Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: тва е истината за 7мо соу (софт вариант и изрязано малко)
Публикувано на: 15 Сеп 2005 13:49

скам да кажа за седмо даскало че е ебати тъпото училище - Цанка, Ани Маринкова и други хорица да го духат! Единствения пич даскал е Масларски по физкултура. Та на Масларски му скроиха номер с открадването на дневника на 11 не си спомням кои точно клас, като обвиниха няколко човека и трябваше или да се махнат или да ги изгонят! А и още една даскалка дето ги обвини за изчезването на дневника се казва- Янакиева- по история- много голяма лицемерка е тая и изпитва гадно, само 3ки или 4ки гледа да пише на хората дето не харесва! За дебелата, луда Преждова нема да казвам щото секи от 7мо знае ква е луда гони учениците по коридорите...Ненов по литература само е готин учител, не съм смятал, че може да е интересно в неговите часове но човека си има подход и понякога разправя смешки като разнообразява часовете, но понякога писва с тея тъпотии. Даскалката по математика с кривитв зъби е много грозна и бас държа че е още по грозна след ваканцията - така да се каже погрозняла и почерняла, бодигарда на входа е известен с прякора егида-гей, и то много заслужено, що ще ме спира за стикер секи път или кат съм със закуска, деба гея деба, се едно съм терорист и нося вместо раница бомба! А освен това някаде потъват из джобовете на директорките парите събирани за паркетин ( в 8 клас си спомням ни земаха по 5 лева, но след месец дори два немаше следа паркета да е минаван с нещо камо ли с паркетин, дори един парцал чистачката Сийка не е ударила) или парите за покани за тъпите концерти на училището които не могат да струват 5 или дори 3 лева щото са много скучни и тъпи дори! Освен сичко казано до сега трябва да добавя, че Мирчева има големи бомби :D ,и не знае хич англииски, а и пича по рисуване на малките до 9 клас-Пирински ли къв е не знам, е много прост селски човечец, е не по прост от предишната даскалка с кодово име-"козата". Ами други смотани индивиди от даскалското съсловие на 7мо маи не се сещам, ред е на другите - единственото стоиностно нещо в цялото училище е лавката- много яки сандвичи за 50 стинки правят!!!Още веднъж да кажа Маринкова е луда, да се пазите от тая...за учениците нема да говоря- некои са тапанари от световна класа, други са просто боклуци влезли на трето класиране или смотляци с връзки! само моя си клас е наи-готиния(нема да кажа кои точно да не се издам кои съм ама те си знаят) Иначе като материална база даскалото прилича отвътре на схлупена къщурка от квартал факултета, малко само по окаяна е, отвънка се залъгва човек по внушителната сграда и 125 годишната история на този "храм на познанието", точно както аз се подлъгах след 7ми клас и се набутах в тоя бардак - с хубавото на пръв поглед име 7мо соу св. седмочисленици, а кво се оказа боклук, боклук и пак боклук. Учителите за нищо не стават( с изключение на една учителка на име Дишкова, която сички мразеха щото беше строго при нея и се учеше, а при останалите се отбиваше номера, но само тя ме научи на нещо за което(не съм вярвал че ще го кажа) и благодаря, въпреки че понякога беше прекалено строга и се опитваше да бие с показалката, а и говореше на "Р" или "Л", вече ми се губи спомен. Ааа имаше още един свестен преподавател, айде така да се изразя, по етика и право - Геров. Беше си пич човека и също нещо ми влезе в главата( освен бира от близката градинка до църквата). Между другото на него съм му казал добър ден на улицата и на още един по история- тои беше наистина най-лудия даскал(в добрия смисъл на думата). Казва се Rosenbush (както обичаше да казва на немски, щото предаваше история на немски) иначе на български фамилията му е Трендафилов- много готин човек! Само тапанарите(Цанка (която хич не е фиданка :D ), Маринкова и други сигурно знайни и незнайни лайнари решили да го изгонят, щото пишел много шестици- идиоти са тея и тва е, няма оправия за тях! Ау по химия кво нещо имахме - с мустак като на някои хайдутин, голема растителност имаше над горната и устна- като на Янакиева под мишниците, мали малии не ми се говори(пише) даже...По география не си спомням кои беше преди Лъчо, ама ще да е било некое говедо тъпо, а Лъчо не бе лош ама имаше мазна коса и пърхот по яката на балтона ли сакото ли кво беше, не ме питаите, просто сички му се качваха на главата щото беше смотан и нов, ама после го поотракахме та дори почна да пуска маитапи( е не много сполучливи ама се пак е нещо). По англииски преди Мирчева с големия, но пъпчив балкон, от който се сипят сухи пъпки като от истински балкон на стара вече къща се сипе мазилка беше някакъв задник. Не по скоро беше минал на отсрещния бряг, защото носеше розови чорапки и реакциите му бяха прекалено нежни, ама не се задържа много много.Като даскалите по физика - след гадната чернокоса твар дето не и помня името дойде един чичка дето не можеше да покаже две неподвижни тела щото му трепереха ръцете, ама тва не е за смях, после доиде Динята, или по точно Динев дето разбираше много от физика наистина, ама и от компютри и от него сички разбраха как да мамят кабеларките смотани- като им даде схема да си направят декодер за НВО! еи тва го оцених наистина- а след него просто Теменуга с големата фуга(така и е първото име) дето хептен нищо не разбира от физика, камо ли пък на немски...Е ТВА Е ЗА ТЪПОТО 7МО ЧЕ СЕ ИЗМОРИХ ДА ПИША, АКО СЕ СЕТЯ НЕЩО ЩЕ ДОПЪЛНЯ ЩОТО ИСТИНАТА ЗА ТОВА ДАСКАЛО ТРЯБВА ДА СЕ
ЗНАЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 15:32

