Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2006 14:41

Хора да ви питам нещо.Понеже се чудя дали да си взимам играта ми се иска да знам,каква е разликата между примерно L2 C2 ,L2 C3,L2 C4,защото не разбирам-това отделни експанжъни ли са,какво са ?!Ако някои даде повечко инфо по играта ще съм много благодарен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2006 14:56

necro_polis написа:
Хора да ви питам нещо.Понеже се чудя дали да си взимам играта ми се иска да знам,каква е разликата между примерно L2 C2 ,L2 C3,L2 C4,защото не разбирам-това отделни експанжъни ли са,какво са ?!Ако някои даде повечко инфо по играта ще съм много благодарен.
Това зависи от сървъра на който ще играеш.C1, C2 сървъри почти няма, C3 се срещат,но повечето са на C4, като разбира се C4 е най-добре (зависи от админа на сървъра много неща все пак).Разгледай http://www.l2.hopzone.net/, и си избери сървър.Само ти казвам, че това не е истинската игра.Тя е в официалните сървъри - без бъгове и съдържа повече неща и много играчи, но като за начало поиграй малко на неофициален сървър да схванеш основите, и ако ти хареса и имаш пари, си я купуваш.Като за начало играй тук - български сървър е и ще има от къде да получиш помощ на "роден език".Необходим ти е C4 клиент, и да свалиш това, да разархивираш и да заместиш тази system папка с оригиналната.После си правиш акаунт от тук, пускаш играта от X:/Lineage 2 C4/System/l2.exe - задължително пускай от system а не от главното .exe, пишеш име и парола, правиш герой, ала-бала и това е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2006 20:26

добре де,ако тея не са официални сървъри,защо тогава се плаща за тях ?!а оригиналните сървъри от играта за 70 кинта в пулсар ли е?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2006 20:38

Кви 70 лева ?Играта струва 30 лева !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2006 22:06

30 лв е ц3

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2006 23:13

necro_polis написа:
30 лв е ц3
C3 е защото Пулсар са педали и нямат C4.После през автоъпдейтъра се ъпдейтва до C4 за 6-7 часа (със 124 к/с).После по 53 лева карта за 2 месеца.Аз си поръчах тая, в играта си има 1 месец + 15 дена, като месеца го получаваш като заредиш картата за 15 дена която е включена в пакета.Още не ми е свършило времето (45-те дена), ама си имам резервна карта за 2 месеца у нас за всеки случай :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 09:05

е добре де-ти по-горе казваш,че ц3,ц4 не са оригиналните сървъри-тогава защо плащаш за тях или по-горе си казал,че ц4 е оригинален сървър,но ми препоръчваш първо да почна на пиратски за да свикна с играта и да видя дали ми е интересна ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 09:27

Ц3 и Ц4 са ... как да го наречеме ... големите пачове пуснати от НЦ Софт т.е създателите на играта.Той ти препоръчва първо да почнеш в пиратски,за да видиш дали ще ти е интересна играта,защото в платените сървъри се дига адски бавно и повечето хора губят интересен.Затова играи на пиратски сървър малко,разгледай играта и тогава я купувай да не се прецакаш :) И в Пулсар е Ц3,но като инсталираш играта чрез аутоъпдейтъра ще се ъпдейтне сама до Ц4 и почваш да играеш.Или ако не ти се занимава и си с по бавен интернет и не ти се чака 5-6 часа+ за ъпдейт до Ц4 можеш да дръпнеш Ц4 от torrents.linkos.bg и за 10 минути ще ти се ъпдейтне и почваш да играеш.Аз винаги така правя :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 09:35

добре сега един сравнение да направим
На л2 по-бавно ли се дига макс лвл от уоу?Защото ако е така,по-добре въобще да не почвам,защото не съм от търпеливите,които играят всеки ден по 4 часа и качват половин лвл.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 10:13

Ако играеш в платените сървъри многооооооооооооооо по бавно.Тва не ти е бебешкия уоу дето за 1 месец си оп.. макс лвл :) Тука се иска търпение за левел.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 10:51

В няколко поста не можахте да му обясните на момчето нещата, които го интересуват. То не бяха пиратски сървъри, не беше чудо :lol:.
necro_polis: Питаш каква е разликата между C1, C2, C3 и C4 - това са експенжъни на играта. C4 е последният, скоро се задава C5. За разлика от WoW всеки експенжън е безплатен и се тегли директно от сайта на играта като ъпдейт.
Играта има пиратски и официални сървъри. В пиратските не плащаш с пари, а плащаш с нерви(едно, че не играеш истинската игра, защото всичко е променено според желанията на основателя на сървъра, второ, че от бъгове и тъпотий ще ти пламне главата). В оригиналните сървъри е много по-културна работата, има ботове, но лесно ще се научиш да не им обръщаш внимание. За оригинално копие на играта плащаш 29лева. Карта за 60 дни струва 53лева, но е по-изгодно ако плащаш с кредитна карта.
Да достигнеш максимален левъл е много по-трудно и бавно от WoW и времето до голяма степен зависи от самият герой.
Силата на играта е team play, за разлика от WoW където можеш да качиш максимален левъл, без да си казал едно "hi" някому. Тук всеки герой е полезен и по някакъв свой начин допълва останалите.
И да ти кажа за колко време би могъл да стигнеш максимален левъл, това няма да е от значение. Играта е коренно различна от WoW и целите и са съвсем различни. Тук има много по-развита отборна игра и огромни отборни масовки(битки за замъци, воини между кланове...), в които едновременно участват стотици хора(говоря за официален сървър).
Целите на играта са съвсем други от това да отидеш с един приятел и да изколяте цяло село с малки левъли. Играта е по-трудна най-вече заради заложената икономика в нея, тук печеленето на пари е изкуство(пак за официален сървър говоря).

За това дето казваш 70лева от Пулсар - да, може да е 70лева, но е толкова, защото в пакета върви играта(29лв) с един безплатен месец + карта за 60 дни(която иначе е 53лв).
По-добре наистина пробвай играта на пиратски сървър, за да си сигурен, че после ще си даваш парите за игра, която ти харесва. Освен това ще си харесаш герой, който да развиваш на официалните сървъри. Огромен процент от пиратските сървъри имат многократно по-бърз процент на качване на експириънс/пари/дроп и това позволява да разучиш героите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 11:01

е това ми трябваше.10х Гипо.Аз принципно съм фен на отборната игра,за това джиткам Guild Wars,където тези които са я играли много добре знаят,че размотаването сам и самостоятелното трепане е само до 8 лвл.,от там нататък е невъзможно да минаваш куестове сам.Аз принципно не съм голям фен на тези пиратски сървъри,защото много добре знам какво представляват и не искам да си късам нервите с тях,но може да пробвам,за да видя дали ще ми хареса.Само една забележка към Гипо,това което каза за уоу,че можеш да станеш 60 лвл без да кажеш едно здрасти не е хич така,но сега не искам да спорим за глупости.Ще си помисля дали да си я взимам,та значи последно да питам за всеки случай и бих предпочел Гипо да ми отговори :P (без да се засягате останалите :P ).Ако си купя това там от 70 кинта + 3те месеца това от кой експанжън ще е.В сми дали ще съм там ц2,ц3,ц4 или ще трябва да ги тегля от нет?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 11:05

Santa™ написа:
Ако играеш в платените сървъри многооооооооооооооо по бавно.Тва не ти е бебешкия уоу дето за 1 месец си оп.. макс лвл :) Тука се иска търпение за левел.

е то по твоята логика Guild Wars е направо инфалнтилна работа,защото макс лвл може да станеш за 1 седмица,ама не е там въпроса-като имаш 56 възможности за развитие на герой и като си направиш сметка,че можеш да сбъркаш в комбинацията от скилове,които използваш героя си заминава,поради лошо развитие.А принципно е супер яка игричката,особено като стават ГвГ(Гилдия вс Гилдия) яко мазало.А нашите представители на тази игра са на 30 и 58 място от 1000 Регистринани отбора,а то има още поне 10 пъти по толкова,които не са регистрирани за ГвГ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 11:20

Напротив Гипо е прав за уоу.Когата играех един от офицерите в гилдията ми...китаец естествено стана 60 лвл без парти с никои,без да говори и т.н Аз едва бех отлепил 20 лвл,а той 60 лвл ... говори после кое става и кое не :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 11:30

mnogo ebana igra i vie ste ebani ps maniq e naj skypantoo aspsadg
]kdsa
]g ksg s

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 11:31

еми китаецът е играл по 23 часа в денонощието-аз какво да го правя?! :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 17:24

Оригиналният сървър е на C4.Значи ще играеш на C4, просто играта на Pulsar е C3, защото са "назад във времето", но после има авто ъпдейтър който да ти направи оригиналното копие от C3 до C4, за това не трябва да те притеснява това, че е C3.Иначе тази работа със играта за 70 лева + 2 месеца карта + 1 месец, мисля, че няма да има, даже почти съм убеден.Все пак попитай дали има от тази с 3 месеца, ако не си вземи тази от 44 лева със месец и 15 дена.Трябва да излизам за съжаление, иначе щях да ти обясня някои неща по подробно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2006 01:27

Вuddy написа:
Иначе тази работа със играта за 70 лева + 2 месеца карта + 1 месец, мисля, че няма да има, даже почти съм убеден...
Онзи ден в един от магазините на пулсар видях няколко такива ;).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2006 07:46

интересно ми е дали в л2 има сетове,реар и там по-различни предмети ?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2006 09:34

necro_polis написа:
интересно ми е дали в л2 има сетове,реар и там по-различни предмети ?

Сетове има,ама са малко.
Реар...може да се каже оръжията...но пак не са много.Kато цяло играта не е treasure hunt,няма много предмети,а пък и силните се крафтват.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com