...Нашата раса е АРИЙСКА.Дори да ти звучи НЕМСКО е така...
Сега вмъквам нещичко от един сайт за расите,живели на земята...

1-АНГЕЛОПОДОБНИ
2-ПРИЗРАКОПОДОБНИ
3-ЛЕМУРИ
4-АТЛАНТИ
5-АРИЙЦИ( нашата сегашна човешка раса)

1-------АНГЕЛОПОДОБНИ------КХ----------------ЕНЕРГИЯ
Според описанията дадени от гореизложените господа,първата човешка раса-АНГЕЛОПОДОБНИ,е създадена чрез енергията и нейното безгранично оплътнение.
Преставилите и са били с огромни размери и са имали характерна газова форма на живот, от колкото физическа форма на живот.
размерите им са достигали на височина до 40-50 метра.
могли са да минават от едно измерение в друго, без никакви проблеми, дори са минавали през най плътната МАСА, ОТ ЗАТВОРЕНО ПРОСТРАНСТВО ДО ОТВОРЕНО ПРОСТРАНСТВО.
Обърнете сега внимание на това че тази раса-АНГЕЛОПОДОБНИ Е СЪСТАВЕНА САМО ОТ ЕНЕРГИЯТЯ-КХ.
"ТАЗИ РАСА Е БЕЗСМЪРТНА"

2-ПРИЗРАКОПОДОБНИ-----------ГИ-------------ДУША
Касво всъщтност преставлява втората чавешка раса ПРИЗРАКОПОДОБНИ ?

Чрез уплътняването на енергията се възпройзвежда-
ДУШАТА-ГИ
ИЛИ ще рече, че първата раса чрез своето оплътняване в себе си, възпройзвежда втората човешка раса.т.е.
ЕНЕРГИЯТЯ -КХ + ДУШУТУ-ГИ
Същото може да се каже и за тази раса ,че и тя има газава форма на живот, а размеритеи са от 30-40 метра.
Въктически, ако първата човешка раса притежава само енергия, то втората притежава в севеси, ЕНЕРГИЯ + ДУША.
АНГЕЛОПОДОБНИ + ПРИЗРАКОПОДОБНИ.
Тази второ човешка раса СЪЩО КАТО ПЪРВАТА Е "БЕЗСМЪРТНА

3-ЛЕМУРИ----------ТРЕТАТА ЧОВЕШКА РАСА.
ЛЕ-МУ-РИ ,се превежда на цигански по следния начин;
ЛЕ----------ВЗЕМИ
МУ---------СМЪРТ
РИ----------ТЯЛО
Т.Е. ЛЕМУРИ-СМЪРТНИ.
След като се уплътни ЕНЕРГИЯТЯ-КХ, СЕ РАЖДА ДУШАТА,
СЛЕД КАТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОПЛЪТНЯТ ЕНЕРГИЯТЯ И ДУШАТА СЕ РАЖДА ТЯЛОТО. НО БОГ Е ДАЛ СМЪРТНОСТ САМО НО ТРЕТАТА ЧОВЕШКА РАСА.
Лемурииците са с плътно тяло и водят полу воден начин на живот

Заключение:
КХАН----------ЕНЕРГИЯ----------АНГЕЛОПОДОБНИ
ГИ--------------ДУША-------------ПРИЗРАКОПОДОБНИ
РИ-------------ТЯЛО--------------ЛЕМУРИ-СМЪРТНИ

КХАНГИРИ се превежда така;
КХАНГИРИ-----------------ЦЪРКВА-БОЖИИ ДОМ
СЪБРАНИ В ЕДНО,
ЕНЕРГИЯТА -КХ + ДУШАТА-ГИ + ТЯЛОТО- РИ = ЦЪРКВА ИЛИ
НАЙ ТОЧНИЯ ПРЕВОД Е;
КХАНГИРИ-Е ЦЪРКВА,ТРИЪГЪЛНИК НА СЪТВОРЕНИЕТО НА "БОГ"

С всяка раса,Бели ми Негре,ръста ни намалява(ако не си забелязал)
Следващата раса ще бъдат джуджета

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2006 16:16

А може би въпросните извънземни сме ние след милиони години в еволюцията, което да обяснява приликата с нас /сегашните/.И да сме намерили начин да пътуваме във времето и пространството и да се връщаме в миналото.

