Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2006 21:30

Хах,пуснали са го.Сега разгледах и погледнете какво основно правило има
Цитат:
Рекламата и продажбата на предмети/итеми за истински пари и всякаква друга търговска дейност!

И кво?Разрешено или не е разрешено?Като гледам не са се подобрили много...
Ако искаш друг сървър,кажи предпочитанията си - бързо,бавно вдигане на нива и т.н.
Сега обратно към doom servera:
Цитат:
"PVP" - Организирането на PVP и клан войни са позволени в сървъра. РК е възможно, но внимавайте тъй като има групи който не харесват PK и ще тръгнат след теб. Продължителното РК не се подкрепя, но е възможно.

Продължителното PK не се подкрепя,но е възможно? -Това е основното във играта PvP/PK.Явно тия не са го разбрали още...
Цитат:
Куести за хората

WTF?!OMG!Мислех че са куестове...е никой не е съвършен...
Съобщение,че има teamspeak сървър.Гледайте един кво пише
Цитат:
This works only for DOOM server right?Thats cool!This is gonna be the best C4 server

............
Сега въпрос към Flameblind (Огнена слепота?) или друг който мож да отговори
Каква екипировака да използвам за Spellsinger? DC robe +sword of miracles + shield добре ли е?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2006 22:54

scooby-doo - В офито над определен брой PK се увеличава шанса да дропнеш предмет. Започва се от 5 PK.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 00:18

scooby-doo написа:
............
Сега въпрос към Flameblind (Огнена слепота?) или друг който мож да отговори
Каква екипировака да използвам за Spellsinger? DC robe +sword of miracles + shield добре ли е?

DooM... знаете ли кво свързвам с DooM ?
Като се изтеглихме с клана от l2x едно време, тръгнахме да търсим нов сървър в който да играем, по възможност low rate с добра поддръжка, защото ни бе писнало от PvP/wars/sieges и т.н. И тъкмо излезнало C3, гледам аз някакъв сървър DooM - много фенове, много нещо, верно играта почна да става популярна и у нас, и си мисля "що пък да не, тъкмо ще ни псуват и на роден език като ги PK, и на некадърни GMs ще обясняваме по-лесно...". И отварям форума да видя кво що как да connect към тоя тестов сървър, и още първата тема в препълнената bug секция ми хваща окото. Гледам последен отговорил някакъв GM, викам я да прочета, да събера ум и разум от висши същества...
Цитирам по памет:
-noob- плс плс плс някой админ да каже кога ще оправят сървъра оле много е зле ужасТ не мога да играя няма wyverns (имаше предвид wyrms) в dragon pass
-GM- А кво е wyvern (вече знаете че за wyrm стаа въпрос)
-noob- ми ония we, драконите, летящите, дето пускат много mats и са лесни за убиване...
-GM- Еми добре, щом няма ще ги сложим утре, къде трябва да са ?
-noob- Ми в Death Pass
-GM- Ааа добре... А това къде е ?
...............

Scooby на въпроса ти (и не ми превеждай nick-a) - какво толкова има да му мислиш на SPS ? DC да каства още по-бързо, SoM, по възможност и със SA, и най-добрия щит. А ако ръгнеш и някой друг symbol да жертваш mana regen-a в името на общото spellsinger-ско благо - идеално. И вече си nuke-вай, в PvP си sleep-вай, след това debuffs, пак sleep, после nuke, после sleep... Изобщо как ти се играе с тоя клас, добре че има necromancer да го смазва, както и OL... Много ме дразнят SPS, супер noob-ски клас за мен.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 07:09

Гипо написа:
scooby-doo - В офито над определен брой PK се увеличава шанса да дропнеш предмет. Започва се от 5 PK.
Мда това го знам, затова направих 4 PK-та и спрях. :wink:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 10:21

Да,знам че има шанс за дроп,но той не е ли когато посъбереш около 4к карма нагоре?
Flameblind извинявай за ника и мерси за SpS...
Наистина ли некрото без неговия "man" е слаб и го цепят?В l2guru го видях това...

