Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 19:48
да ама на 3 ката преди да ги изнесеш на импсибъл си играл години
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 19:52
The Heart of Hearts написа: iddqd написа: Цитат: Moже и да се прави трудно,но отсега мога да се хвана на бас,че веднага щом излезне мап едитора ще се намерят хора,които ще направят адски много карти. карти много ще има ама без мап едитор незнам как а иначе не е хубова това с многото карти дето на бързо ги пускат повечето от тях са шит голям за тва е добре да се теглят само карти които са първи в класаците и тем подобни а иначе и ние тука на хот сиит играеме ама компиутрите на нормал са некви изроди баси трудното ама несме играли достатачно де за месец два може да станеме по добри Абе то не може да станем по-добри ние трябва да станем задължително по-добри. Играл съм на 3-ката на цар и е къде,къде по-лесно... това тук е направо мъка бе да му се невиди. За първи път виждам AI да бие човек направо невероятно! Да се стягаме хора ,че голям позор
AI-то е много добро наистина. Сега поне като каже някой че е бил много копютри има за какво да се хвали
Иначе малко недовършени ми се виждат нещата...(или е май само на мене така ми се струва)...не виждам други единици освен тия в замъците засега, сигурно като излиезе официално ще има някой по сериозен пач.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 20:27
Мога да ви кажа, че не са чак толкова трудни компютрите. Вчера за 3-ти път изнесох 3 компа без проблеми.
А за другите единици - има, има. Елементалите, феникси, dark knight-и... Засега съм срещнал само тези.
Някой навит ли е за мултиплейър?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 22:15
Гард след две седмици може, а междувременно имаме с теб да уреждаме реваншче, пак да ти съдера дупето на 3-ката
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 22:18
За тройката някой друг път, ела на петицата, да видиш кво прая;) 6 месеца са си 6 месеца все пак
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 22:21
Дан-дан, дан-дан! Аз да не съм луд!?!?? Това ще бъде най-гнусната загуба дето съм имал от години!
Не ми тръгва и я играя у WHITE FACE.Сега сме на неква карта с 2 компа, единия претрепа другия и като ме нападна аз му размазах армията.С Дънджън играя, внимаай.
Просто след 2 седмици нова видео карта и ще става мелето >:)
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 22:24
dark knight овете са ебаси изродите мно ме кефат жалко че ги няма при некроманите но тука некроманите пак са си некви супер яки абе сичко е мно яко само да псунат някои аддон в които да има блатари и варвари искам хаха а някои от вас събирал ли е комплек от артефакели а? много ми е интересно как седат нещата с комплектите
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 22:31
Tъпа ирония... приятели, които имат играта да я играят макс по 1 час на ден.. на мен ако ми тръгваше, мале... нямаше да спя О.О
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 22:35
http://homm5.the-battlefield.com/artifacts.htm
е тука са артифакелите са незнам дали могат да се сглобяват комплекти ама се надявам да може
като гледам има доста Dragon артефакти Dwarven и тем подобни аиде някои да тества да сабере комплект ама без мап едитор малко по трудно ще се проверят тез далаверки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 22:41
идяд, Некрополис пак са слаби. Бяха силни единствено в четворката(и то ако избереш да се развиваш като некромансер, не демон)
А за комплекти - струва ми се, че няма. Има твърде малко предмети и, честно казано - повечето са тъпи.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2006 22:51
над 50 са артефактите а за комплекти незнам дали няма пук слаби некромани тва че ти си слаб с тях незначи че са слаби
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2006 09:49
iddqd написа: над 50 са артефактите а за комплекти незнам дали няма пук слаби некромани тва че ти си слаб с тях незначи че са слаби
А това,че си ти си слаб с другите не значи,че некрополиса са най-силни
Само да ни оправят локалното фтп и я почвам...
btw игра през хамачи?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2006 12:42
Пичове и аз съм навит за Мулти през хамачи играта ее 5 (6 ще дам на Дисаипълс 3)иначе това с комповете наистина за сега не съм изнесъл и един убивам убивам и иде един ТИТАНИЧЕН герои с 40 арх девила и 37 дракона на дънжена неъпгреидвани и 20 архангели също с 70 инквизитора и 132 марксмена сега за марксмените и ардевелите убих ги ама тои съживява лекува и бие чаин лаитниг ааа аз с 36 Титана и магесница на академията нямам думи просто ....
|
|
|
|
|
DJiDJo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2006 12:48
Аз пък 2 карти минах. Една на нормал и една на хард не ме затрудниха особено...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2006 15:33
iddqd, повярвай ми - с Некрополис, както и със всички останали, съм играл много повече от теб
А за хамачи:
Мрежа Heroes of M&M 5
Pass "123"
И започваме;)
(Забравих да спомена, че отдавна съществува канал #Heroes5 в UniBG)
Редакция:
iddqd, образовай се - http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/ ... 6051082334
Успех;)
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2006 17:16
ах колко си ми прост немам думи ти маи изобщо нямаш идея как се игаре с некрополис играл си ти тва говори само лошо за теб това че си играл много хироус нете прави по малко тъп
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2006 17:20
Момче, всички те знаят като идиота на PCM. Спри сега с обидите...
Пък ако искаш може да направим една игра двамата с теб, ти с некрополис, а аз с академията примерно...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2006 17:23
една бърза игра на хироус за 6 часа а ти маи си по тъп от колкото те мислех докато писах миналия си пост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2006 17:32
Абе ти знаеш ли кво говориш въобще? Ясно ми е, че мозъка ти е малко, ама чак толкова...
И освен това стана ясно, че си супер посран.
П.П. Кой е бягал от часовете по български, а?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2006 17:39
iddqd написа: една бърза игра на хироус за 6 часа а ти маи си по тъп от колкото те мислех докато писах миналия си пост
Момчета какви са тези глупости където си ги разправяте. Слаб замък няма , слаби играчи има
Камо ли да кажеш ,че мътвия е слаб, има страшно много възможности и ако знаеш как да ги оползотвориш максимално(както всеки друг замък) печелиш
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|