Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Преименовано на Sci-Fi area :)
Публикувано на: 17 Май 2006 23:45

Старгейт СГ-1 нещо като продължение на Атлантис ли се явява? Бих искал да знам преди да се хвана да гледам 9 сезона :roll: . И чува ли се нещо за трети сезон на Старгейт Атлантис? Щото на http://www.scifi.com нещо хич не мога да разбера какво се случва... В блога четох за някакъв кастинг, дето почнал на 28 януари ли февруари ли... Ама след това гробна тишина. И не се казва за кой от двата сериала е кастинга... Някаква информация ако имате...

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие: Re: Stargate Atlantis, Stargate SG-1 въпрос.
Публикувано на: 18 Май 2006 00:52

Phantom написа:
Старгейт СГ-1 нещо като продължение на Атлантис ли се явява? Бих искал да знам преди да се хвана да гледам 9 сезона :roll: . И чува ли се нещо за трети сезон на Старгейт Атлантис? Щото на http://www.scifi.com нещо хич не мога да разбера какво се случва... В блога четох за някакъв кастинг, дето почнал на 28 януари ли февруари ли... Ама след това гробна тишина. И не се казва за кой от двата сериала е кастинга... Някаква информация ако имате...

Ами не е продължение. Как си представяш предаване с 9 (вече са по-близо до 10) сезона да е продължение на предаване с 3 сезона? "Stargate SG-1" e базирано на филма "Stargate" (любим мой филм :D ). А "Stargate Atlantis" е spinoff на "Stargate SG-1" също както сериала "Joey" е spinoff на "Friends" (Приятели). Тоест, "Stargate SG-1" е преди "Atlantis"

А за трети сезон на Атлантис: Доколкото знам, вече има готови серии и ще започнат да ги излъчват на 14 юли :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Публикувано на: 18 Май 2006 15:23

Xayzer написа:
филма "Stargate" (любим мой филм :D )

Да не би филма да започва с това как един млад професор с очила изнася лекция, след това една стара жена го покани в една база, той отиде там и след това с един екип се пренесоха в другия край на галактиката. Извинявай че така обяснявам, ама в съседния апартамент правят ремонт и имам чувството че стената ще се срути и съм надул музиката.

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Публикувано на: 18 Май 2006 15:44

Coder написа:
Xayzer написа:
филма "Stargate" (любим мой филм :D )

Да не би филма да започва с това как един млад професор с очила изнася лекция, след това една стара жена го покани в една база, той отиде там и след това с един екип се пренесоха в другия край на галактиката. Извинявай че така обяснявам, ама в съседния апартамент правят ремонт и имам чувството че стената ще се срути и съм надул музиката.

Същия!

Само да кажа на Phantom-a, ако не си го гледал, не изпускай възможността. Така ще разбереш откъде започва всичко :wink:
Има го в датата:
http://www.data.bg/f.php?fid=1741767

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 16:52

10х. Аз епизодите ги чакам да се появят някъде в нета, но май ще се чака. Линка дето ми го даваш не се отваря, но вярвам, че не е проблем и сам да го намеря :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 17:05

Phantom написа:
Линка дето ми го даваш не се отваря, но вярвам, че не е проблем и сам да го намеря :)

Ами днеска нещо датата не е в ред. Сега и главната страница не ми я отваря.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 21:30

Изгледах го. Много як филм. Само че какво става тогава с атлантидите? Нали и те преди 10к години...

И тоя старгейт в Антарктида кога го откриха? Или това става в СГ-1?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 22:09

Phantom написа:
Изгледах го. Много як филм. Само че какво става тогава с атлантидите? Нали и те преди 10к години...

И тоя старгейт в Антарктида кога го откриха? Или това става в СГ-1?

Радвам се че ти е харесал.
Иначе много за сериала не мога да ти дам обяснения, защото не съм гледал нито СГ-1 нито Атлантис (въпреки впечалението което оставям с първия си пост :lol: ) Но предполагам, че много от отговорите ще намериш в СГ-1 ако решиш да го гледаш.

Само знам че атландите май не са от 10к години, а от няколко милиона години.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 00:06

Даваxa миналата година по нова телевизия всяка събота ве4ерта stargate:sg1 така и не го довършиха.ЯК филм. Днешно време много малко нау4на фантастика се намира особено по българските телевизий :cry: по4ти не виждам никакви освен по нова да повтарят стар трек късно в неделя през ноща :(

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 11:24

Stargate sg-1 е най-добрия sci-fi сериал правен някога. Гледам вече 9 сезона и никога не ми е омръзвало(въпреки, че се е случвало на ден да гледам 7-8 епизода).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2006 13:00

kacana написа:
Stargate sg-1 е най-добрия sci-fi сериал правен някога. Гледам вече 9 сезона и никога не ми е омръзвало(въпреки, че се е случвало на ден да гледам 7-8 епизода).

