Lineage 2 - всичко
- White Emperor
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
BladeDancer или от някой друг играч или ако сървърат ти го пзоволява,може да го иам в някой costum shops.Иначе чудовища го дропват.
http://www.l2wh.com/updrop/ да видиш кои предмето кой дропва
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- White Emperor
- Обратна връзка:
10xscooby-doo написа:BladeDancer или от някой друг играч или ако сървърат ти го пзоволява,може да го иам в някой costum shops.Иначе чудовища го дропват.
Flameblind написа:Къде пък видя в Lineage 2 втори dagger... Някои private servers имат dual daggers, но това са направени items (и по-точно - duals с малко модификация). Противно на всеобщото мнение, daggers използват щит в определени ситуации, когато си имат работа с един противник с лък. Предполагам сами може да си обясните защо точно тогава... Но щит срещу melee/mages не се използва.†Soul Hunter† написа:Лелеее, толкоз мноо въпроси...Wazaaa написа:с какво трябва да е екипиран дагериста ?
аз моя с лайт армор нали Rogue има такова пасивно умение
трябва ли му щит?
може ли да се екипира с 2 дагера или си е само с един дагер?
някакви съвети за дагерист ако има някой да каже
Добре, виж сега.Light Armor е задължително, понеже такова му е умението, да вдига и Evasion, когато я носиш.Не, не му трябва щит, понеже щитовете намалят Evasion-a.Може да се екипира с 2-и дагър, ако дагъра е Off-hand Parry.
Прав си, че няма два дагъра в официалните, ама си мисля, че човека играе в някои private, затова го написах.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Flameblind
- Обратна връзка:
всички раси имат пасивно умение, а че DE кастват бавно в началото, пък и по-принцип, е нормално. Elves са най-бързи и с най-малко dmg, DE са най-бавни но с много dmg, Human са някъде по средата. Останалото е въпрос на предпочитание и умения на класа. Досега винаги съм залагал на human-ите, понеже имат полезни умения срещу melee и стрелци също (slow, decay), но в high rate сървърите обикновено DE са най-силни.Wazaaa написа:направих си Дарк Елф Мистик, но той много бавно каства Хюман Мистика прави две магии аз еднапо нататъка има ли пасивно умение което прави по бърз каста (да знам още в началото дали да са развивам по нататъка на Дарк Елфа)
Sic vis pacem, para bellum
по нагоре в темата някой каза че прави страница посветена на L2 какво стана давайте я дори и в работен вариант да е давам един форум на един клан от официалния сървър http://www.el.zora-net.com в разработка е и той също има няколко съвета и теми
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Аз се отметнах засега,трябва ми още опит за дизайна.Ето сайтът на БГ клана в http://www.l2addiction.com - http://www.lordsbg.hit.bg
btw вдигнах си dex на 40,no con стана 27.Да използвам ли още едно +1dex/-2con
Относно орка с критикъл.65 ниво,не бях добре буфнат и само около 900 деф и той с carnage bow +10 или +12 ми направи критикъл 8к
btw вдигнах си dex на 40,no con стана 27.Да използвам ли още едно +1dex/-2con
Относно орка с критикъл.65 ниво,не бях добре буфнат и само около 900 деф и той с carnage bow +10 или +12 ми направи критикъл 8к
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Flameblind
- Обратна връзка:
scooby не такива бе човек, ползвай равни (знам че са редки) - +4/-4 май бяха. С другото не си на сметка. А за crit-a - зависи какви buffs е имал orc-a, разликата в левелите ви, скапания ти pdef, както и carnage bow-a lol. Да не говорим, че destroyer-ът има skill (забравих му името вече, не съм играл с destroyer много) за чудовищно увеличаване на p.atk, който се пуска когато остане на 1/6 HP и вдига примерно ако има 1000 p.atk ще я вдигне над 5000...
Accuracy повишава hit rate-a - колкото повече, толкова повече удари ти влизат.
Accuracy повишава hit rate-a - колкото повече, толкова повече удари ти влизат.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Това са най-силните които продават по магазините в сървъра
Знам че е зле...ама няма кво да се праи.
Buddy дай по-бързо се справиш с тоя S dagger...тоя l2 ще ти съсипе живота
Аз едвам успявам 2-3часа да поиграя,а ти през една седмица излизаш от играта
Което ме подсеща,че и аз трябва да събирам 20 милиона АА за S grade,а пък материалите...

ЕДИТ:Някой знае ли база данни на чудовищата кое къде се намира.В гуугъл намирам само ифо за чудовището и кое какво дропва...
