Автор |
Съобщение |
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2006 12:26
Помагат те...Най-използваното им умение е Атаката.Чат-пат някой Стинг.Служат повече като бъфъри.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2006 12:39
Flameblind написа: @[ivchikat] , Buddy ае хора научете се да ползвате официалния сайт на играта, там ги има и двете неща. За това как изглеждат heavy set-овете на всички раси и от двата пола има линк в една от темите от форума там, а за бонусите на всички sets и SAs ги има при описанието на предметите на самия сайт.
А за който питаше за SWS - ако играеш на high rate сървър си е доста добър PvP char също, ако вдигне високи нива и има добър equip. На ниските нива трябва да пази маната за песни, понеже траят по 2 минути, затова се изявява повече като buffer. Но не е main buffer като Proph, SE, EE, Warcryer lol... SWS и BD се водят support class и помагат в биенето, хах. Е добре де трябваше ми бърз отговор и не ми се търсеше.Взех си Carmian. защото разбрах, че Demon's е взимала HP.
Preslav - аз се пиша Buddy или KillingMaster
Потърси ме ако съм online, но днес повече няма да играя.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2006 14:18
Minotaur King написа: Две думи:Main Buffer. Печели експириънс главно като "надъхва" съотборниците си.Много е полезен за парти и рейдове,но да знаеш че ако играеш като такъв няма да се биеш. Виж сега,Слоне,опиши ми какъв е идеалният герой според теб и аз ще ти препоръчам класът който най-много прилича на него.Става ли?
П.С. Преславе,по-леко с постването.
Значи...
Исках да избера между Silver Ranger и SwordSinger.
Причината - 100% исках да играя с елф и по възможност да не е мистик .
Остават Temple Knight и дагерист, но са скучни герои по мое мнение.
Silver Ranger e добър соло, добър ПвП, но в парти далеч не е толкова полезен, колкото SwordSinger. Да, конкретния меле герой може да се похвали с добро ПвП единствено срещу магове, заради много високия М.Деф., но е много силно желан герой в парти.
Попитах ви за мнение, защото до сега не бях играл SwS и не исках да разбера, че е скучен герой, чак когато е късно вече. Част съм от клан с доста опит и потенциал в офито, с големи амбиции... прецених, че за клана ще е по-полезно да съм SwS, защото по някаква случайност само такъв герой нямаме. Казаха ми, че е интересен герой, много полезен и в същото време доставя удоволствие да играеш с него. На мен това ми стига, а така и така ми се играеше с някакъв меле герой, защото на WoW и досега на L2 само range герой съм играл.
Относно песните и проблема с маната. Ще си набавя и някакъв сет за магове, та когато съм в парти и си имаме танк, аз ще обличам роба . Ако танка яде ударите, аз ще мога да си бия и пея спокойно .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2006 20:07
Flameblind написа: @[ivchikat] , Buddy ае хора научете се да ползвате официалния сайт на играта, там ги има и двете неща. За това как изглеждат heavy set-овете на всички раси и от двата пола има линк в една от темите от форума там, а за бонусите на всички sets и SAs ги има при описанието на предметите на самия сайт.
.
вече няма нужда - избрах си авадон, иначе играя в "абис" както му казват http://www.ial2.com
ЕДИТ: аааааа ооооо еееее форум, къф съм тъп. Пиша се kurvolinaBeGe гладиатор съм 52 лвл, имам и един паладин 50 ама не ме кефи просто, умно обаче - градиатор с авадон, ама ме кефи на вид
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2006 20:22
Minotaur King написа: СлонБалон написа: Някой да е играл Sword Singer? Ако има такъв, нека сподели впечатленията си от този герой. Всеки знае, че има скучни герои, чувал съм, че този не е от тях... но нека чуя повечко мнения . Две думи:Main Buffer. Печели експириънс главно като "надъхва" съотборниците си.Много е полезен за парти и рейдове,но да знаеш че ако играеш като такъв няма да се биеш. П.С. Преславе,по-леко с постването.
Хмм не съм съгласен тук ...да треа си пази маната за бъф,но защо да не бие?Пуска песните и бие,тия дуали правят стабилен дмг..явно не си го играл
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Фев 2006 20:26
Каква е минималната скорост за да играя в които и да е сървър na Lineage ll?
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2006 09:51
Santa™ написа: Minotaur King написа: СлонБалон написа: Някой да е играл Sword Singer? Ако има такъв, нека сподели впечатленията си от този герой. Всеки знае, че има скучни герои, чувал съм, че този не е от тях... но нека чуя повечко мнения . Две думи:Main Buffer. Печели експириънс главно като "надъхва" съотборниците си.Много е полезен за парти и рейдове,но да знаеш че ако играеш като такъв няма да се биеш. П.С. Преславе,по-леко с постването. Хмм не съм съгласен тук ...да треа си пази маната за бъф,но защо да не бие?Пуска песните и бие,тия дуали правят стабилен дмг..явно не си го играл
@СлонБалон, ако искаш да си много полезен за парти(и при по големи битки всичко да зависи от теб... освен ако няма други dancers или singers) и да държиш много на бой(както физически така и магически... ооо особенно магически, което е много добре когато гониш маг ) това е твоя герой... единствения недостатък, че е предназначен за One-handed оръжие и не е препоръчително да си с dual, но пък това се компенсира от това че боравиш добре и със щита :Д
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2006 14:07
Santa™ написа: Хмм не съм съгласен тук ...да треа си пази маната за бъф,но защо да не бие?Пуска песните и бие,тия дуали правят стабилен дмг..явно не си го играл
Добре де,я го изправи срещу един Гладиатор да го видим.
