Дърпай гиMadEye-Moodey написа:Някой може ли да ми каже кво да праа с торентите.
Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!
- Lycius Malfoi
- Обратна връзка:
Темата е за софт за това и ще ви питам нещо
ако не получа отговор ще направя цяла тема но реших че за момента не е нужно да флъдя излишно. Трябва ми Stopwatch/Countdown Timer който да е сравнително малък примерно нещо такова. Трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има опция "On Top". Трябва ми такова нещо за StarCraft(не мога да преценявам добре времето докато играя) и примерно знам че на ** минути трябва да имам 2 танка...как да преценя дали закъснявам или съм добре с времето
така. Въпросното нещо което ви показах стои както трябва на десктоп-а пред всичко останало но...Fullscreen application като SC го нае****т и не се вижда. Просто ми трябва докато играя да гледам колко време е минало. А да това което показах на шот-а по горе е XNote Stopwatch има предостатъчно неща като опции(но не прекалено много), има дори нещо като Global Hotkeys като Winamp...перфектно
почти. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен 

pwnd
- BladeofAwe
Това е архив...7-zip за да сме по точни (7z)...Така че разархивирай с winrar-а и си готов....Bfn написа:Има 1 файл, който се казва Final.Fantasy.9.IX.PSX.PAL.7z,и не може да се отвори с ePSXe.
Аз имам следния проблем...Попаднах на един супер здрав DVD рипър FairUse 2.4 LE..Лесен за работа преведен на български, работи бързо вади добро качество, сихронизира перфекрно Аудио и Видео...Програмта е freeware..И въпреки това открих едно гадно ограничение...Безплатната LE версия не може да прави по-големи файлове от 700Мб...Та въпроса ми има ли кракче за това чудо...Препоръчайте ми и други подобни DVD рипъри..Ето линк за който иска ...http://www.fairusewizard.com/Release/FU-Setup_LE.exe
Копеуеетааа ПЛС мноо спешно ми трябва сериал за Acronis Disk Director Suite 10.0 ПЛс дайте нещо че излязах извън нерви тука с таз простотия ОТКАЧАМ ВЕЧЕ

аверче
К'во зяпаш бе .. ?
К'во зяпаш бе .. ?
Търся програмата Adobe Premiere Elements 1
Търся програмата Adobe Premiere Elements 1 , двойката не ми върши работа, ако някой може да ми намери работещ линк ще съм му много благодарна !
- Sah War
- В момента играе: Pekka Kana 2 & other free games
- Обратна връзка:
Picasa 2 на Google е много добра.
Picasa 2.2
January 30, 2006.
25 Additional Languages - Now in Bulgarian, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Estonian, Finnish, Greek, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Romanian, Serbian, Slovak, Slovenian, Swedish, Tagalog, Thai, Turkish, Ukrainian, and Vietnamese.
When you start Picasa, the software will automatically match your system’s native language. To change the language in Picasa, go to Tools > Options. Change the language using the pulldown menu on the "General" tab.
Network Drive Support - Improvements have been made for users who map their My Documents folder to UNC/Network drives.
IE 7 Support - Fixed errors in Order Prints room with IE 7.
CD Burning - Better reliability burning folders with long folder names.
>>>Picasa instantly locates and organises all the pictures on your computer.
More INFO: http://picasa.google.com/features/index.html
Picasa 2.2
January 30, 2006.
25 Additional Languages - Now in Bulgarian, Catalan, Croatian, Czech, Danish, Estonian, Finnish, Greek, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Romanian, Serbian, Slovak, Slovenian, Swedish, Tagalog, Thai, Turkish, Ukrainian, and Vietnamese.
When you start Picasa, the software will automatically match your system’s native language. To change the language in Picasa, go to Tools > Options. Change the language using the pulldown menu on the "General" tab.
Network Drive Support - Improvements have been made for users who map their My Documents folder to UNC/Network drives.
IE 7 Support - Fixed errors in Order Prints room with IE 7.
CD Burning - Better reliability burning folders with long folder names.
>>>Picasa instantly locates and organises all the pictures on your computer.
More INFO: http://picasa.google.com/features/index.html
Only the one who do not seek anything,can find what can`t be found.
Извод:KEEP TRYING PUNK:)
Source:LaxiusPower3:The Final Terror
Извод:KEEP TRYING PUNK:)
Source:LaxiusPower3:The Final Terror
-
Cherry Lips
Отваряш торента с програмата Bit Comet-Lycius Malfoi написа:след като ги драпна.за да игря играта?![]()
http://www.data.bg/f.php?fid=11630536
-
Cherry Lips
фх 5700
здр наи напред та вапорса ми е какви са честотите на тази видео карта на дефаит и на клот таи като смятам да я вземам 256 мб 128 бита и даите предложения на коя фирма да е AXLE GIGABATE и т.н. 
Живея , за да преча на другите!
-
sergeantrh0
1. Това:bigwolf написа:да ви питам за 120долара има ли видеокарта която да подкара обливиан[/i][/b]
bigwolf написа:
ИМА ЛИ ВИДЕОКАРТА КОЯТО Е ПОД 130ДОЛАРА И ДА ПОДКАРА ОБЛИВИАН Sad
Всевиждащото Око написа:
Ge Force 6600 + The Newest Drivers?!?
bigwolf написа:
мерси мн
2. Гршна тема ,момче.
Имам основание да мисля че си прост.