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 11:30

Ок начи регнах са в революшън сървъра за с4 ... тряя ми само да ми кажете кои фаил да изтегля и каде да го сложа, че да цъкам там и пойче няя ва занимаам и флуудя ПлС

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 11:34

Флаш,тук си пише http://www.l2revo.com/index.php?sec=downloads

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 11:39

Аха а преди това трябва да преименувам Систем папката и после да напрая нова кадето да сложа пача тай ли ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 12:15

scooby-doo написа:
Да,знам че има шанс за дроп,но той не е ли когато посъбереш около 4к карма нагоре?

В офито има ефект и над 5PK, дори да си изчистил напълно кармата. Опитали са се да премахнат това - да отидеш около някое градче на малки лвл'и и да избиеш всичко що мърда ей така, защото си темерут :lol:. На мен това ми допада. Имал съм случаи в WoW, когато идва един Таурен и избива ВСИЧКО - а ето това не ми допада :).

По другия въпрос - Некрото цепи и без съмуна си. Няколко пъти съм виждал Некро да надделява над сорс в колизеума. Некрото беше без съмун и с 5лвл по-малко. А пък ако човека имаше в него кристали за съмуна... кой знае какво щеше да прави :lol:.

Вuddy - не играя, защото съм пред сесия и пиша курсови работи, деактивирал съм си акаунта.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 13:13

Гипо написа:
scooby-doo написа:

В офито има ефект и над 5PK, дори да си изчистил напълно кармата. Опитали са се да премахнат това - да отидеш около някое градче на малки лвл'и и да избиеш всичко що мърда ей така, защото си темерут :lol:. На мен това ми допада. Имал съм случаи в WoW, когато идва един Таурен и избива ВСИЧКО - а ето това не ми допада :).

По другия въпрос - Некрото цепи и без съмуна си. Няколко пъти съм виждал Некро да надделява над сорс в колизеума. Некрото беше без съмун и с 5лвл по-малко. А пък ако човека имаше в него кристали за съмуна... кой знае какво щеше да прави :lol:.

Вuddy - не играя, защото съм пред сесия и пиша курсови работи, деактивирал съм си акаунта.

Necro не ползва summons в pvp срещу магове, нали ще ги вади от sleep... Всъщност не ползва summon в каквото и да било 1vs1, само в масовите. А и той е толкова нареден като маг че повече не виждам накъде...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 14:26

призовавам всеки, койтоиграе в илисит ауейкънинг(ако не е спрял вече) ДА СПРЕ!!! няма го 6,5 дни в седмицата, сегфа го върнаха и стрелец 80 и всичките ми с грейдове ги няма и какво ми казаха гм-тата? КУР!!! СРЕДЕН ПРЪСТ! единствено един ми обясни като хората защо ми ги няма героите...абе тъп сървър беше

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 18:52

Отскоро почнах да мисля да си направя някакъв алт-орк.Но почнах да се чудя Овърлорд или Уаркрайар.Гледам и двата героя имат доста бъфове,а овърлорда и дебъфове,но пък трябва да е се с клана си.Та седа,чудя се и немога да реша какъв да си направя.Някой ще може ли да каже предимствата и недостатъците им и личното си мнение за тея два зелени класа? :)

п.п Играя на Хиндемит.

п.п.п Бъди е ламя :P

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 21:11

Santa™ написа:
Отскоро почнах да мисля да си направя някакъв алт-орк.Но почнах да се чудя Овърлорд или Уаркрайар.Гледам и двата героя имат доста бъфове,а овърлорда и дебъфове,но пък трябва да е се с клана си.Та седа,чудя се и немога да реша какъв да си направя.Някой ще може ли да каже предимствата и недостатъците им и личното си мнение за тея два зелени класа? :)

п.п Играя на Хиндемит.

Еми със overlord бъфкаш всички,даже без парти стига да са от клана.За WC( :lol: :lol: :lol: ) ти трябва да си във парти,но са по-добри...Абе щом играеш на божественият сървър,аз нямам думата тук...послушай другите...
п.п.като си на хинд не е ли малко ранод а мислеиш какъв да станеш на 40ниво...
И защо точно магиосник искаш?
Сега за C5.Според новата система,rogues own warriors.Както каза един в guru-to
Цитат:
Отказвам се от lineage във деня в който видя дагерист да убива орк destroyer...

Дали наистина nuke-ите ще падат толквоа лесно....lineage 2 C5:The age of bishops :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2006 22:09

scooby-doo написа:
Santa™ написа:

п.п Играя на Хиндемит.