Има само нормална атака и един глупав Стинг със 6-700 пауър.
А относно теб,Слоне...Да вземеш да си направиш един Плеинс Уокър.Интересен е.А ако толкова държиш на партито вземи Суордсингъра.
Отиди на официалния сайт и им разгледай уменията.Които ти харесат повече - давай!
След малко ще пусна един линк със скритите (и не чак толкова скрити) неща в Хроникъл 4 да видите всичко ново и да паднете от кеф.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2006 12:33
swnny написа: @СлонБалон, ако искаш да си много полезен за парти(и при по големи битки всичко да зависи от теб... освен ако няма други dancers или singers) и да държиш много на бой(както физически така и магически... ооо особенно магически, което е много добре когато гониш маг ) това е твоя герой... единствения недостатък, че е предназначен за One-handed оръжие и не е препоръчително да си с dual, но пък това се компенсира от това че боравиш добре и със щита :Д
Хах... това, че има mastery за one handed blunt/sword не значи, че не е добре с duals... Всъщност според мен най-добре е с двурък меч, защото ще вдигне dmg на crits, а SwS crit-ват много като вземат Song of Hunter май беше... Но е въпрос на избор, само че щитът е почти безполезен за всеки друг клас освен четирите танка, особено DA/Paladin. Всякакви магове/буфери да играят с щит - тъпоооо, те и без това имат малко HP, да рискуват и сваляне на evasion...
@Minotaur King
Gladiator = DD (damage dealer)
SwS = support
нормално е DD да победи, хах. Но това в official... Ако играеш на някой high-rate pvp server ще ти кажа една тактика да победиш почти 100% всеки melee герой без SK/DA. Същото се отнася и ако на official вдигнеш героя до 70+ lvl...
А PW и изобщо всякакви daggers - трябва да знаете, че след C3 най-мощният им offensive skill - backstab - е тотално орязан, като вече не влиза 100% и прави 1/2 поражения. Така че ако някой иска dagger, май най-добре е TH, понеже има и crit power и crit chance. Иначе и аз обичам PW много, понеже са страхотни PK chars, ako знаеш как да играеш де..
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2006 15:47
Flameblind написа: swnny написа: @СлонБалон, ако искаш да си много полезен за парти(и при по големи битки всичко да зависи от теб... освен ако няма други dancers или singers) и да държиш много на бой(както физически така и магически... ооо особенно магически, което е много добре когато гониш маг ) това е твоя герой... единствения недостатък, че е предназначен за One-handed оръжие и не е препоръчително да си с dual, но пък това се компенсира от това че боравиш добре и със щита :Д Хах... това, че има mastery за one handed blunt/sword не значи, че не е добре с duals... Всъщност според мен най-добре е с двурък меч, защото ще вдигне dmg на crits, а SwS crit-ват много като вземат Song of Hunter май беше... Но е въпрос на избор, само че щитът е почти безполезен за всеки друг клас освен четирите танка, особено DA/Paladin. Всякакви магове/буфери да играят с щит - тъпоооо, те и без това имат малко HP, да рискуват и сваляне на evasion...
Не съм казал, че неможе да е с dual... просто с един меч според мен е по силен(лично впечатление...), но всеки си има стил на игра
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2006 16:05
кажете ми на гладиатор какъв А сет да му сложа, мисля, че талум ще е най-добре, защото дава атак спийд, а и изглежда най-добре, всичко друго - Б и А изглеждат УЖАСНО, като се почне от дуум, през син вълк и се стигне до маджестик, просто авадон, найтмеър и талум стават за гледане (на жена имам предвид). Тия поли осират всичко
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2006 04:54
Гладиатор - Majestic. Nightmare е за tanks, low A не си струват, при положение, че можеш да си позволиш high (което хич не важи за официалния..) а Dark Crystal май е най-яко изглеждащия set в играта...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2006 09:03
Хора айде малко да help-нете.Имам клан на един пиратски сървър около 25 човека level 50+ аз съм 70.Повечето са оборудвани с топ C grade, а в момента ги оборудвам и с B.Решихме да се опитаме да направим Siege на Giran или Dion.Никога не съм правил Siege, а пък съм и лидер и искам малко help - да ми обясните какво точно трябва да се прави и как става когато регистрирам Siege и настъпи времето.10x предварително
|
|
|
|
|
OkiSan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2006 09:10
Flameblind написа: Хах... това, че има mastery за one handed blunt/sword не значи, че не е добре с duals... Всъщност според мен най-добре е с двурък меч, защото ще вдигне dmg на crits, а SwS crit-ват много като вземат Song of Hunter май беше... Но е въпрос на избор, само че щитът е почти безполезен за всеки друг клас освен четирите танка, особено DA/Paladin. Всякакви магове/буфери да играят с щит - тъпоооо, те и без това имат малко HP, да рискуват и сваляне на evasion...
