WannaBe написа:Zero-Blade написа:*cought* Хъх...PvD най-великият? МХАХАХАХХАХАХАХахАхаХахАхахахАхАхАХАХ омффффггллглглгбълбукхахахахахахахахахаха
Еми пише се DJ на 2005.Ама явно ти разбираш повече...
Aхах ахах ахах - хах + аха*2
И аз мога да се напиша цар на света за 2012, ама ще бъда ли цар на света?
Не казвам, че е е зле, hell, I don't even say that he's bad, просто явно никога няма да се научите вие простосмъртните хора (ЛоЛ), че такова животно като "най-добър" няма, защото за едни може да е добър, за други не. Аз бих казал "човек, който наистина знае какво прави и усеща музиката / много добър", никога не бих казал най.
Ratchet написа:zero-blade първо не съм копвал списъка от елусив и второ мнението ти е само флуд.И вместо само да флудиш, научи се да пускаш смислени постове...

ps. ако не си забелязал отдоло съм благодарил на
solarman т.е. няма общо с елусив...

Летс сий нау. Питай този соларен човек откаде е взел той списъка, 'щото е леко 'псулютно същия.
Oh, yah...И щом само флуудя...нека да видим. Виж колко мнения имам. Сега прочети абсолютно всяко едно мое мнение като обръщаш особено голямо внимание на темата по която съм писал или на човека към които съм се обръщал. След като ги прочетеш всичките, намери броят мнения които не са подигравка, бъзик, кълнене или там каквото още се сетиш - тоест смислените постове. След това от тях извади общият брой на твоите мнения и ми кажи какво четирицифрено число се получава, ок? Направи си домашното и ще имаш шестица утре по математика.
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.