Еми със overlord бъфкаш всички,даже без парти стига да са от клана.За WC( :lol: :lol: :lol: ) ти трябва да си във парти,но са по-добри...Абе щом играеш на божественият сървър,аз нямам думата тук...послушай другите...
п.п.като си на хинд не е ли малко ранод а мислеиш какъв да станеш на 40ниво...
И защо точно магиосник искаш?
Сега за C5.Според новата система,rogues own warriors.Както каза един в guru-to
Цитат:
Отказвам се от lineage във деня в който видя дагерист да убива орк destroyer...

Дали наистина nuke-ите ще падат толквоа лесно....lineage 2 C5:The age of bishops :lol:

OL е най-лошото нещо в C4 след necro, но пък изисква наистина умения да го играеш. Но не за това ще пиша...
Scooby бъркаш се за C5, точно обратното е - Warriors > Rogues > Knights > Warriors. Този път поне ще е базирано на логиката - защото логично погледнато dagger трябва да сваля тежко бронирани рицари. И от историческа гледна точка е било така - българите на Калоян са разбили кръстоносците точно с леки брони и къси мечове примерно - защото тежкият рицар се защитава добре срещу войн, но кинжал в свръзката на бронята или незащитената част на врата отзад (аналогии с backstab ?) поваля тази бойна машина. Още повече дългият и тежък меч е тромаво оръжие срещу лека броня и лек къс меч (каквито са кинжалите всъщност в lineage - вижте Dark Screamer, Demon Sword...). От друга страна войните побеждават с лекота лекобронирани бойци, защото за разлика от рицарите те не жертват подвижността си за по-голяма защита. В този ред на мисли надявам се ще дадат повече бонуси на light armor за гладиатора, щото винаги е било смешно с тежка броня да въртиш два меча...
Nukers очаквам да ядат много бой от дефанзивните, защото кво е nuker без мана ? А ако си разгледал листа с уменията от korean beta-та на C5 ще видиш колко нови умения са свързани с отнемането на мана... това ще срази маговете, защото и сега примерно prophet се справя добре и с двата меча благодарение на buffs...
Но като цяло системата има необмислени моменти, на които няма сега да се спирам, че вече ми се спи. Ако някой го интересува ще пиша друг път, само да каже...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2006 07:55

Santa™ написа:

п.п Играя на Хиндемит.

Ти си ламя бе :lol: Кой герой ти е това?4-ти, 5-ти? :roll: И после се сърдиш, че от еди кога си играеш и не си вдигнал кой знае кой левъл :wink: Иначе по въпроса ти - рядко играя със зелените човечета...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2006 11:01

Flameblind погледна ли първият пост на hellrose който е едитнала и каза че е обратно както е било показано първо.
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=29289
Не разбрах защо OL да са толкова мощни...
Flameblind забрави ли,че и стрелците са rouge?Стрелец не би трябвало да бие рицар.
....
Според мен така ще изглежда по-добре

Друго нещо,не смятам,че ако дагерист срещне рицар,100% ще го убие.Просто би трябвало да имат предимство.Ще се изпълня да видя prophet да бие nuker 1vs1 :lol:
Ако дадат умение на глдаитора за atk.speed(passive) ще стане убиец.Или пък light armor mastery...Виждах гладиатор със light S grade,може защитата му да е слаба,но определено е DD.
Flamblind,давай,много ми е интересно да коментираме такива неща :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2006 12:28

Вuddy написа:
Santa™ написа:

п.п Играя на Хиндемит.

Ти си ламя бе :lol: Кой герой ти е това?4-ти, 5-ти? :roll: И после се сърдиш, че от еди кога си играеш и не си вдигнал кой знае кой левъл :wink: Иначе по въпроса ти - рядко играя със зелените човечета...

