Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 11:54

Вайолет кога сме са скивали,па ко плачеш за мен спокоино ще доида!

и гледай ти да си добре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Май 2004 18:27

Ти мазохиска ли си ма?А Иван сигурно е садист а??? :P

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 08:37

Толкова кеф на едно място не съм виждал.Три страници умниците на форума се бъзикат със наща мила МАЙОНЕТ.Нали мога да ти викам МАЙОНЕТ.

Сега моето мило мърмотче ти си тъпичко,тъпичко.
Моля те умолявам те,помогни ми- СМЕНИ СИ ГАДНИЯТ ГНУСЕН ПЕДАЛСКИ ГРОЗЕН АВАТАР.много ме дразни моля те.

Ще продължа утре че много късно стана.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2004 10:08

Опааааааааа , пак се е започнало. Виолетке... скъпа...вземи се в ръце момиче. Знам че го любиш тоз иван ама...ТОИ ЗА БОГА ЗНАЕ ЛИ ТОВА ??? Звучиш като отчаяна от живота стара мома . Риби в морето има много . А наи-лесният начин е да прикоткаш някои . Ми скочи му наи сетне на пича ,
разкъсаи бясно модните си дрешки , на леглото го тръшни...обладана от мисли грешни на часа го съблазни
Намери начин да си легнеш с него за Бога , така наи-сетне ще мирясаш

Вече си те представям как го гониш из улиците на София (примерно) ка4ена на мотор облечена в кожени дрехи и пееш:
Don't wantcha for the weekend --
don't wantcha for a night
I'm only interested if I can
have you for life -- yeah
Uh, I know I sound serious --
and baby I am
You're a fine piece of real estate,
and I'm gonna get me some land

Oh, yeah
So, don't try to run --
honey, love can be fun
There's no need to be alone --
when you find that someone
......................и така нататъка

Профил

Заглавие: Re: Мрази ме!!! (посветено на Иван)
Публикувано на: 26 Май 2004 18:38

Вайолет написа:
МРАЗИ МЕ!!!
...посветено на Иван

Мрази ме!!! Със обиди ме наказвай!
Искам думите ти да ме парят,
а истината в мене да горчи!
Не искам и не мога днес да те забравя,
по-добре душата ми да изгори!
Мрази ме!!! Каквото искаш казвай!
Удари ме! Безпощадно ме наказвай!
Стъкло забивай в моите очи
и нека болката умре,
също как умряха всичките мечти!
Мрази ме и ми го доказвай!!!
Вече знаеш колко ме боли.
С красотата си ме наранявай
и нека кръв тече от моите очи!
Обичам те, когато другите те мразят
и когато не заспивам до зори,
обичам те, когато ти се смееш
и когато истински ме мразиш дори!
Мрази ме!!! Мрази!!! Мрази!!! Мрази!!!

Добре , щом толкова го искаш , няма проблем ! Ела ми на някоя полянка край градчето и щети забия стъкло в очите !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2006 21:46

EviL написа:
Цитат:
След като на мен ми харесва значи е красиво. Който не може да го оцени поне да не се обажда, понеже изглежда смешен.

Аха при теб системата е като при мъртвите или само добро или нищо така ли ??

Ето твои коментар от темата " Толкова силно те желая...." ( а па това ти творение ква помия беше малиииии ).
"Ама вие сте много нахални! Никой не ви иска некомпетентното мнение, но понеже искате да се направите на много интересни (характерно за всички пубери) се надпреварвате да се изказвате неподготвени. Това, че съм постнала тук не значи, че искам вашето мнение. Трябва да съм много зле, за да се допитвам до вас. Ако някой си мисли, че ми пука за мнението му значи е глупак. Написах това, защото ме кефи. А самият факт, че го постнах тук е просто случайност. Мислете си каквото искате за мен. Аз не робувам на хорското мнение. Ако исках да чуя нечий коментар едва ли щях да избера вас за събеседници. Надявам се да сте схванали (макар че това е напразна надежда)." - както вече казах аз пък по чиста случаиност си дадох некомпететното мнение ! Но по забавното е че в първия момент в който в тази тема (" Толкова силно те желая...." ) ти получи подкрепа изведнъж започна да те интересува мнението на юзарите че и почна да им благодариш ! И за да не съм головсловичен пак цитат ( теб цитирам Майонет ). "Благодаря! Поне един човек от тоя форум да ми повярва как се чувствам. Наистина идва от сърцето ми и колкото и клиширано да звучи е самата истина. Написах това, което наистина изпитвам към Иван." има и още не е само това "благодаря!" и "Страхотно изказване! наистина е красиво, когато някой се опитва да открие своята звезда! Жалко че понякога е наистина незабележима и можем да получим схващане на врата взирайки се в небето!!!".