Профил

Заглавие: Да
Публикувано на: 03 Юни 2006 16:20

Да,така е,ще има и 4 измерение-време в бъдещето...

Аватар
Заглавие: Re: Да,Бели ми Негър
Публикувано на: 03 Юни 2006 16:48

_XZORB_ написа:
С всяка раса,Бели ми Негре,ръста ни намалява(ако не си забелязал)

Моят ръст пък се увеличава , не знам защо?
Аз поне доколкото знам , ние сме произлезли от НАЩЕ древни прародители и сме наследили от тях един орган ,за който се ПРЕДПОЛАГА , че служи за преживяне!!!(Апендикса)
Ако ангелите са били тревопасни или чифтокопитни...

Ангел = Фентъзи - пич с крила , обратното на демон - идва от фентъзито
Призрак = Фентъзи - безплътен пич обратното на жив човек - пак иде от там
Лемур = вид маймуна
Атлант = потънал континент
Арийци = незнам откъде е взето.

Има научни доказателства , че някои неща от библията не са верни - например великият потоп не е бил 40-дневен , а е представлявал просто буря.Ной не е чул гласа на бога , а просто искал да се спаси , взел си семейството е добитъка , и се преселил на някакъв остров.Щом потопът не е бил 40-дни , следователно може да не е имало е ангели.Това НЕ означава , че НЕ ВЯРВАМ В БОГ и че съм ГОД-ХЕЙТЪР.

Науката може да докаже всичко , но и трабва време(ако ще и 9999999999 години)

Профил WWW

Заглавие: БЕЛИ МИ НЕГРЕ
Публикувано на: 03 Юни 2006 19:15

1 Ангела НЕ Е измислица
2 НЕ ЛЕМУР,А ЛЕМУРИЕЦ
3 НЕ ПРИЗРАЦИ,А призракоПОДОБНИ
4 АТЛАНТИ-НЕ АТЛАНТИДА:
Понеже си много "светнат",ще ти предоставя материал НАГОТОВО

Четвъртата раса са Атлантите. Те са имали две физически очи отпред, а "третото" е било дълбоко скрито вътре в черепа, но е функционирало добре. Били са двуръки, на ръст достигали 3-4 метра, но към края на своето съществуване започнали да стават все по-ниски...
Те са получавали знания от Всеобщото информационно пространство (или така нареченото от миналия ми пост:Вселенската Библиотека), владеели са дистанционната хипноза, предаването на мисли от разстояние, умеели са да влияят върху гравитацията, имали са летателни апарати (вимана), издигнали са каменните фигури на остров Пасха, построили са египетските пирамиди и ред други загадъчни монументи от древността.

