Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 11:59

the master написа:
Мани го ще порасне детето и аз искам да си уредиме срещичка да го видиме дали така ще приказва,ама освен за умиране за друго не знае да говори,сигурно някой от близките му е починал и си излива гнева.Дам келеш тъп истината боли .

Ti si edin maluk tumor,koito e sviknal da se pravi na golqm pred decata tuka vuv foruma i ploskiq mu mozuk ne iska da prieme 4e ima golemi i razumni hora pred koito nomercata ne minavat.Tumore,vij si nika:master.XAXAXXAXA Tipi4niq izbor na dete s cel da pokaje ne6to.Sme6niko,sme6niko...takiva kato tebe v 4 klas sigurno sa mi bili interesni ama mani...
PS:I kolkoto i da te QD TES4-Oblivion 6te e nai dobroto RPG praveno NQKOGA a moje i igra. A za kletvite koito mi kaza zaslujava6 da ti razbiq mrusnata usti4ka ili da ti otvurna sus su6toto: UMRI TI I VSI4KITE TI RODNINI 4IFUTI I SVODNICI,HVANETE SPIN TI I CQLATA TI RODA I PRESTANETE DA ZAMURSQVATE ZEMQTA.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 12:07

Ако си от София със сигурност искам да видя как ще ми разбиеш устата,дай някакво адресче ако си от София лайно тъпо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 12:44

лелееееееееееееееее ако имаше начин да те намера по аи пи просто нали знаеш че ще си търсиш зъбките по цялата земя дришльо с дришльовците.Да умира тес 4 да умират тея кадето я прават, а моля се да направят релииза със стар форс 5.0 да не можеш да я пуснеш педал с педалите.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 12:50

Popcorn като гледам новата Тока Драйвър е с старфорс 3.7 ...а дано и тая я направят с 3.7 да го видиме кво ще прави :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 12:55

чета и не вярвам на ушите си :lol:
1.пич спри се с тези теми и не си натяквай мнението..
2.не псувайте играта заради него...
3.и аз я чакам с ОГРОМНО нетърпение ама не пускам по 11111 теми

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 13:02

Santa™ написа:
Popcorn като гледам новата Тока Драйвър е с старфорс 3.7 ...а дано и тая я направят с 3.7 да го видиме кво ще прави :)

аа нея разблокираха ли я

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 13:06

inhuman написа:

Kaji im go na tqh,glupavite de4ica,da ne psuvat igrata.Pusnal sum samo edna tema ne znam kude vidq hilqdi,i 6to m si fen moje da obsudim zaedno igrata i nejelanieto na pcmania da pomesti statiq za neq.I NEKA PRATIM TIQ TUPACI V GETATA DA IM S4UPAT GLAVATA!

Predlagam boikot na PCmania,vsi4ki da sprat da im kupuvat spisanieto,dokato ne se nau4at da publikuvat statii za takiva igri ot takava veli4ina The Elder Scrolls 4:Oblivion.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 13:11

Moon&Star'Hero написа:
inhuman написа:

Kaji im go na tqh,glupavite de4ica,da ne psuvat igrata.Pusnal sum samo edna tema ne znam kude vidq hilqdi,i 6to m si fen moje da obsudim zaedno igrata i nejelanieto na pcmania da pomesti statiq za neq.I NEKA PRATIM TIQ TUPACI V GETATA DA IM S4UPAT GLAVATA!

Predlagam boikot na PCmania,vsi4ki da sprat da im kupuvat spisanieto,dokato ne se nau4at da publikuvat statii za takiva igri ot takava veli4ina The Elder Scrolls 4:Oblivion.

пилкльо искаш ли да ти покажа другите ти теми за тес 4 а? Имаше точно една преди коледа направена къдто пак те псувахме.Маи сам оти си нещастен зациклил геймър без никаква лична хигиена изнудващ баща си и маика си да му купят последен модел хардуер само и само да се отчужди повече от сичкия реален свят.Имам един съвет към тебе : Намери си приятелка !!!!

