Zero-Blade написа:
Zero-Blade написа:
Zero-Blade написа:
Zero-Blade написа:Ето някои от моята скромна личност - докато си търсех и ровичках в userbars.com видях, че няма нито един бар на нито една от групите/формацийте/проектите, които слушам аз и реших да скалъпя нещо:
Nexus написа:Хах последно - може да напишеш Devil Inside![]()
![]()
сега ми хрумна просто реших да споделя идеята
в крайна сметка ти решаваш
ТИ си звяр некъв нечовешки са станалиXayzer написа:Nexus написа:Хах последно - може да напишеш Devil Inside![]()
![]()
сега ми хрумна просто реших да споделя идеята
в крайна сметка ти решаваш
Всъщност ти решаваш, нали за това ги правя персонални. Ей сегинка ще ги направя и трите варианта.
Едит: Готови са:
Ако ме питаш мене, на това банерче най-много отива името Illidian, но пък може да се наложи да си смениш и името на профила на същото.
Хайде, че започва Конан О'Брайън по телевизията, а него не мога да си позволя да го изпусна!![]()
Поздрави
_
Nexus написа:Xayzer написа: btw пише се Illidan ти си добавил едно iсъщата грешка я правех и аз в началото не бях прочел добре и около 1 година го наричах Illidian
добре че не бях единствен
значии ще пробвам да го пооправя може ли да се трие текст с фотошоп без да се съсипва останалото
![]()
Е много ясно че ще ми харесатXayzer написа:Nexus написа:Xayzer написа: btw пише се Illidan ти си добавил едно iсъщата грешка я правех и аз в началото не бях прочел добре и около 1 година го наричах Illidian
добре че не бях единствен
значии ще пробвам да го пооправя може ли да се трие текст с фотошоп без да се съсипва останалото
![]()
Хе, извинявай за грешката. Ето го поправено:
И се радвам че са ти харесали