Buddy дай по-бързо се справиш с тоя S dagger...тоя l2 ще ти съсипе живота
ЕДИТ:Някой знае ли база данни на чудовищата кое къде се намира.В гуугъл намирам само ифо за чудовището и кое какво дропва...
- Flameblind
- Обратна връзка:
- Flameblind
- Обратна връзка:
ами виж... това е най-доброто за C4 за момента, за това с ъплоудърите бих ти дал моя pass примерно, обаче няма да ти свърши работа, понеже се отнася за официалния сървър. В C4 на официалния промениха местата на почти всички mobs и въведоха много нови - примерно около Дион вече има Dion Grizzly, разни Golems и т.н., малко извън Глудио пък има lizardmen а не мечки, пуми и паяци, изобщо ако търсиш mob къде се намира в някой private server, трябват ти C3 locations. За тях - l2dc.onlinewelten.com. Цъкаш на Monsters, пишеш името на mob-a, след това кръстчето пред името за да ти го покаже на картата. Обаче имай предвид, че не се знае колко точни са drop tables на твоя сървър в сравнение с официалния, така че ако търсиш за drop...
- White Emperor
- Обратна връзка:
- White Emperor
- Обратна връзка:
По последни данни на администратора на ултранет сървъра ще се ъпдейтва до full c4 (хахаах) и за това е спрян.
Иначе ви препоръчвам - http://www.ial2.com/ - прекрасен сървър! (по точно 2).Влизайте!Аз играя в Aria, във Victoria всички скилове активни и пасивни са overpowered, админите раздават buff,dance и sing и не е интересно а и дропа е огромен.За това си перкам в Aria.90% от скиловете са редактирани и са добавени нови скилове след 75 левъл, а и преди това са добавени много нови пасивни и по голями левъли на скиловете, които по принцип ги няма на расата.Има по 1 000 човека online постоянно, сървъра е перфектен, без лаг има супер много нови неща направени от админа, буфф, данс и синг седят повече време от нормалното има GM shop за някои неща, за другите ще трябва доста да се потрудите като събирате S grade materials, tear of holy spirit и сякакви там итеми.S оръжията се правят по този начин (много е трудно!), също и all in one tatoos (е тва пък да не ви разправям колко е трудно) и cloacks.Има добавена екстра за всяко татоо, картинката (ако мога така да се изразя) да показва какво дава.Примерно татоо което дава speed - картинката му е като тази на wind walk...Още стотици яки неща има влезте и вижте за да не ви развалям удоволствието.БГ-та има много ние си имаме клан 15-тина човека.Има и още 1 бг клан и в него още толкова и няколко пъти повече бг-та без клан.Аз имам 78 левъл Treasure Huunter със full dark crystal сет и Soul Separator Critical Damage+5
Иначе ви препоръчвам - http://www.ial2.com/ - прекрасен сървър! (по точно 2).Влизайте!Аз играя в Aria, във Victoria всички скилове активни и пасивни са overpowered, админите раздават buff,dance и sing и не е интересно а и дропа е огромен.За това си перкам в Aria.90% от скиловете са редактирани и са добавени нови скилове след 75 левъл, а и преди това са добавени много нови пасивни и по голями левъли на скиловете, които по принцип ги няма на расата.Има по 1 000 човека online постоянно, сървъра е перфектен, без лаг има супер много нови неща направени от админа, буфф, данс и синг седят повече време от нормалното има GM shop за някои неща, за другите ще трябва доста да се потрудите като събирате S grade materials, tear of holy spirit и сякакви там итеми.S оръжията се правят по този начин (много е трудно!), също и all in one tatoos (е тва пък да не ви разправям колко е трудно) и cloacks.Има добавена екстра за всяко татоо, картинката (ако мога така да се изразя) да показва какво дава.Примерно татоо което дава speed - картинката му е като тази на wind walk...Още стотици яки неща има влезте и вижте за да не ви развалям удоволствието.БГ-та има много ние си имаме клан 15-тина човека.Има и още 1 бг клан и в него още толкова и няколко пъти повече бг-та без клан.Аз имам 78 левъл Treasure Huunter със full dark crystal сет и Soul Separator Critical Damage+5
- White Emperor
- Обратна връзка:
А кога ще е на линия сървъраВuddy написа:По последни данни на администратора на ултранет сървъра ще се ъпдейтва до full c4 (хахаах) и за това е спрян.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
Buddy без да се обиждаш,но това е по-зле от сървър с рейтове 100х според мен...скиловете да са променени.Това сякаш е онзи съвър в който стрелец уска магия да изстрелва 20стрели.
btw трудно ли се вдига левел на soul crystal
buddy нали каза даггер s grade???
btw трудно ли се вдига левел на soul crystal
buddy нали каза даггер s grade???