Ако искаш и кола ше те черпа само кажиXayzer написа:Много се радвам че те кефи. Само дето аз не пия алкохол, ама може една безалкохолна бира
Userbars
- Green_Dragon
- Stiiv Olstin
-
Abdominal Pain
- Friendly Devil
- Stiiv Olstin
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Абе човек, като ти дават взимаи, като те гонят бегаи. Казваи какво те кефи и го имаш!trigger happy написа:Съгласен. Така няма да ми е неудобно да му поискам и аз едно.Green_Dragon написа:Акде да съберем пари и да му купим нещо![]()

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Steel
- Обратна връзка:
Кефи ме Хитман. Искам барчеXayzer написа:Абе човек, като ти дават взимаи, като те гонят бегаи. Казваи какво те кефи и го имаш!trigger happy написа:Съгласен. Така няма да ми е неудобно да му поискам и аз едно.Green_Dragon написа:Акде да съберем пари и да му купим нещо![]()
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Ксайзер (уф, така ли се чете) , точно това имах предвид бате, супер ти благодаря. Още не съм го пробвал, но сега ще го пробвам с десктопа си че да си направя и аз такава гъзарийка.
Едит: Това с коя програма да го направя обаче, с Фотошоп-а ли?
Талибан:

Талибан:

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Правя първо на NIMBUS, защото поиска на лс.NIMBUS написа:Ами идеята за барчето е на тема Aliens от филма ако може. Картинка незнам каква може да направиш може би там където Дрейк(с русата коса стреля със Смартгъна) на някакъв черно червен или черно син фон и да пише: Smartgun- One purpous -Killing
NIMBUS, не можех да сложа дреик, просто не се побира. За това смених и надписа. дано ти хареса

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
@Xayzer
Ако ми направиш едно барче на Disturbed (ама искам в пълния му блясък
), и реша , че е добро, наистина си поканен на бира. И не, не приемам отказ.
Ъм... моля те? ^^
Ако ми направиш едно барче на Disturbed (ама искам в пълния му блясък
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Океи, ако обещаеш никога да не ми викаш във Форума "а да те опъна?"Disturbеd написа:@Xayzer
Ако ми направиш едно барче на Disturbed (ама искам в пълния му блясък), и реша , че е добро, наистина си поканен на бира. И не, не приемам отказ.
Ъм... моля те? ^^
Много е дразнещо.
И ми постни някои снимки на това "Disturbed", че не съм много наясно какво е. (комикс нещо маи беше или метъл група?)

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Радвам се че съм оцелилCoder написа:Ксайзер (уф, така ли се чете) , точно това имах предвид бате, супер ти благодаря. Още не съм го пробвал, но сега ще го пробвам с десктопа си че да си направя и аз такава гъзарийка.
Ако го нямаш, ето и един линк:
http://torrents.data.bg/details.php?id=11571&hit=1

27B-6