Heroes V might and magic ---Официална Тема---
AI-то е много добро наистина. Сега поне като каже някой че е бил много копютри има за какво да се хвалиThe Heart of Hearts написа:Абе то не може да станем по-добри ние трябва да станем задължително по-добри.iddqd написа:карти много ще има ама без мап едитор незнам как а иначе не е хубова това с многото карти дето на бързо ги пускат повечето от тях са шит голям за тва е добре да се теглят само карти които са първи в класаците и тем подобни а иначе и ние тука на хот сиит играеме ама компиутрите на нормал са некви изроди баси трудното ама несме играли достатачно де за месец два може да станеме по добриMoже и да се прави трудно,но отсега мога да се хвана на бас,че веднага щом излезне мап едитора ще се намерят хора,които ще направят адски много карти.![]()
Играл съм на 3-ката на цар и е къде,къде по-лесно... това тук е направо мъка бе да му се невиди.
За първи път виждам AI да бие човек направо невероятно! Да се стягаме хора ,че голям позор
Иначе малко недовършени ми се виждат нещата...(или е май само на мене така ми се струва)...не виждам други единици освен тия в замъците засега, сигурно като излиезе официално ще има някой по сериозен пач.
-
TheGuardian
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
TheGuardian
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Дан-дан, дан-дан! Аз да не съм луд!?!?? Това ще бъде най-гнусната загуба дето съм имал от години!
Не ми тръгва и я играя у WHITE FACE.Сега сме на неква карта с 2 компа, единия претрепа другия и като ме нападна аз му размазах армията.С Дънджън играя, внимаай.
Просто след 2 седмици нова видео карта и ще става мелето >:)
Не ми тръгва и я играя у WHITE FACE.Сега сме на неква карта с 2 компа, единия претрепа другия и като ме нападна аз му размазах армията.С Дънджън играя, внимаай.
Просто след 2 седмици нова видео карта и ще става мелето >:)
dark knight овете са ебаси изродите мно ме кефат жалко че ги няма при некроманите но тука некроманите пак са си некви супер яки абе сичко е мно яко само да псунат някои аддон в които да има блатари и варвари искам хаха а някои от вас събирал ли е комплек от артефакели а? много ми е интересно как седат нещата с комплектите 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
http://homm5.the-battlefield.com/artifacts.htm
е тука са артифакелите са незнам дали могат да се сглобяват комплекти ама се надявам да може
като гледам има доста Dragon артефакти Dwarven и тем подобни аиде някои да тества да сабере комплект ама без мап едитор малко по трудно ще се проверят тез далаверки
е тука са артифакелите са незнам дали могат да се сглобяват комплекти ама се надявам да може
като гледам има доста Dragon артефакти Dwarven и тем подобни аиде някои да тества да сабере комплект ама без мап едитор малко по трудно ще се проверят тез далаверки
-
TheGuardian
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Пичове и аз съм навит за Мулти през хамачи играта ее 5 (6 ще дам на Дисаипълс 3)иначе това с комповете наистина за сега не съм изнесъл и един убивам убивам и иде един ТИТАНИЧЕН герои с 40 арх девила и 37 дракона на дънжена неъпгреидвани и 20 архангели също с 70 инквизитора и 132 марксмена сега за марксмените и ардевелите убих ги ама тои съживява лекува и бие чаин лаитниг ааа аз с 36 Титана и магесница на академията
нямам думи просто ....
-
TheGuardian
iddqd, повярвай ми - с Некрополис, както и със всички останали, съм играл много повече от теб
А за хамачи:
Мрежа Heroes of M&M 5
Pass "123"
И започваме;)
(Забравих да спомена, че отдавна съществува канал #Heroes5 в UniBG)
Редакция:
iddqd, образовай се - http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/ ... 6051082334
Успех;)
А за хамачи:
Мрежа Heroes of M&M 5
Pass "123"
И започваме;)
(Забравих да спомена, че отдавна съществува канал #Heroes5 в UniBG)
Редакция:
iddqd, образовай се - http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/ ... 6051082334
Успех;)
-
TheGuardian
-
TheGuardian
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Момчета какви са тези глупости където си ги разправяте. Слаб замък няма , слаби играчи имаiddqd написа:една бърза игра на хироус за 6 часа а ти маи си по тъп от колкото те мислех докато писах миналия си пост
Камо ли да кажеш ,че мътвия е слаб, има страшно много възможности и ако знаеш как да ги оползотвориш максимално(както всеки друг замък) печелиш