5 раса,Негърчо,са АРИЙЦИТЕ
Петата раса, т.е. нашата, наричана в езотеричната литература арийска, е възникнала при късните атланти. По-голямата част от хората на петата раса са подивели и не са могли да използват знанията на атлантите. Отначало са били високи на ръст (до 2-3 метра), но постепенно започнали да се смаляват. Функцията на "третото око" почти напълно изчезнала, заради което се е прекъснала постоянната връзка с Всеобщото информационно пространство. Външността на петата раса придобила чертите на съвременните хора."
имах предвид,че ръста се намалява с РАСИТЕ,а не при растежните години се увеличава...
Това за библията...тя почти цялата е измислена...От алчни хорица...Е,има много верни неща,но голям процент не е истина...
От всяка раса има по 2 индивида,които са в състояние СУМАТИ някъде под Земята...Какво е СУМАТИ?Еми не е извънземно,нито е ФЕНТЪЗИ(yuck),а състояние на духа(душата не е измислица нито фентъзи)
Книгата се казва Кои сме ние?5-та книга от поредицата книги за Анастасия,живееща в руската тайга.Тя е много духовно издигнала се и е една от малкото,които могат да четат от Всеобщото информационно пространство .(ТОВА НЕ Е ФЕНТЪЗИ)Стига с това фентъзи,явно вярваш само в измислици,защото те ти слагат розовите очила и по този начин ти се изолираш от ИСТИНСКИЯ свят,защото явно нещо не ти харесва и предпочиташ да живееш като 4 годишно дете(дори те не вярват вече в такива измислици)
Ето и цитат от книгата,където Анастасия спори с писателя Владимир по темата за учените,които са изобретили и мутирали растения...
ЧЕТИ:

Но защо ти смяташ стопаните на тези имения и за изобретатели, учени? Нима те имат някакво отношение към науката?
-Имат отношение към науката.
-Какво например?
Например, ти Владимир, считаш ли за учен, човекът занимаващ се със селекцията на растения и с генно инженерство?
-Разбира се. Такива хора от всички ни за учени се смятат, те работят в научни институти. Създават нови сортове зеленчуци и плодове, и други растения.
-Да, разбира се, създават, но нали е важен резултатът от дейността им, нейната значимост.
-Има резултат - създадени са сортове студоустойчиви, издържащи на дълго съхранение картофи, които колорадски бръмбар не яде. Във високоразвитите страни дори от клетка живо същество създават, сега се готви отглеждането на разни органи за пресаждане на болни хора, бъбреци например.
-Да, така е. Но не си ли се замислял Владимир, защо в страните високоразвити се появяват все нови и нови болести? Защо те са на първо място по раковите заболявания? Защо им трябват все по-големи количества лекарствени препарати? Защо все повече страдат от безплодие?
-Защо?
-Защото много от хората, които ти наричаш учени, изобщо не са разумни същества. Тяхната човешка същност е парализирана, и чрез техният външно човешки облик, действат силите на унищожението. Помисли сам Владимир, тези така наречени учени, започнаха да видоизменят съществуващите в природата растения, и следователно, донасяните от тях плодове. Започнаха да изменят, без при това да определят предназначението на тези плодове. А нали в природата и във Вселената всичко е в тясна взаимовръзка. Ако, например в твоят автомобил механикът премахне или измени някой детайл, да речем филтърът, - колата ще върви още известно време, но скоро какво ще стане...?

А занауката...само да чуеш мнението на духовно извисените за науката и какво пишат по цял свят хора,които контактуват с висшия разум...Науката е първобитна...Дори има ОГРОМНИ грешки във физиката,химията,абе въобще във всички науки...
Сигурно си чувал за Зона 51 в Розуел,Щатите,където уж кацат много летящи чинии,но всъщност много хора,работещи там,дори заплашвани да бъдат убити ако кажат истината се престрашиха и говореха,че това не са летящи чинии,а правителството тества нови видове самолети...Но чрез рекламата,че там уж работят някакви учени и всеки ден там кацат чинии,това просто си е 100%реклама,за да могат идиотчетата от какво да спечелят,все пак американците са капиталисти...
Кажете ми сега кой има по-здрави доказателства?

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие: Re: Има ли извънземни?
Публикувано на: 03 Юни 2006 19:35

Existence написа:
Бял Негър написа:
Според твърдения , англииският език е най-популярен , защото е Вселенският език.

Мен това ме разби :lol:
Подсъзнателно ние получаваме космически вълни, които влияят на мозъка ни и ни карат да харесваме английския език ;)
А винаги съм се заблуждавал, че Математиката е универсалния език на вселената...

Екс, храната е универсалния език ;)

Krieg

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com