Когато маговето носят щит е много по-трудно да им бъде прекъсната магията, а това е много по важно отколкото дали ще авойднат 1 на 20 удара. Прекъснеш ли магията на мага той е мъртъв (доста често това е резултата).
Относно това, че SwS можел да победи маг - забравете. При равни левъли и облекло(за левъла им) SpS няма равен и убива всичко на арената. Казвам го от преки наблюдения.
SwS на високи левъли 60+ има достатъчно мана за да поддържа 2-3 песни непрекъснато. Така че, за роба забравете. той няма скил за роба и ако я сложи ще има наказание (намален реген на мана).
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2006 11:27
OkiSan написа: Flameblind написа: Хах... това, че има mastery за one handed blunt/sword не значи, че не е добре с duals... Всъщност според мен най-добре е с двурък меч, защото ще вдигне dmg на crits, а SwS crit-ват много като вземат Song of Hunter май беше... Но е въпрос на избор, само че щитът е почти безполезен за всеки друг клас освен четирите танка, особено DA/Paladin. Всякакви магове/буфери да играят с щит - тъпоооо, те и без това имат малко HP, да рискуват и сваляне на evasion...
Когато маговето носят щит е много по-трудно да им бъде прекъсната магията, а това е много по важно отколкото дали ще авойднат 1 на 20 удара. Прекъснеш ли магията на мага той е мъртъв (доста често това е резултата).
хах интересно... Това за shield и прекъсването на магията не го знаех пък и как, при положение че ти пак си понасяш удара, само че щита поема част от пораженията. Evade от своя страна гарантира 100% шанс да не ти я прекъснат, понеже не поемаш никакъв dmg. Бих признал щит ако си срещу archer и имаш Shield Mastery, обаче mages принципно са много слаби срещу стрелците, особено ако стрелецът си знае range-a.
|
|
|
|
|
Devil™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2006 13:42
Зд,скоро пак си качих на харда LineAge II CIII и се регнах в http://www.dragon-network.net и играя в Infinity.Героя ми е human на 12 левел Fighter и искам да питам ако някой играе там да се обади да ходим да бием заедно и въобще да си цъкаме заедно.
___________________________________ Определено си стува
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Фев 2006 14:14
swnny написа: @СлонБалон, ако искаш да си много полезен за парти(и при по големи битки всичко да зависи от теб... освен ако няма други dancers или singers) и да държиш много на бой(както физически така и магически... ооо особенно магически, което е много добре когато гониш маг ) това е твоя герой... единствения недостатък, че е предназначен за One-handed оръжие и не е препоръчително да си с dual, но пък това се компенсира от това че боравиш добре и със щита :Д
"Sword Blund Mastery" важи само за 1 weapon, но този weapon може да е Two Handed. Не важи, ако си с дуалки. За това според мен е редно SwS да играе с Two Handed weapon, защото прави повече дмг + критикала... Реално погледнато SwS не е танк, за това би могъл с лека ръка да преглътне липсата на щит:).
Казват, че SwS е един от най-добрите герои срещу магове. На първо място заради големия M. Def, на второ място заради това, че заедно със SR са най-бързите двукраки единици в играта .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2006 00:50
хахах... от личен опит смятам HE за най-добре срещу mages, особено DE mages.. Просто ги яде, два criticals и са долу, само Sorcerers и Necromancers са проблемни, първите ако знаят как да използват decay, вторите по принцип са зли. Но и всички archers са добре срещу mages де, а любимият ми mage hunter e PW, само че с орязан backstab вече стана по-трудно...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2006 16:08
А кажете според вас кой ще набие кого - Gladiator или Shilien Knight?
Един мой приятел има SK и просто ме вбесява с тва "SK е най-добрия герой в играта, няма слабости, всички мели, никой не може да му се опре, нито магове, нито бойци..." и все такива.Кажете от кого може да се бои един SK.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2006 16:10
Snowy™ написа: Зд,скоро пак си качих на харда LineAge II CIII и се регнах в http://www.dragon-network.net и играя в Infinity.Героя ми е human на 12 левел Fighter и искам да питам ако някой играе там да се обади да ходим да бием заедно и въобще да си цъкаме заедно.
Ела в Dragon15x, бе, Snowey, аз съм там и героят ми е 54 лвл Гладиатор на име Draksis (тия, дето четат творческия, ме спипаха по бели гащи ).Идвай да се трепем заедно.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|