Автор |
Съобщение |
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Фев 2006 17:25
Хъм тук съм за оффтопик и вярвам няма да имате нищо против .
Еми много си ми интересна , мистериозна . Девет поста шест от който вид творение . От много време не съм срещал такъв човек ... последният си изтри акаунта . Надявам се нямаш нищо протива да те наблюдавам / не че имаш реален избор / .
Оффтопик
Тематиката на произведенията не ми допадна в 80% от случаите ... някак ми е далечна а аз съм вече нищо повече от пословичен човек .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
emi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2006 23:34
* * *
Мило момиче, не свеждай глава. Кажи ми, защо пак плачеш сама? Защо ридаеш нечуто в нощта, простенваш тихо, проплакваш едва?
Мило момиче, самотата боли. Самотата във студ е сърцето сковала. Не зная как се чувстваш, дали? Та нали и аз по тоз път съм вървяла.
Мило момиче, чуй моят глас. Чуй мойте думи с болка пропити. Уж се смея час подер час, а парченца събирам от надежди разбити.
Мило момиче, като тебе и аз в напразни копнежи прекарвм си дните. И искам да чуя риятелске глас, но гласът не идва, остава в мечите..
Мило момиче, отронвай сълзи щом гласът на сърцето така повелява. Но чуй ме, зная и аз как боли и как тази болка душата сковава.
И мило момиче, така миг подир миг животът в сълзи, в самота отминава. Животът е гаден, самотата боли, а усмивка горчива прз сълзи задушава..
___________________________________ If the story's written on my face, does it show Am I strong enough to walk on water Smart enough to come in out of the rain Or am I a fool going where the wind blows
|
|
|
|
|
emi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2006 11:34
и нещо много новичко
* * *
В приказно голям бетонен град сред бетонни улички вървя сама - малък кораб, дирещ своя бряг, бледа сянка в нощната тъма.
Със безумна сила аз се скитам, без да зная как или защо. Завити в сенки улици преплитам. Търся нещо, а не знам какво.
Уморена съм, животът ме съсипа. Но какво от това, тебе търся пак. Кой си ти? Живота ми разсипа и сега се лутам в този празен град.
Ти се криеш, аз не мога да те видя, или просто тя, съдбата, ни дели? Малък кораб с малка, пуста диря. Просто сянка в сенки и мъгли.
___________________________________ If the story's written on my face, does it show Am I strong enough to walk on water Smart enough to come in out of the rain Or am I a fool going where the wind blows
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2006 14:54
Казах преди, но ще кажа и пак - последното е божествено, искам да кажа на мен ми харесва страшно много, някак ... така
Прекрасно, прекрасно...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|