Userbars
- Stiiv Olstin
Да бе аз съм.Вълк(Животно) написа:bObi wan Kenobi , right ?написа:Наистина
![]()
Popcorn, тва ти ли си бе човек? Чакаи че не мога да те позная с тоя Бойко Уан Кеноби на аватара
Ела в клиента на добрата игра да те смазирам.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Барабинг барабум - готово:N2O написа:Ако не нахалствам, би поискал още едно банерче![]()
Начи, да е с ей туй нещо и да пише Porsche fan. Ако немаш работа, Xayzer.
Познаааааааа.....Steel написа:Ти-ри-ри-рааааааааааам....
You're welcometi-ri-ri-ram написа:Аз официално да благодаря... използвам изчистения вариант, защото Нели изглежда малко смачкана...... та тенкс още веднъж... {}

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Нещо ново без собственник:

Още едно:

Да поясня за горното: фен съм на кеча, или по-скоро бях. Бях фен преди Скалата и преди Трите Хикса.
За мене кече беше кеч в началото на '90, по времето на Хълк Хоугън и Бам Бам Бигалоу. Когато кеча не беше 100 процента фалшиви битки, а само 95. Когато на арената имаше повече кеч отколкото кухи речи и смешни заплахи. Сегашния кеч ми напомня на чалга. Тогавашния кеч беше хард рок.

Още едно:

Да поясня за горното: фен съм на кеча, или по-скоро бях. Бях фен преди Скалата и преди Трите Хикса.
За мене кече беше кеч в началото на '90, по времето на Хълк Хоугън и Бам Бам Бигалоу. Когато кеча не беше 100 процента фалшиви битки, а само 95. Когато на арената имаше повече кеч отколкото кухи речи и смешни заплахи. Сегашния кеч ми напомня на чалга. Тогавашния кеч беше хард рок.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6