[LP]kiRoman написа:Jocranes МДа доста си прозорлив - казвам се Кирил и са надписани за мен защото са правени специално за мен

Аз не мога да направя никога подобно нещо, защото съм инвалид в Рисуването(меко казано)
Кироман, значи да приемем, че Jocranes се казва Гошко, а? Елементарното извинение "не е вярно не съм го направил" подкрепено с "ха, колко си нещастен, че си го помисли" вобще не действа в наши дни. Можеше да се сетиш и без аз да ти го казвам...
Но пък продължавай, заяждай се, празноглавецо, "не ме ебе и откъде знаеш че му е над 1,8см." колко остроумно... Сече ти пипето, ман, сече та чак реже!
Да го кажа така - осъзнаваме, че е рисувано за теб и ти е приятно като го видиш, най-сериозно ти казвам, все пак е посветено специално в твоя чест. Разбирам и че поради тази причина ще си го пазиш и защитаваш, но да скачаш на някого защото не му е харесало, защото е казал, че врата е прекалено тънък, а частите - несъразмерни... Същото като да се разсърдиш когато ти каже някой, че допускаш правописни грешки. Ами че нещо такова се води за неоспорим факт, то се и ВИЖДА... Но щом смяташ да постъпваш детински и да се цупиш и мусиш - твоя си работа...
Друго нещо - труда си бил заслужавал уважението? Ами заслужава си го, затова и не казах "пълен боклук"... Прекрасно, само че това "труда ли е", труд ли е да го нацвъкаш за 5 минути, а ми не, както е казал народа "бързата работа - срам за майстора", а малко по-глобално погледнато - само от съжаление на художника картините няма да му ги купят. Трябва да са и КРАСИВИ. Да, знам, отклоних се много от реалната ситуация.
Мда, по-спокоен съм.
П.П. Никога не съм си представял, че Сентри някой ще го нарече "приятелчето ти", все едно да кажеш "оня там еба ли го кой беше ивъл..."