The Nightmare написа:Ъъъ...Тиесто не е транс...по-скоро техно. Иначе аз лично се кефя на D-Devils, страшни парчета имат!!
me two...
The Nightmare написа:Ъъъ...Тиесто не е транс...по-скоро техно. Иначе аз лично се кефя на D-Devils, страшни парчета имат!!
The Nightmare написа:D-Devils НЕ са gabba...ама нищо общо нямат...Чуй някой парчета на Napalm Rave или ONYX и ще разбереш какво е габа. А за Тиесто...в крайна сметка той си прави някаква смесица между техно и транс.
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
The Nightmare написа:Чуй някой парчета на Napalm Rave или ONYX и ще разбереш какво е габа.
Destroyer написа:Ами какво ще кажете за Scooter ? Какъв е техният стил...?
Omega-x написа:LOLOLOLLOLOLOLOOLOLOL
WTF!?! OMFG!
Ще простите малко грубата ми намеса,но ONYX-gabba.......я чай малко бе...до колкото си спомням тва не бяха ли едни мазни негри дето правеха рапец?!?!
WOOP_MAN ти знаеш ли вообще какво е gabber?Знаеш ли що за стил е тва gabber?Идиот.
За трансе...за мен лично е супер педалщина,ма щом ви кефи прав ви път.
Просто това е нелепо дублиране на имена, както е положението със групите Unknown Source и Source Unknown 
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............