Хаха аз не се сърдя бе :) Даже ми е по кеф да играя с 4-5 героя :) Хем елфа и елфката подигам,хем джуджето и орка :) Аз не гоня лвл,а искам да ми е кеф от героите :) А сега с елвен елдърката ми как дигам лелеее за 2 часа 2 левела в катакомбите :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2006 18:43

според вас кой ще бие - стрелец и паладин на еднакъв левел, стрелеца е на 10к а паладина на 8к кръв. паладина бие на всеки 5 секунди, а стрелеца ми има невероятен атак спийд, паладина папка стъновете като луд...моя герой срещу този на един приятел дето уж много добър на линидж( :lol: :lol: :lol: :lol: )

тва само за пример

дават му на пандора орк (нз къф с меч за 2 ръце) на 47 лвл. след 1 седмица станал 46. и що така? ми пварех много пвп-та...и що не ходиш на арената??? ааа луд ли си там ше ме делевелнат и ше си дропа дрехите! АХАХАХАХХААХАХ...след това ми дига в крума, дигна ми 20 левел, аз си отидох ама не махнах партито щото го знам...и така събрах доста пари...преди това обаче в крума един стрелец 20 левел за малко да го убие...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2006 20:44

scooby-doo написа:
Flameblind погледна ли първият пост на hellrose който е едитнала и каза че е обратно както е било показано първо.
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=29289
Не разбрах защо OL да са толкова мощни...
Flameblind забрави ли,че и стрелците са rouge?Стрелец не би трябвало да бие рицар.
....
Според мен така ще изглежда по-добре

Друго нещо,не смятам,че ако дагерист срещне рицар,100% ще го убие.Просто би трябвало да имат предимство.Ще се изпълня да видя prophet да бие nuker 1vs1 :lol:
Ако дадат умение на глдаитора за atk.speed(passive) ще стане убиец.Или пък light armor mastery...Виждах гладиатор със light S grade,може защитата му да е слаба,но определено е DD.
Flamblind,давай,много ми е интересно да коментираме такива неща :wink:

Мда, гледах темата, но и тя не знае всъщност, защото не се знае коя е грешката на NCsoft - дали преди ъпдейта или след ъпдейта на preview site. Стрелец срещу рицар и сега не е много предсказуема битка мен ако питаш - рицарите взимат сума ти предимства срещу тоя клас, и пак са доста по-бавни от стрелците, което пък води до 20 минути kite и все пак стрелецът побеждава. Естествено, ако не умре преждевременно :)
Сериозно, както казах в системата има необмислени моменти - а този със стрелците е един от тях. Защото и войните, и рицарите са по-бавни, но пък от войните Тирантът има потенциал срещу стрелци, макар и на практика да е глупаво направен от NCsoft за момента (на книга Tyrant тр да е >>> Archer, ама в играта...). Рицарите пък имат забавящи умения, макар че засега докато ги cast-нат стрелецът е извън обхват O.o Изобщо виждаш ли, стрелците трябва да се nerf-нат някакси - предимства и срещу двата класа. Но по-логично ми се вижда да свалят тежкобронирани слабоманеврени бойци, отколкото сравнително подвижни и с добра атака войни...
Много дискутирано (и не само в guru) е предимството на def vs off маговете, но не бих го коментирал, тъй като почти нищо не се знае за уменията. MP-изяждащите умения могат да са бързи и ефикасни, могат да са бавни но държащи доста време (тип bleed, poison..) или да правят разни смесени неща - примерно да е debuff който да отнема четири пъти повече мана на мага когато cast-ва nuke. Така че нищо не се знае, освен че NCsoft пак ще осерат нещо ;)
Гладиаторът има бонуси за light armor - p.def и evasion и сега. Въпросът е да дадат такъв бонус, който да направи light-овете предпочитани пред heavy (понеже heavy е много по-трудна за crits и т.н. сега), или изобщо да махнат heavy mastery от уменията... Не знам като са я мислили тая игра къде са видяли гладиатори облечени с рицарски брони, гладиатор идва от Римската империя, а там тежко въоражени са били единствено центурионите...

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2006 21:01

Ето днес ми се случи една историйка със един рабирач.
Прибирам се със един приятел и той среща един негов познат.Двамата едвам се сдържахме да не се смеем :lol:
Цитат:
приятел:Играеш ли още L2
непознатия:Мноо ясно
п:Сървър
н:revo(lution)
п:Кви герои имаш?
н:Един дагерист 80 левъл,със най-яката tallum light.
п:Еее много си як...има ли други 80ниво там?
н:май само аз и още един
п:а какво ти е оръжието
н:soul sepErEter +30 със guidance.Там има един БГ админ и го питах,той ми го даде.
Имаше и още,о бързам и само това :lol:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com