Значи трябва просто да напиша нещо по стоиностно така ли ? И обещаваш после да мога да те критикувам на воля ! Нямаш проблем .
"Мрак и мъка - Посветено на Пепа"
Пепо хаиловю ма Пепо сол фъкинг вери мъч !
Ето това според мен си е направо класика спрямо твоите шитове ! Сега ще кажеш защото пък да е по-добро ? АМи просто ти си оценяваш сама творбите и казваш че са добри и ги харесваш нали ( нека не давам цитат ) ? Ами ето аз това го уценявам като върхът на сладоледа !
Сега ще направя едно сериозно .
" Самотата "
Мрак , мрак в очите ми , мрак в ръцете ми , мрак в душата ми . Всичко е пропито с мрак . Стаята ми тъне в мрак . Поредния скапан ден ми предстои . Чудя се с каква помия ще ме зале живота днес . Тръгвам бавно излизам от вкъщи , мрак . На улицата радосна глъчка , но ушитеми покварени от умраза чуват само ужасяващи писъци . Очите ми виждат красиво русокосо момиче а разума ми вижда демон здраво стиснал окървавено сърце в ръката си . Продължавам напред и ускорявам крачката . Мечтая си денят да свърши бързо . Но не , всичко тече потресаващо бавно сърцето ми агонизира зловещо . Пред мен човек , момче , то казва че ми е приател а в раката му кама . Бягам , бягам , бягам а пред мен мрак . Някаква светлина блика от стената мрак . Тръгвам към този лъч надежда . Виждам нея , тя ми казва че само аз съм за нея . Приближавам я целувам я … болка , сърцето ми лежи окървавено на земята . Бягам , бягам ,бягам . Стигам познато място яросно се мъча да разбера къде , оглеждам мястото , мрачно , влажно , студено , самотно . Да сега разбирам прибрал съм се във моя свят на илюзии . Вече съм спокоен тук никой не може да ме нарани . Тук съм защитен от мойто привидно студено безчувствие ! Нещо изпепелява сърцето ми . Да аз открих Омразата !!

В моите теми имало само детинщини и простотии ?!?!?!??! А сега шах и мат с пешка ! Знаех си че наркотиците са бебешки работи . А всички вие дето участвате в "Един ден в Ада РПГ " сте тинята на форума ше знаете ( така твърди Майонет ). Но нека другите решат дали темите ми са детски - аз за разлика от теб се интересувам от тяхното мнение за да мога да се равивам а не цял живот да пиша " Посветено на Ванчо дето не ще да ми го плесне във супата " и " Споделете сексуалните си фантазии нищо че ще си пукнете детствени "
За мозъчните ми клетки ти си виновна . То тоя Иван ми запълни и малкото свободно място в тиквата и сега немога да мисля .

П.П. Милка изпратиха отворено писмо до медиите в което призовават Мормота да бъде оставен на мира . Завиването на шоколадите ще бъде възложено на Ванчо ( от едноимените теми "Мрази ме!!! (посветено на Иван)" , "Толкова силно те желая..." , ***...отново посветено на Иван").

П.П.П. Малиии колко съм неграмотенн . Ма и Майонет откри Америка ! БРАВО МАЙОНЕТ .

