Heroes V might and magic ---Официална Тема---
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
TheGuardian
а за това ли става дума ? http://www.ggmania.com/cheat.php3?cheat=12562
имам го начи колекторско
имам го начи колекторско
- Bethrezen
- Обратна връзка:
Я сега си дайте списъка с неща, които искате да се променят в Heroes V.
Ето го моят:
1. Wight-овете и Wraith-овете да се премахнат и на тяхно място да поставят Death Knight-и.
2. Да се поувеличи кръвта на Bone Dragon-a и ъпгрейтнатата му форма.
3. Да се понамали кръвта на Treant-a и Ancient Treant-a. (без да обиждам феновете на Sylvan, но има единици от 7 ниво, които са по-слаби)
4. Да сменят каските на Lich-a и Archlich-a.
5. Духовете и спектрите може малко да им се понамали Incorporeal абилитито. 50% шанс да ги миснеш е прекалено много.
6. Да се върне замъка на варварите (с орки, огрета, циклопи, бехемоти и т.н).
7. Да се промени вида на Gargoyle-те. Просто са абсурдна гледка с тези надгробни плочи.
За сега е това. Знам че този лист тук ще си остане, но е позволено да се мечтае.
Аре да видя ваште!
Ето го моят:
1. Wight-овете и Wraith-овете да се премахнат и на тяхно място да поставят Death Knight-и.
2. Да се поувеличи кръвта на Bone Dragon-a и ъпгрейтнатата му форма.
3. Да се понамали кръвта на Treant-a и Ancient Treant-a. (без да обиждам феновете на Sylvan, но има единици от 7 ниво, които са по-слаби)
4. Да сменят каските на Lich-a и Archlich-a.
5. Духовете и спектрите може малко да им се понамали Incorporeal абилитито. 50% шанс да ги миснеш е прекалено много.
6. Да се върне замъка на варварите (с орки, огрета, циклопи, бехемоти и т.н).
7. Да се промени вида на Gargoyle-те. Просто са абсурдна гледка с тези надгробни плочи.
За сега е това. Знам че този лист тук ще си остане, но е позволено да се мечтае.
Аре да видя ваште!
Victims aren't we all?
дед наитове има ама не в замака и според мен Wight-овете и Wraith-овете са си много як юнит и неискам да се маха
за кръвта на Bone Dragon-a ами няма идея да се дига просто ако и бон дракона стане по здрав некороманите няма да могат да бъдат спряни
Treant ите са си супер да имат много кръв и корени това ги прави идялният защитен юнит и за това атаката им е по слаба
за личовете да по добре да им се сменят каските
духовете верно са много шибан юнит но точно за това ме кефат
за нов замак ще трябва да чакаш аддони и експанжъни
Gargoyle-те са мега изроди много ме кефат като неса ъпгреиднати са много смешни ама като се ъпгреидват направо ме спичат като ги гледам
за кръвта на Bone Dragon-a ами няма идея да се дига просто ако и бон дракона стане по здрав некороманите няма да могат да бъдат спряни
Treant ите са си супер да имат много кръв и корени това ги прави идялният защитен юнит и за това атаката им е по слаба
за личовете да по добре да им се сменят каските
духовете верно са много шибан юнит но точно за това ме кефат
за нов замак ще трябва да чакаш аддони и експанжъни
Gargoyle-те са мега изроди много ме кефат като неса ъпгреиднати са много смешни ама като се ъпгреидват направо ме спичат като ги гледам
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
въпросченце
а бе хора , кажете ако знаете някакви кодове за таз хубава игричка , че нещо запецнах на една кампания и не мога да мина един герой - някъде на шестата седмица ми се изръсва със некаква армия дето не мога да я бия както и да разигравам битката
помогнете ако можете , че съм пред нервна криза
помогнете ако можете , че съм пред нервна криза
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520 e тва е мега яко
imam nujda ot savet
nqkoi 6te mi kaje li dali si zaslu4ava da si natovarq kompa s heroes 5 za6toto edni kazvat 4e e super igra a drugi 4e game playa ne struva
help???????????????????????
help???????????????????????