Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 19:23

Abs0lut3_Sl1m написа:
NeO_Zealot написа:
Abs0lut3_Sl1m написа:
Призовавам Админа да заключи,или по-добре да изтрие темата,защото тя съдържа линкове към пиратско съдържание,засягащо интелектуалната собственост!!!Блах...Админе...

Админе.Щдк Якън!

Оставам те да си напънеш мозъка и да разбереш какво искам да ти кажа с горенаписания пост! :wink:

Моля ви,игнорирайте го и не му обръщайте внимание,за да не се опропасти и тая тема.Ако много почне да досажда,ще помоля Stealth за съдействие.

Стеелт...Стееелт...ела тука че да набиеш Муки!Оле,оле,оле...аре бе хора,нали уж сички сте с обелени пишки,що ви трябват Стелт или някой друг да ви напраат работата?
Защото, муки, ти си ужасът на всеки мислещ индивид.

бум

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 19:23

Муки ега изънеш на клон :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 20:11

Postal2
а мисля, че ще е добре да сложите и The Godfather u GTA San Andreas, хората ще се кефят
ПС тия игри ако ги имаме на диск НСБОП ще се сърдят ли :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 20:21

Bart написа:
Postal2
а мисля, че ще е добре да сложите и The Godfather u GTA San Andreas, хората ще се кефят
ПС тия игри ако ги имаме на диск НСБОП ще се сърдят ли :lol:

The godfather
GTA san andreas

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 20:26

Bart написа:
Админ, тва требе да е ВАЖНА ТЕМА
Не е нужно според мен,защото вече има подобна тема: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 48&start=0

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 21:16

Abs0lut3_Sl1m написа:
Призовавам Админа да заключи,или по-добре да изтрие темата,защото тя съдържа линкове към пиратско съдържание,засягащо интелектуалната собственост!!!Блах...Админе...

Админе.Щдк Якън!

Оставам те да си напънеш мозъка и да разбереш какво искам да ти кажа с горенаписания пост! :wink:

аххахахааххаахахахахахахахха всеки първи българин има фалшив Windows или игри или песни :lol: То ако така тряяше да трие сяка тема с "пиратско съдържаниие" то щяха да останат 5 теми във форума :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 08:46

абе момчета, излезе проблем, дръпнах си симс и ми е записало някакъв ISO файл.като дам на нег ми излиза прозореца, дето пита като какво да ми го отвори.та въпросът ми към вас е като какво да му кажа да го отвори.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 09:15

Bart написа:
абе момчета, излезе проблем, дръпнах си симс и ми е записало някакъв ISO файл.като дам на нег ми излиза прозореца, дето пита като какво да ми го отвори.та въпросът ми към вас е като какво да му кажа да го отвори.

Не си ли чувал за Демон Туулс

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 12:50

Popcorn написа:
Bart написа:

Не си ли чувал за Демон Туулс

Ей тая програма е направена специално за тоя тип файлове!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 21:43

STALKER излязла ли е бе :shock: тя още я праят ама я има.как става тая работа бе.Не че имам нещо против за темата ама........Малко ми е странно нищо чудно и да видя Duke Nukem:Forever в близките дни.С този пост не искам да обидя никого да уточня.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 22:03

на мен всякаш не ми отваря нито бубуто нито еврото :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2006 08:14

high_voltage, казаха, че в темата няма да се дават линкове за торенти, така че няма смисъл да ги даваш тези твойте ;) Най-много да се добавят най-отдолу на темата всички сайтове, които знаят за теглене на игри :)
А иначе - браво за темата! :clap: :clap: :clap2: :clap: :clap: :thumbsup:
И аз съм "за" темата да стане важна... И винаги съм си мислел, че трябва темата за краковете и сд-кодовете на джаз да стане също важна, а другата - линкове и обсъждания за всякакви игри да се махне :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2006 08:27

Аз вече изразих радостта си от създаването на новата тема и сега ще се възползвам от нея.Значи трябва ми тази серия на Спайдърмен клик.Мерси предварително и да уточня,че няма значение дали ще ми я дадете на торент или не .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2006 09:35

Sharky™ написа:
Аз вече изразих радостта си от създаването на новата тема и сега ще се възползвам от нея.Значи трябва ми тази серия на Спайдърмен клик.Мерси предварително и да уточня,че няма значение дали ще ми я дадете на торент или не .

http://free.linkos.bg/details.php?id=27100

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2006 12:36

Мммм потърсил си но не си намерил това ,което търся,виж скрииновете и тогава пак потърси.Все пак мерси,че си се потрудил и дано успееш да я намериш защото аз лично не успях.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2006 13:28

Sharky™ написа:
Мммм потърсил си но не си намерил това ,което търся,виж скрииновете и тогава пак потърси.Все пак мерси,че си се потрудил и дано успееш да я намериш защото аз лично не успях.

Да ти кажа точно това е играта, за която говориш. :)

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2006 15:06

Е да ама не е тя.Сравни скрииновете от играта която търся и тази която си ми дал-съвсем различни са!Сравни обложките-съвсем различни са.Играта която търся е от 2001 а тази която ти си ми дал е от 2002.Следващия път гледай по внимателно :wink:

Играта която ми трябва

Играта която ти си намерил

нямат нищо общо(осен името и главния герой :wink: )

П.С:Линкоса ми е локален сървър-мислиш ли,че не бих погледнал първо там преди да питам :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2006 18:11

Ако може някои да даде линк за първия Deus Ex и да не е торент pls :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2006 18:27

Sharky™ написа:
Е да ама не е тя.Сравни скрииновете от играта която търся и тази която си ми дал-съвсем различни са!Сравни обложките-съвсем различни са.Играта която търся е от 2001 а тази която ти си ми дал е от 2002.Следващия път гледай по внимателно

Tази игра, която ти трябва, съм сигурен че съм я играл, ама беше отдавна... :roll: Ако я намеря някъде може и да я кача някъде, въпреки че не знам къде бих могъл ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2006 21:03

Е тя е супер добра и е класика-по добра от всички Спайдърмен-и досега излизали ,но наистина е доста трудна за намиране.Сигурно в някой чужд сайт ще я има.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com