И аз правех така с досиетата Х:)
А гледал ли си Старгейт Атлантис за сравнение? Просто ми е любопитно. Понеже нямам възможност да почна сега да гледам 9 сезона - изпити, едно, друго...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 17:09

Phantom, заради тебе се зарибих по Атлантис. Вече съм на четиринайста серия от втория сезон. Страхотно сериалче!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 18:04

Xayzer написа:
Phantom, заради тебе се зарибих по Атлантис. Вече съм на четиринайста серия от втория сезон. Страхотно сериалче!

Ако видиш какво става в двадесети епизод ще издивееш направо. Ще преобърнеш нета с хардуера навънка да намериш трети сезон :twisted:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 18:14

Phantom написа:
Xayzer написа:

Ако видиш какво става в двадесети епизод ще издивееш направо. Ще преобърнеш нета с хардуера навънка да намериш трети сезон :twisted:

Леле, точно от това се страхувам. Много мразя да става така. Нищо, ще се успокоя като започна да гледам СГ-1. Досега не съм изгледал цял епизод от това сериялче, но щом Атлантис е толкова готини, неговия предшественик сигурно ще е добър.

Да те питам, щом си падаш по Сай-Фай серияли, гледал ли си нещо на Стар Трек? Няма значение дали е от новите или старите.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 18:22

Ми преди години когато ги даваха много(явно са били от старите) съм гледал бая нещо, но единственото, коеот си спомням е там в началото или края дето Ентърпрайс изчезваше в звездите:) И оня с набръчканото чело. Мен по ме интересува как мога да хващам канала SciFi :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 18:29

Phantom написа:
Ми преди години когато ги даваха много(явно са били от старите) съм гледал бая нещо, но единственото, коеот си спомням е там в началото или края дето Ентърпрайс изчезваше в звездите:) И оня с набръчканото чело. Мен по ме интересува как мога да хващам канала SciFi :)

Оня с набръчканото чело сигурно е Клингона Уорф. Значи си гледал новите (добре де, не най-новите, а средните). От сърце ти препоръчвам да ги гледаш. Тука ги има всички серий от седемте сезона:
http://zull.org/fuki/index.php?dir=Star%20Trek/TNG/

Иначе за канала SciFi, не мога да ти кажа. Докато живеех в Истанбул, имахме сателитна чиния, и аз на компютъра гледах почти всичи кодирани програми, но не и канала SciFi.

Едит: Знаеш ли какво забелязах? В серия 13 от втори сезон, на 19-ата минути, на един от екраните на компютрите се вижда логото на Микрософт и на Интел Сентрино! Много се раздразних.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 20:58

Oт къде ги гледате тези филми, 4е и на мен ми се догледа.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 21:02

Exigo написа:
Oт къде ги гледате тези филми, 4е и на мен ми се догледа.

Ами аз ги тегля от арената, но ако не си регистриран там, ги има и в датата.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2006 23:29

SG-1 е един от най-успешните фантастични сериали. В него е заложена хилядолетната идея за срещата на човека със същества от други светове и обяснение за дупките в историята ни. Не може да не те привлече. А по времето, когато се появи си беше просто култ. От това, което съм видял от него бих казал, че за ценителите на жанра е непростимо да пропуснат едно от най-големите имена в съвременните фантастични сериали. Все пак това са 9 сезона, като премиерата на 10-тия е на 14 юли това лято.
Вселената на Старгейт е толкова обширна, че практически в историята може да се вкара всичко, така става и с Атлантида. Тя носи някои нови отговори, като например какво е станало с Древните, както и нова заплаха за Земята.

Мога да ви кажа със сигурност, че без да сте гледали дори един епизод на СГ-1 може да си гледате Атлантида. С напредване историята, ефектите и т.н. стават все по-добри, като втората половина на 2-рия сезон е просто изключителна, включват се някои известни актьори, сюжета наистина се развива, за разлика от 1-вия, където някои епизоди са просто "плънка".

Ако ще се захващате да го гледате няма да останете разочаровани, но да знаете, че сериалчето е предимно екшън ориентирано. Ако това не ви притеснява - гледайте го. Аз с ръце на сърцето мога да кажа, че това е един от най-добрите фантастични светове и си заслужава да бъде видян.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 08:28

Най-готиното нещо, което съм гледал напоследък, като фантастичен сериал са новите серии на Battlestar Galactica. Те са пълна противоположност на старите серии, а имат и готини спец. ефекти и затова много ме кефят. Засега от тях са излезли 1 пилотна серия от 2 части (общо към 3 часа), първи сезон 13 серии, втори сезон 20 серии. Доколкото разбрах от септември по Сай-Фай ченъл почва трети сезон.

Честно да ви кажа това, което видях от Stargate сериите (пилотната серия и няколко серии огт първи сезон) не ме впечатли особено. Пилотната серия (май не я дадоха по телевизията, но излезе на видеокасета...при това напълно легално) е зарибяваща и създава връзка с филма, но после сериите не оправдаха очакванията ми...От Атлатис не ми е попадало нищо.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com