МАЙОНЕТ ПРЕЗИДЕНТ , МАЙОНЕТ ПРЕЗИДЕНТ !

Ей, Зло, тва за мрака е много яко! Даже си го изпринтирах и си го лепнах до компа - ей така да си го чета, щото ме кефи. И сори за глупостите дето пишех и се заяждах с теб - много съм била заблудена. Но сега се осъзнах. По-добре късно, отколкото никога :) Сега съм нов човек, с нови амбиции, с нов живот с нови възгледи - какви чудеса прави с нас времето...

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2006 22:00

oh no, she's back! :shock:

Нищо лично, разбира се ;)

Всички задружно се молим да не си същата... И те посрещаме с широко разтворени ъъ... обятия, нали, момчета ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2006 22:03

Оо
Някой се завърна...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2006 22:18

Духове витаят из форума и умрелите се въздигат, или просто от време на време се обаждат.

А Екс почна да се стандартизира, което вече не е хубаво.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2006 22:49

Всеки има право на грешки в живота си, при това неограничен брой. Като гледам как сте плюли и хулили момичето, направо грозна картинка.
Добре дошла обратно.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2006 22:58

Firzen написа:
Всеки има право на грешки в живота си, при това неограничен брой. Като гледам как сте плюли и хулили момичето, направо грозна картинка.
Струваше си. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2006 23:34

Завърнах се - нова и много различна :) и осъзнах колко съм била заблудена и наивна.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2006 23:36

High_voltage написа:
Firzen написа:
Добре дошла обратно.

Welcome back се превежда само "Добре дошла". Стига с тези англицизми. :P

Иначе, Вайолет, добре си се завърнала! 8)

П.П. HATERS TO HELL!

Англицизми!?!?
Къде го видя да употребява израза "welcome back" или вече и доброто старо "добре дошъл" вече не можем да използваме?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2006 00:22

Existence написа:
Англицизми!?!?
Къде го видя да употребява израза "welcome back" или вече и доброто старо "добре дошъл" вече не можем да използваме?

Имал е впредвид, че Добре дошла обратно (буквалния превод на welcome back) на български е по-правилно "Добре завърнала се." My Bad :) .

Вайолет написа:
Завърнах се - нова и много различна и осъзнах колко съм била заблудена и наивна.

Всеки осъзнава това рано или късно... така че не се притеснявай.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2006 15:23

Вайолет написа:
Завърнах се - нова и много различна :) и осъзнах колко съм била заблудена и наивна.

Дoбре завърнала се, предполагам...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2006 15:31

Извинете ме, но сте... смешни.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2006 16:00

Сентри, щяха да са смешни, ако не бяха трагични, най-вече автора. Все пак из Интернет ги има всекви, нали знаеш :lol:

И все пак, да не отива темата по дяволите, ще постна нещо, което преди малко прочетох и ми хареса.
Deadly Night

Dark of night
And candlelight
Take my heart
Kill my might

Dead of night
The emphasis
Is on dead
I promise this

Darkness falls
Shadowed gloom
Fucked up nightmare
Embrace doom

Eyes reflect
Candleglow
What I fear
What I know

I am gone
Ghosts don't feel
Never cry
Nothing's real

No more darkness
No more light
Just remnants of
A deadly night.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2006 17:30

Демм тъкмо си помислх че някой е изкарал темата от дълбините на архива просто за бъзик . Е нема бъзик нема лабаво . Четох четох препрочитах .. бах забавно беше чак ми липсва .
За "добре дошла отново тук" от мен ще почакаш не за друго ами просто искам да се убедя че има добро в цялата работа .

П.П. Хора това е минало , друга епох - да се гледа само със усмивка :)

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2006 17:35

О, EviL, признай си, че и ти си се променил от тогава, така ще ме зарадваш.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2006 18:50

Разбира се че се промених като всеки . Но не знам към добро или не толкова добро . Принципно личноста израства но на каква цена ?

П.П. Зарадвах ли те ? :)

Поздрав за всички с Triplex_-_Brigada - няма такава песен !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com