УРАААААААААААААААА! ЗАПИСАХ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!(STAR WARS KOTOR II) СЕГА ЩЕ ИМА :duel: :cut: image179 :light: :hutt: 8O
БЛАГОДАРЯ все пак! Сега ше ми кажете ли как се минава първо ниво!
Не играя игри от доста време!
___________________________________ Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
Duke
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2006 00:14
И много добре правиш... По добре това време за игри да се използва рационано, за нещо смислено.
~BraInIaC~
19 Авг 2005 22:41 Мнения: 57 Местоположение: Ко та грей!
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2006 16:12
А ве в Star Wars KOTOR 2 как се играе на тая игра "Pazaak"
___________________________________ Be BraInIaC, dO sCiEnCe!
Някой
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2006 16:44
Дюба написа:
А ве в Star Wars KOTOR 2 как се играе на тая игра "Pazaak"
Трудно! Правилата не са особено сложни, но на мен ми беше адски трудно.
~BraInIaC~
19 Авг 2005 22:41 Мнения: 57 Местоположение: Ко та грей!
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2006 17:14
Каде да намеря правилата?
Шот в играта маи ги няма!
Обясни ми ги.МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ МОЯЛ МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ ТЕ!
___________________________________ Be BraInIaC, dO sCiEnCe!
Lycius Malfoi
03 Яну 2006 21:35 Мнения: 20 Местоположение: V grobi6teto pri vsi4i ostanali Smartojadni
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2006 19:03
Аре уе некой да даде линк за някоя разбиване без WWE RAW без торенти моля
Innos
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2006 22:06
Търся 2 игри и 2те са стари но ако някой може да помага - O.D.T. (Or Dir Trying) и Lode Runner 2 (не The Mad Monk's Revenge тази която търся беше включена в диск Best от 98 или 99) 10x предварително.
___________________________________ Humans are greedy, when they find happiness they adapt to it and in turn seek more happiness!
Търся 2 игри и 2те са стари но ако някой може да помага - O.D.T. (Or Dir Trying) и Lode Runner 2 (не The Mad Monk's Revenge тази която търся беше включена в диск Best от 98 или 99) 10x предварително.
zdraveite nqkoi slu4aino da e izigral syberia-1 da mi pomogne da kaje kak se vzema statuikite na momi4eto i mom4eto vav na4aloto na igrata sam vav fabrikata tam vav ofisa deto daljala golqma suma na bibliotkata natiskam knigata zavarta se ima muzika i vzemam edin celindar posle mi dava pras4eta na dvete statuiki oba4e kato natisna da gi vzema mi kazva 4e sa zasednali samo tova mi ostana da napravq za da tragna s vlaka are ako nqkoi znae ne6to da pomogne pls
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения