Автор |
Съобщение |
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 08:37
Епа чупете си главите като не ви кефи.Са тва че не можете да играете си е ваш проблем.Иначе може една сериозна дота да спретнеме с оглед наситеното ни присъствие у сървъро
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 09:23
Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО
/прилив на дебилизъм офф..
Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после .С елф ште закуля пак , малко за смех да станеш :ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ
ЕЛФ ХЕЙТИНГ ФАЙТИНГ!!!!!!!!1111111111
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 10:24
Затворник(Окова) написа: Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО /прилив на дебилизъм офф.. Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после .С елф ште закуля пак , малко за смех да станеш :ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ ЕЛФ ХЕЙТИНГ ФАЙТИНГ!!!!!!!!1111111111
Ааааа без кули не можеш да биеш нали,ае да те видим бе н00б
А на тея дето казват че вц3 е ебати тъпата игра,да се гръмнизират
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 18:51
SecondHandSmoke написа: Затворник(Окова) написа: Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО /прилив на дебилизъм офф.. Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после .С елф ште закуля пак , малко за смех да станеш :ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ ЕЛФ ХЕЙТИНГ ФАЙТИНГ!!!!!!!!1111111111 Ааааа без кули не можеш да биеш нали,ае да те видим бе н00б А на тея дето казват че вц3 е ебати тъпата игра,да се гръмнизират Па ' ли крадеш лафове , б00н..Ела те смачора с герой само , нуубелф..
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 20:37
Затворник(Окова) написа: SecondHandSmoke написа: Затворник(Окова) написа: Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО /прилив на дебилизъм офф.. Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после .С елф ште закуля пак , малко за смех да станеш :ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ ЕЛФ ХЕЙТИНГ ФАЙТИНГ!!!!!!!!1111111111 Ааааа без кули не можеш да биеш нали,ае да те видим бе н00б А на тея дето казват че вц3 е ебати тъпата игра,да се гръмнизират Па ' ли крадеш лафове , б00н..Ела те смачора с герой само , нуубелф..
Ше те размажа синко донт фък уит дъ биг бос.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 22:59
SecondHandSmoke написа: Затворник(Окова) написа: SecondHandSmoke написа: Затворник(Окова) написа: Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО /прилив на дебилизъм офф.. Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после .С елф ште закуля пак , малко за смех да станеш :ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ ЕЛФ ХЕЙТИНГ ФАЙТИНГ!!!!!!!!1111111111 Ааааа без кули не можеш да биеш нали,ае да те видим бе н00б А на тея дето казват че вц3 е ебати тъпата игра,да се гръмнизират Па ' ли крадеш лафове , б00н..Ела те смачора с герой само , нуубелф.. Ше те размажа синко донт фък уит дъ биг бос. Напиши смислен и разбираем пост , нООООООООООООООООООООООООООООООООООбелф..гого атак мууф , фу..
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2006 23:25
Затворник(Окова) написа: SecondHandSmoke написа: Затворник(Окова) написа: SecondHandSmoke написа: Затворник(Окова) написа: Аве тука масирате госюта ве..Явно е ,че полвината сте хофаджии..Говора за пичовете с паладини имби , крипт лордове най силни герои и т.н...И отгоре на 'сичко Любо , поредното госю , седнал да ги учи..ААХАХХАХ НЕНЕНЕНЕН НЕН ЕНАН ЕНАН$@!Н$Н!НЕНЕНЕНН РОФЛОРОЛФЛАОРВРЛФАРОАЛФАОРАОРАФАЛРОРЛФРО /прилив на дебилизъм офф.. Таааааааа , който иска 1в1 с мене и има ГГ клиент да заповяда..Въпреки че освен прехваленото госю Любо , друг с гг клиент не знам..Любо я да те викна да джитнем една бре ..хахаааахаха ..Може и репчето да постна тука после .С елф ште закуля пак , малко за смех да станеш :ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ ЕЛФ ХЕЙТИНГ ФАЙТИНГ!!!!!!!!1111111111 Ааааа без кули не можеш да биеш нали,ае да те видим бе н00б А на тея дето казват че вц3 е ебати тъпата игра,да се гръмнизират Па ' ли крадеш лафове , б00н..Ела те смачора с герой само , нуубелф.. Ше те размажа синко донт фък уит дъ биг бос. Напиши смислен и разбираем пост , нООООООООООООООООООООООООООООООООООбелф..гого атак мууф , фу..
Добре ето един разибраем пост.
Валери хаиде да поиграем Уакрафт 3 Ледения трон,обаче без да ми слагаш кули пред базата та да не мога да се измъкна и да ти пиша после Добра Игра.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
PoW3r
|
|
В момента играе: Warhammer 40 000 - Soultstorm World of Warcraft
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2006 19:15
Така аз искам да ви питам за Реигин оф Цхаос дали могете да ми дадете кода за ресурси
___________________________________ Light thinks it travels faster than anything,but it is wrong.No matter how fast light travels ,it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2006 19:23
PoW3r написа: Така аз искам да ви питам за Реигин оф Цхаос дали могете да ми дадете кода за ресурси
Мразиме чиитърите
greedisgood 1000000
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: за хора дето работят с World Editor Публикувано на: 18 Апр 2006 10:01
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2006 16:10
модел модификатор 3.0
има я във всеки уважаващ себе си район
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2006 20:22
Аиде де никои ли не иска да поцъка с мене в бнет.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 00:21
Пуканке, вади си статистиките пък ми ела на 1 вс 1 да те видя колко играеш, дали като те изора ще си фен на статистиките от типа Elf > Undead..
|
|
|
PoW3r
|
|
В момента играе: Warhammer 40 000 - Soultstorm World of Warcraft
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 07:55
хора плс ми кагете за злато и дърво кода за Реигин оф Хаос 4е аз сум са слаб после като сум малко по добур на тази игра няма 4итове да използвам
___________________________________ Light thinks it travels faster than anything,but it is wrong.No matter how fast light travels ,it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2006 08:48
|WelcomeTo| написа: Пуканке, вади си статистиките пък ми ела на 1 вс 1 да те видя колко играеш, дали като те изора ще си фен на статистиките от типа Elf > Undead..
Не мога да вляза нещо в хедофа иначе ок.Ела ти в бнет от некои клуб
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Brian
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2006 18:06
Elf>Undead...Нещо против?Вземи гледай някой реп,ако случайно невярваш,че те виждам,че си малко неориентиран.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2006 18:34
Brian написа: Elf>Undead...Нещо против?Вземи гледай някой реп,ако случайно невярваш,че те виждам,че си малко неориентиран. Мда подсещаш ме за едно добро репче на didi8 срещу pestillence :Р тук
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2006 18:16
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2006 19:26
Като тръгнеш посока центъра и свиеш в ляво,има един сайт,където е качен
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2006 20:03
Момче, не знам кой е неориентиран, ама е супер относително да кажеш че някоя раса > друга раса.
Няма да ти казвам защо, ако си достатъчно ориентиран, ще се сетиш...
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|