Склуптура на Тиранозавър Рекс набързо. (Снимки)

Вашите разкази и истории
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Склуптура на Тиранозавър Рекс набързо. (Снимки)

Мнение от Xayzer »

Вчера , за да се разсея от последния изпит от сесията, взех че се захванах с една малка склуптура на тиранозавър рекс. Доста е недодялана, но като за първи път... ето и няколко снимки. Снимките са направени с телефон, за това са малко крапави, ама неисе.

Изображение

Изображение

Това между краката не е това което си мислите :wink: Това е една кост която предпазва това за което си мислите. :D

Изображение

Изображение
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Cool :) С какво си го правил?
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

The Nightmare написа:Cool :) С какво си го правил?
Ха познаи! С тесто направено от сол и брашно и силиконов пистолет.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Creator

Мнение от Creator »

Не, не, не. С ум трябваше да кажеш, с ум и старание.
Rockstar Gangster
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Ето няколко нощни снимки.

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

27B-6
Аватар
O6im

Мнение от O6im »

БРАВО МНОГО МЕ КЕФИ :D :D :D
Живей заедно,умри сам.
Изображение
Изображение
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

Ммм браво Xayzer много е добро поздравления :) да не си учил нещо като(щот не знам как се нарича) анатомия на...тиранозавър?
Изображение
pwnd
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Nexus написа:Ммм браво Xayzer много е добро поздравления :)
Мерси. Честно казано не мислех че ще се хареса.
Nexus написа:да не си учил нещо като(щот не знам как се нарича) анатомия на...тиранозавър?
Ами не. Само изтеглих няколко снимки на тиранозавър от нета и се почна :D
Изображение

27B-6
Аватар
hit_man

Мнение от hit_man »

ХАХАХХАХА определено тва дет ше го пази ще да е голямо :icq5:

Добро е!
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn! :|
Zero-Blade
Обратна връзка:

Мнение от Zero-Blade »

Никога не съм си и мислел дори, че може да се направи скелет на тиранозавър от тесто X_x Браво! Много добре изглежда!
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

hit_man написа:ХАХАХХАХА определено тва дет ше го пази ще да е голямо :icq5:

Добро е!
Ами при дължина на тялото 12 метра (от върха на опашката до главата) и 8 тона тегло онова би трябвало да е било поне метер и половина и 20-тина килограма.
Изображение

27B-6
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Zero-Blade написа:Никога не съм си и мислел дори, че може да се направи скелет на тиранозавър от тесто X_x Браво! Много добре изглежда!
Не забравяи силиконовия пистолет. Без него всички парчета биха се разпаднали.

Ъпдеит- Вече си има и ръчички

Изображение
Изображение
Изображение

27B-6
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

:) Браво, много е готино. Давай още ;)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Disturbеd написа::) Браво, много е готино. Давай още ;)
Ами може и още нещто да направя, ама в края на седмиците след края на лекциите. Днеска мога да пусна снимка на един средновековен кораб които бях направил преди 5-6 години. След позитивните отзиви за динозавъра, вече няма да се притеснявам да показвам творенията си :wink:
Изображение

27B-6
Duke

Мнение от Duke »

Превъзходни са! :D Много добра работа, личи си че разбираш от тези работи. :live:
Аватар
AshamanBG

Мнение от AshamanBG »

Много добро, ама колко време ти отне докато го завършиш(заедно с ръцете)
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

AshamanBG написа:Много добро, ама колко време ти отне докато го завършиш(заедно с ръцете)

Ами докато направя частите (общо 72 кости) изгледах 3 серии на Стар Трек (3 x 45 минути ), един час ги чаках да съхнат и докато гледах още една серия на Стар Трек ги слепих. Бях забравил да направя костите за ръцете и не ми се чакаше 1 час да съхнат, за това ги направих на следващия ден за около 10 минути (плюс един час съхнене разбира се!)

Днес се отложи една лекция, за това си купих брашно и сол и тази вечер мисля да правя скелет на Трицератопс. Ето една снимка на този тревопасен и смятан за кротък динозавър (Учените откъде знаят че е бил кротък не знам :D )

Изображение
Изображение

27B-6
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

Успех с новата скулптора може да пуснеш няколко снимки в процес на създаване :) Интересно ми е как се прави. И няма да се сърдя ако сложиш снимки на силиконовия пистолет :D
Изображение
pwnd
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Nexus написа:Успех с новата скулптора може да пуснеш няколко снимки в процес на създаване :) Интересно ми е как се прави. И няма да се сърдя ако сложиш снимки на силиконовия пистолет :D
Ами щом има интерес ще ви покаже снимка по снимка и стъпка по стъпка как се прави от игла до конец.
Изображение

27B-6
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Tака, започваме с необходимите инструменти:

Един силиконов пистолет (това прозрачно-бялото от задната част е силикона (пълнителя). При натиск на оранжевия спусък, силиконовата пръчка се бута към затоплената метална част (дулото) и се разтапя)

Изображение

Една лъжичка

Изображение

И една ръчичка :wink: Става малко мръсна при работа с тестото

Изображение

Необходимите материали

Брашно, сол и вода

Изображение

Как започва всичко. В една купа слагате брашното и солта. Няма точно определено съотношение на количество между двата компонента, но гледаите солта да е в повече.
Изображение

В тази купа има 8 супени лъжици брашно и 10 сол. В една от чашите има вода, в другата още малко брашно със сол в случаи че прекалим с водата и направим тестото рядко.

А това е готовото тесто
Изображение

Не се учудваите че тестото е трудно за обработване, такова си е, инатливо :D
След малко ще покажа и прогреса на новия динозавър.
Изображение

27B-6
Публикувай отговор