п.с АИДЕ ВЕЧЕ АДМИНА ДА Я ТРИЕ ТАЯ ТЕМА

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 22:04

Pukanko,purvo si vij nika.Edva li 4ovek koito iska da go uvajavat 6te izpolzva takuv.Vtoro-idi malko na uroci po BG ezik za6toto pravi6 vpe4atlenie na negramoten(ne se hva6tai za tova 4e az pi6a na latinica za6toto nqma da mi mine).Treto-ne ti vliza v rabotata no az imam priqtelka,a tvoqta e desnq4kata(nqma lo6o i az sum bil su6tiq na tvoite godini).4etvurto-samo se izdade,az ne molq na6te da mi kupqt hardware a otivam i rabotq za nego.5eto-az kritikuvam pcmania za tova 4e ne pomestva statiq za Oblivion ve4e edna godina otkakto ima takava naprimer v Angliq ili otpredi nqkolko meseca vuv spisanie Workshop(koeto pokazva kak se pravi).Moq protest e ot imeto na istinskite ceniteli na RPG janra kakto i na seriqta Elder Scrolls.Tova 4e na tebe i razni drugi gnidi kato teb ne im iznasq kakvo kazvam izob6to NE ME EBE! Taka 4e kazvam na tebe i na oniq drugiq tupak tam da sprete da mi pulnite temata s glupostite si i da ostavite mqsto na hora,koito si zaslujava da napi6at ne6to,ot koito moje da se nau4i ne6to polezno.A i da se natqgate na pcmania nqma da vi vzemat na rabota, spokoino, ili da vi zagledat s po dobri o4i.
PS:pukanko ti ve4e ima6 edno preduprejdenie,vnimavai

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 22:26

Ахаха правил впечетление на неграмотен,оправи си пунктуацията и после ми говори за грамотност.А да и верно спирам да пиша в темата,защото ако имаше някой да каже нещо,вече щеше да го е направил.Оставете темата да потъне и като излезне играта ,очаквайте нова тема.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 22:35

the master написа:
Ахаха правил впечетление на неграмотен,оправи си пунктуацията и после ми говори за грамотност.А да и верно спирам да пиша в темата,защото ако имаше някой да каже нещо,вече щеше да го е направил.Оставете темата да потъне и като излезне играта ,очаквайте нова тема.

Ne si ti toq koito 6te kazva dali da potune temata ili ne.Tazi tema 6te se izpolzva i sled kato izleze Oblivion,ili az specialno 6te napravq nova takava koqto da ne e pulna s pomiq,kakvato za sujalenie stana tazi,blagodarenie na teb.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 22:52

Няма кво да казвам още утре няма да е на 1 страница,а да и си направи нова тема ако искаш мен не ме ебе.
П.С Тя темата е помия още като я направи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2006 22:59

the master написа:
Няма кво да казвам още утре няма да е на 1 страница,а да и си направи нова тема ако искаш мен не ме ебе.
П.С Тя темата е помия още като я направи.

Aide da vidime dali? Ti si pumiqr.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 16:51

Boje gospodi! I v broq za mart ni6to za Oblivion. E tova ve4e i az ne znam kvo e,gavra li e ,podigravka li e,pulen nepukizum ili debilizum li e? Kakvo? Kakvo stava s tiq hora be? Ehooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo? 4etete li foruma be Pcmania? TES4-Oblivion izliza na 20 mart!!! Ehooooooooooooooooooooooooooooooooo????!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 17:05

[quote="Sheik"]От тоя форум знам хора, които и точат лиги на тая игра още откакто беше заявена(примерно другаря Head Hunter). Обаче какво да и обсъждаш на играта като не е излязла? Да роптаеш, че няма инфо - ок, , да искаш да питаш има ли фенове на поредицата,

Emi kude sa fenovete na poredicata Elder Scrolls,da se obadqt i da obsujdame i predi6nite 4asti na igarata i predstoq6tiq bezsporen hit:Oblivion.
I kak taka da ne se obsujda igra koqto ne e izlqzla? Q vlez v saita na elder scrolls i vij forumite,za kakvo stava duma...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 17:32

Радвам се че не пишат нищо за нея.Хич не ме интересува тая игра.Боклук като всяка посредствена игра.Азис рулзззззззз.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 18:14

Santa™ написа:
Радвам се че не пишат нищо за нея.Хич не ме интересува тая игра.Боклук като всяка посредствена игра.Азис рулзззззззз.

мдааам...общо взето това е - революционни диалози и начин за израстване във света на играта, това чета във пц геймър. и какво от това? аз не съм седнал да играя куест или да гледам филм, просто тва ше е поредния боклук със хубава... дори не е сигурно, че ше има хубава графика, геймплей - най-вероятно доста движения по време на битка, ама какво от това??? и последно нещо - чалга съкс, Азис съкс, но разбирам защо го написа Дядо - защото е единствен и известен и вече няколко години все още има фенове, не залезе както многото еднодневки, както ще залезе и тази игра според мен...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 18:16

Santa™ написа:

Idiot!Spored men s tova si izkazvane dokaza i na malkoto hora koito te uvajavat,4e si vuzduh pod nalqgane.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 22:46

Moon&Star'Hero написа:
Santa™ написа:

Idiot!Spored men s tova si izkazvane dokaza i na malkoto hora koito te uvajavat,4e si vuzduh pod nalqgane.

Хех да не би да ме уважаваш ти? :oops: :oops: Дреме ми дали некой си мухъл тука ще ме уважава. :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2006 22:54

Moon&Star'Hero написа:
Santa™ написа:

ахахаха на пич много ме кефиш като си налагаш златното мнениице
продължаваи в същия дух плс :Д :Д :Д :Д

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: