Историята как небих 2 мангалчета и спасих света
- BroKeN^pRomIsE
N2O написа:Да, чернилка съм. Проблем?
За мен лично има проблем!!!
Мога ли да попитам какво по дяволите ти пречи темата? Като не ти харесва не чети и следователно НЕ ПОСТВАЙ!!! Ако админа реши че темата не е подходяща за форума, ще я изтрие! На мен лично тази тема не ми харесва, но явно има хора, които и се кефят! Е НЕ ИМ РАЗВАЛЯЙ ФЪНА!!!
but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
- Stiiv Olstin
O6im написа:The Dark Prince написа:обаче това беше мангалски капан и започнаха да ме засипват бесни орди от цигани
НО АЗ БЯХ ПОДГОТВЕ ЗА ТОВА И ИЗВИКАЗ НА ПОМОЩ ТЕРМИНАТОР..............................
... Но Кака Лара ( която , се беше появила малко преди да сейфна ) го взе за ВИБРАТОТ и... , но за жалост цензурата се включи и ми предложи да си купя Пач за 10000000000 кредита който маха цензората , о аз имах само 10 кредита
Господ пази идиотите ,а аз съм от първите в списъка
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
Съжалявам, но вече има такава книга : ПОСТЕР
И все пак ... мангалите се бяха подготвили за това и всеки един от тях изкара по един пожарогасител,но те понеже са глупаво "малцинство" започнаха да се бият по главите с пожарогасителите....
И все пак ... мангалите се бяха подготвили за това и всеки един от тях изкара по един пожарогасител,но те понеже са глупаво "малцинство" започнаха да се бият по главите с пожарогасителите....
-
Cherry Lips
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
- Green_Dragon
-
Steel
- Обратна връзка:
Мм, може и да е някоя от 2004. Защо ли? Ами защото, например, именно през 2004 творческият форум е бил в разцвета си, писали са се великолепни разказзи. А сега какво - игри на верижки и разкази с 3 думи. Мани бегайGreen_Dragon написа:Brain написа:Steel написа:Мозъко, идиоте, точно тази тема ли намери да вдигнеш?
Че коя друга
Някоя от 2004

- Green_Dragon
Steel написа:Мм, може и да е някоя от 2004. Защо ли? Ами защото, например, именно през 2004 творческият форум е бил в разцвета си, писали са се великолепни разказзи. А сега какво - игри на верижки и разкази с 3 думи. Мани бегайGreen_Dragon написа:Brain написа:Steel написа:Мозъко, идиоте, точно тази тема ли намери да вдигнеш?
Че коя друга
Някоя от 2004
Разцвет, великолепни разкази

-
Алминатора
- Обратна връзка:

....