Userbars
- Friendly Devil
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
По-добре не скагай повече от едно.абе по колко барчета ни е разрешено да слагаме
Абе, бирата е шега на бг_талибан(автора на темата)Абе Хайзер бро ше ми напраиш ли неколко само каи кво ти трябва а за бирата нп
Казваи какво банерче искаш (на каква тема да е?)

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
Кажи влади тенкю!hk_vlady* написа:Пак До Кайзера на баровете дано,вече не ти е писнало от мен исках да питам дали можеш да ми направиш едно барче на тема ChillOut Cafe Del Mar Ibiza нещо от рода на ChillOut Dreamer или One Night in Ibiza, тенкю предварително.![]()
by Nocturno

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Що не кажеш Уелкъм то Ню Warning Бич(предупреждение бич-нема го преведа).SummerВeat написа:Кажи влади тенкю!hk_vlady* написа:Пак До Кайзера на баровете дано,вече не ти е писнало от мен исках да питам дали можеш да ми направиш едно барче на тема ChillOut Cafe Del Mar Ibiza нещо от рода на ChillOut Dreamer или One Night in Ibiza, тенкю предварително.![]()
by Nocturno
Бай Ми
Аха. А кучката кой еhk_vlady* написа:Що не кажеш Уелкъм то Ню Warning Бич(предупреждение бич-нема го преведа).SummerВeat написа:Кажи влади тенкю!hk_vlady* написа:Пак До Кайзера на баровете дано,вече не ти е писнало от мен исках да питам дали можеш да ми направиш едно барче на тема ChillOut Cafe Del Mar Ibiza нещо от рода на ChillOut Dreamer или One Night in Ibiza, тенкю предварително.![]()
by Nocturno![]()
Бай Ми

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- Night_Vision
- Friendly Devil
На Xayzer му се е скапало захранването и видео картата, може и днеска да не се появи.Аре бе Хайз ко праиме ше има ли барове за мене или кво?
Не се обиждаи, но не милслиш ли че си маааалко нахален. Не само че искаш 4 барчета наведнъж (хората искат едно-две, и после като се сприятелят с Xayzer искат повече), ами и му нервничиш, че не ти ги е направил за 24 часа. Ти да не си му платил в аванс?
It's me! 

-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Ето ме и мен след 24 часово отсъствие. След изгоряло захранване и полу-преебана видео карта се завръщам с гръм и трясък
За "нетърпеливия" Wanted

Влади, това "ChillOut Cafe Del Mar Ibiza" тъй като не знаех каво точно е, барчето го направхи по една снимка от гуугъл. Дано да съм улучил. Самo един въпрос, какво ще ги правиш всичките тея барчета?

За "нетърпеливия" Wanted

Влади, това "ChillOut Cafe Del Mar Ibiza" тъй като не знаех каво точно е, барчето го направхи по една снимка от гуугъл. Дано да съм улучил. Самo един въпрос, какво ще ги правиш всичките тея барчета?

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6

rob zombie listener
chuck norris fan