Можеш ли да ми издействаш схемата за HBO? Ще те призная. Ако си пич де...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 15:40

добре ще я потърся, но не знам дали не съм я изхвърлил, защото завърших миналата година

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 16:00

и аз бих ти бил благодарен ако ми я издействаш и на мен :lol: а иначе-хубава критика.и мойто училище не е стока :roll:

_@_X_@_ - Snail Love

_@_/ __@_ - Snail Ass-Kissing

_@_/-~ - Snail on Drugs

The Snail is your life, Have him in your Signature !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 17:49

Ами аз какво да кажа.... отивам на 15-ти в тъпото ми забутано даскало дето се намира някъде по къра. За да отидеш до там трябва да се справиш с многобройните локвички , който все повече придобиват вида на малки езерца.Навсичкото отгоре винаги по пътя можеш да се заговориш с някой дядка , който току що е изкарал козите на паша.Училището е строено преди бог знае колко години , а коридорите са достатъчно тесни за да мине 1 по-дебел човек.Директора е някакъв типичен селянин, със селски акцент и манталитет. Само него можете да видите да се разкрва преди коледа и да си пее някакви коледни песнички.Заместник директорката е някаква побъркана и постояяно ти забравя името , нищо че ти е преподавала 2++години и нищо че постояяно те е обиждала пред другите класове.Ами какво да ви разкажа за прословутата 100 тонова даскалка по български , която беше с манталитет на баба повлияна току що от приказките за "светлото" комунистическо бъдеще.Замеряше де някой що се обади по погрешка с дневници , бутилки , ключове и въобще каквото и попадне. Кървави бани ставаха в нейните часове, не рядко се налагаше някой "гамен" да излезе с разбит нос насред часа за да си измие кръвта в тоалетната. ААА да... щях да пропусна географицата, която ако те набараше с пищов , надраскан на ръката преди часа и после ти взимаше маратонките и те караше да ходиш бос в кенефа да си измиеш евентуално пищовите на мивката.Стаите са под всякаква критика - вратите не се затварят , крушките са в дефицит , а на всичкото отгоре ако имаш честта да се паднеш в някоя от стаите на 4-тия етаж има опастност да те навали дъжда , защото покрива подгизва когато вали дъжд и трябва да се слагат лехени в/у компютрите за да предпазят безценните им компоненти ненадвишаващи производителността на някакви антики от 2рата световна война.В това "прекрасно" даскало даже и едно мачле неможеш да изиграеш както трябва , защото двора е прекалено малък и през терена редовно преминават учители и ученици.Физкултурния салон , не е никаква алтернатива поради простия факт , че е 10 на 10 метра тъмна прашна "мазя". Паяците явно са много доволни , защото имат честта да наблюдават как 20 коча се събират в тяхната "обител" и се опитват да правят някакви си там физически упражнения.Изобщо фауната и човека са в голяма симбиоза в нашето училище.По принцип се водим профилирано училище с компютърна насоченост , но мисля сами се обедихте колко сме модернизирани.За тези индивиди наричащи се "ученици" , няма много какво да се каже , освен че принадлежът към категорията хора с ограничени умственни заложби , готови да стигнат до масово меле , само заради някакво подобие на стол с 2 дървени крака и счупена облегалка.Навсичкото отгоре претендират че са големи купонджий, а аз ги знам че редовно си зубрят тъпите уроци , нищо че имат слаби оценки. Наистина е трудно в днешно време да видиш зубар с 2ки , ама за моето училище това е съвесем нормално. Зимата понякога е трудно да се живее в тоя студ с някакви мизерни калорифери с по 1 нагревател и понякога се прибягва до не толкова конвенционални методи за затопляне като например запалване на огън от хартия и опаковки от кроасани на центъра на стаята.Хубав е живота в нашето училище,ама оставям на въображението ви да се досетите за другата част от този така увлекателен разказ. :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 21:03

Ех да... Какво да ти кажа... В това седмо уча и аз... и ги познавам всичките, които ги изреди... Много добре... и завършвам тази година... Щастие! :D Но ще ни го набутат с матури!! :?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2005 22:37

join zna4i moje i teb da poznavam haha, ne be seriozno

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2005 14:29

Моето училище съвсем не е тъпо макар че там Френски (директора) рулира яко - особено с Wellcome to the hell като им каже на зайците...

http://www.rolice.hit.bg
http://proguide.12.forumer.com/
Вижте, посетете!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Яну 2006 22:47

Bagain написа:
Ами аз какво да кажа.... отивам на 15-ти в тъпото ми забутано даскало дето се намира някъде по къра. За да отидеш до там трябва да се справиш с многобройните локвички , който все повече придобиват вида на малки езерца.Навсичкото отгоре винаги по пътя можеш да се заговориш с някой дядка , който току що е изкарал козите на паша.Училището е строено преди бог знае колко години , а коридорите са достатъчно тесни за да мине 1 по-дебел човек.Директора е някакъв типичен селянин, със селски акцент и манталитет. Само него можете да видите да се разкрва преди коледа и да си пее някакви коледни песнички.Заместник директорката е някаква побъркана и постояяно ти забравя името , нищо че ти е преподавала 2++години и нищо че постояяно те е обиждала пред другите класове.Ами какво да ви разкажа за прословутата 100 тонова даскалка по български , която беше с манталитет на баба повлияна току що от приказките за "светлото" комунистическо бъдеще.Замеряше де някой що се обади по погрешка с дневници , бутилки , ключове и въобще каквото и попадне. Кървави бани ставаха в нейните часове, не рядко се налагаше някой "гамен" да излезе с разбит нос насред часа за да си измие кръвта в тоалетната. ААА да... щях да пропусна географицата, която ако те набараше с пищов , надраскан на ръката преди часа и после ти взимаше маратонките и те караше да ходиш бос в кенефа да си измиеш евентуално пищовите на мивката.Стаите са под всякаква критика - вратите не се затварят , крушките са в дефицит , а на всичкото отгоре ако имаш честта да се паднеш в някоя от стаите на 4-тия етаж има опастност да те навали дъжда , защото покрива подгизва когато вали дъжд и трябва да се слагат лехени в/у компютрите за да предпазят безценните им компоненти ненадвишаващи производителността на някакви антики от 2рата световна война.В това "прекрасно" даскало даже и едно мачле неможеш да изиграеш както трябва , защото двора е прекалено малък и през терена редовно преминават учители и ученици.Физкултурния салон , не е никаква алтернатива поради простия факт , че е 10 на 10 метра тъмна прашна "мазя". Паяците явно са много доволни , защото имат честта да наблюдават как 20 коча се събират в тяхната "обител" и се опитват да правят някакви си там физически упражнения.Изобщо фауната и човека са в голяма симбиоза в нашето училище.По принцип се водим профилирано училище с компютърна насоченост , но мисля сами се обедихте колко сме модернизирани.За тези индивиди наричащи се "ученици" , няма много какво да се каже , освен че принадлежът към категорията хора с ограничени умственни заложби , готови да стигнат до масово меле , само заради някакво подобие на стол с 2 дървени крака и счупена облегалка.Навсичкото отгоре претендират че са големи купонджий, а аз ги знам че редовно си зубрят тъпите уроци , нищо че имат слаби оценки. Наистина е трудно в днешно време да видиш зубар с 2ки , ама за моето училище това е съвесем нормално. Зимата понякога е трудно да се живее в тоя студ с някакви мизерни калорифери с по 1 нагревател и понякога се прибягва до не толкова конвенционални методи за затопляне като например запалване на огън от хартия и опаковки от кроасани на центъра на стаята.Хубав е живота в нашето училище,ама оставям на въображението ви да се досетите за другата част от този така увлекателен разказ. :roll:

bagain каде учиш бре мноо съм са смял докато ти четах поста

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2006 13:54

Спокойно моето даскало е най-шибано :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2006 19:36

Абе и аз съм у седмо... ма.... нещо тоя филм не ми е познат много... явно не обръщам толкова внимание и не ме брига много кво се случва...

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2006 20:37

Ехх... верно е че има само НЯКОЛКО свестни... автора е забравил обаче и Бат` Бойко. :lol: Ете такъв пич няма, казвам ви! (по физическо е)

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2006 19:35

High_voltage написа:
Ми аз се завърнах в ди ъмерикън колидж ъф софиа. Трета година... Тука се учи дори на първия учебен ден. И некви шитз там...етк.

ми ТЪПАКО като не те кефи да учиш - махни се (бтв - кой клас си)

много си е яко, и ако някой учител пише много ниски оценки (два випуска - 9 и 10 клас - 200 души, някъде половината - 2-ки и тройки) го гонят. Миналата година изгониха един дебел канадски педера$, с името Елис

П.С. АКС е много яко училище

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2006 20:51

очаквайте в скоро време подобен разказ за 73-то :lol:

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com