Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Смешно отделение (част 2)
Публикувано на: 07 Яну 2006 00:02

Пускам го в първата минута след полунощ. Дано този своеобразен експеримент със стила ми не ви досади, а ви донесе поне малко разнообразие. :) