Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2006 12:35
Гипо написа: Вчера влязох да поиграя малко въпреки изпитите... съобщиха ми, че ще пазим Gludio и скокнах моментално в играта . Първият час никой не се появи, но изведнъж наизкачаха доста говеда, а ние бяхме разредили редиците и се лигавихме . Е опазихме го де, но сами си направихме нещата трудни .
Пак е по-добре отколкото siege-овете в addiction.Атакуващите стрелят през несчупената врата докато не ги баннат след няколко минути...а пък защитниците....направо не е за разказване.И интересното е,че това го правят anti-pk,а не лошите pk кланове...
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2006 13:55
scooby-doo написа: Гипо написа: Вчера влязох да поиграя малко въпреки изпитите... съобщиха ми, че ще пазим Gludio и скокнах моментално в играта . Първият час никой не се появи, но изведнъж наизкачаха доста говеда, а ние бяхме разредили редиците и се лигавихме . Е опазихме го де, но сами си направихме нещата трудни . Пак е по-добре отколкото siege-овете в addiction.Атакуващите стрелят през несчупената врата докато не ги баннат след няколко минути...а пък защитниците....направо не е за разказване.И интересното е,че това го правят anti-pk,а не лошите pk кланове...
ем ако атакуващите стрелят през стрените (познато в l2j) защо просто защитниците не излезнат от range... O.o
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2006 17:36
Еми защото се стреля през всички видове стени и т.н.,много гадно става,когато си в стаята с артифакта Оооо забравих да спомена,че и мелетата бият през стената ^^Е кажи ми,как да не го обичаш тоя сървър
п.п.споменах ли hawkeyes със 4н-8k dmg
EDIT:Flameblind ownz http://lineage2.gamers-online.org/forum осоено в темата за bd
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2006 18:30
А, забравих да кажа, че с бъфове и песен на SWS снощи на сийджа тичках с 215speed . Нямам никакви татуси по мен, но скоро ще сложа и на хората ще им е трудно да цъкнат с мишката върху героя . Обикалях замъка Глудио за страшно кратко време, чак мухи ми се лепяха по челото .
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2006 19:48
Гипо написа: А, забравих да кажа, че с бъфове и песен на SWS снощи на сийджа тичках с 215speed . Нямам никакви татуси по мен, но скоро ще сложа и на хората ще им е трудно да цъкнат с мишката върху героя . Обикалях замъка Глудио за страшно кратко време, чак мухи ми се лепяха по челото .
И питаш?Ние сме по-бързи от bmw-то в NFS:MW ДОбре,че ми лагва,иначе като сме pk party в ToI мога да ги изпреваря с няколко етажа
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 14:05
Гипо написа: [ivchikat] написа: ... Абе готин, ти не разбра ли, че това е тема за Lineage2? Ти наистина ли смяташ, че това, което си написал има нещо общо с истинската игра?
ок, готин, извинявай, че нямам пари да играя в оригиналния и че ми е писнало да играя по "истинските" сървъри дет не мога да поиграя и 10 мин без проблеми щото само некви донейтъри ме бият. Пиша в тая тема, щото не мога да играя от нас,а ми се иска да говоря с други и ми БЕШЕ интересно, докато не дойде ти и не ми каза (не се хващай за това само че) : "ти щом не играеш в моя сървър начи не играеш лайнейдж" (на мен точно така ми прозвуча). се тая, особено ме интересуваш
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 14:20
[ivchikat] написа: ...
Е не си ме разбрал правилно. Не съм ти казвал да играеш на offi, исках да кажа, че играеш на сървър, който няма нищо общо с идеята на играта. Говориш за някакви нереални стойности на HP и DMG... Сигурен съм, че все някъде има що годе читав пиратски сървър, който макар и с различни рейтове да е близък до идеята на играта. И как да разбера за какво ми говориш, като даваш пример с арчер на 10к кръв, който щял да се бие с танк на 8к кръв... как да ти вляза в положението и да ти отговоря, след като моя арчър има 2к+ кръв, а пък танковете имат близо двойно повече кръв от мен . Та на базата на опита ми, от какво да съдя кой кого ще пребие, след като статистиките на героите са тотално разбъркани?
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2006 15:43
макар че аз май май няма да играя вече, то ми изтриха стрелеца...ролбек. Да, ама и след туй - курец! Права си аз един дагерист хюман(които са може би най-слабите герои в тоя сървър, ама аз имам 4 ) веднага след ролбека и днеска какво? изтрит. гледам из форумите - героите под 40 лвл изтрити. хуу де - моя беше 79, ама...на един приятел дето се спасихя предния път тоя път не бяха пощадени...само един админ ми отговори като хората, ама се тая. карат ме в някакъв сървър ц4 да играя дето има дуал драгон слейър, дуал лъкове...я кажете някой сървър свестен и клуб, където го има, щото от нас не мога да играя
едит: само да добавя, че си бях скрил бъфовете, а приятеля ми не може да играе и героя му БЕШЕ тъп, макар че с фул бъф щеше да стане на поне 150к хахах
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2006 10:29
За зали незнам,но защо не можеш да играе от вас???Ако имаш интернет,ще ти обясня как да си вкараш server и т.н....
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2006 10:56
scooby-doo написа: За зали незнам,но защо не можеш да играе от вас???Ако имаш интернет,ще ти обясня как да си вкараш server и т.н....
нямам място на компа...19 гб хард, минималните точно ги покривам. На снимки ще ми върви, ама...сестра ми явно си мисли, че компа е неин и е качила 6 гб музика, 3-4 гб филми и т.н. С нетърпение очаквам нсбоп, за да направя един формат и след това няма да стана от компа...
иначе мерси ще се наложи някой да ми помогне, ако освободя над 500мб...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2006 07:54
Ех и аз си деактивирах акаунта за седмица и половина, щото трябваше да уча.И ся цъкам си на reactivate...и курец Начин на плащане, чрез кредитна карта или чрез game card А мисля, че имах още време, и ми е чудно кед к`то го Деактед kа А!го ле, чивирах ми изчезна времето...Както и да е поръчах си нова карта и днес трябва да дойде...но стана шибано така.
Иначе Гипо...Някой даггер ако е със уинд уоук 2 (мързи ме да превключвам), песен и пусне dash 2...какво ли става
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2006 09:11
Бъди не питай А иначе от тая седмица и аз спирам линеаге.Омръзна ми деба Ще си цъкам на екс бокса и на уоу понякога през лятото.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2006 10:20
Вuddy написа: Иначе Гипо...Някой даггер ако е със уинд уоук 2 (мързи ме да превключвам), песен и пусне dash 2...какво ли става
ем става нещо, ама трае само няколко секунди...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2006 10:23
Що да не питам?Какво е станало?
Edit : Пише BILL PLAN Inactive а си влизам и си играя...Клана ми си е*а мамата, най добрия ми приятел от него го няма, няма никой онлайн от friend list... Гипо освободиха ли се места във вашия клан, или да ми препоръчаш някой друг който да ме вземе от epoch тия дни ще стана 40 левъл.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2006 11:33
Клана ни е плътно 40 човека и не мърда по-долу, а има поне 20ма желаещи да влязат . Epoch изживява криза и сега е разделен. 2 от 9те клана се махнаха, защото... абе не знам точно защо, по това време не играех, а учех . Останалите кланове сме заедно(в смисъл партита, райд босове, сийджове), но не сме Ally.
А по темата с дагера - еми ще е с уинд уоук, ще потичаме, ще ме настигне, ще ме тресне веднъж и после... ще ми диша прахта и ще ми яде стрелите .
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2006 09:00
А ако го хване entagle(TH-то) ще си мечтае да го хване...
А сега за символите на SR:
Гипо ти какви ползваш?
Кой варинат да избера за SR?
1 вариант
+4dex/-4con
2 вариант
-2str/+2con +2dex/-2str
3 вариант
+5 DEX -8STR +4 CON - 5 STR
4 вариант
+4str/-4con
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2006 13:29
scooby-doo написа: А ако го хване entagle(TH-то) ще си мечтае да го хване... А сега за символите на SR: Гипо ти какви ползваш? Кой варинат да избера за SR?
1 вариант +4dex/-4con 2 вариант -2str/+2con +2dex/-2str 3 вариант +5 DEX -8STR +4 CON - 5 STR 4 вариант +4str/-4con
никога не намалявай STR на стрелец... Ама айде, питаш Гипо, той да се изкаже, нема да крада отговори
|
|
|
|
|
TheIceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2006 18:37
Flameblind
А на Уар ..Warcryer какво се слага/маха
Наблягам предимно на боя,сега съм с Blue Wolf Light & Kris
___________________________________ (Нюклеър лаунч детектед )
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2006 10:38
Какво мислите за новият вид на темата на 1-ва страница?Постарах се малко да ъпдейтна нещата, после ще добавя и още малко неща, защото сега нямам време.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2006 09:52
ахах извинявам се,ч е пак ви занимавам с моя сървър, ама тва е прекалено добро. Нчи имаше един донейтър спелхоулер, отивам аз да бия един райд(дето е на доста централно място) и го гледам тоя...питам го по колко му прави? ми по 4к. хуу аз съм със сс +16 и му права по 2,5к. Викам си - айде да си науча скиловете...опс а познйте кой правеше на райд боса по 9к демидж, ахах, оня донейтъра ме гледа така, щото естествено само аз му правех нещо...опс - умря, аз не пикнах нищо, ама един приятел пикна сс на кд, кат се спаунна пак познайте кой го уби почти сам, естествено втори път нищо не успях да намажа
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|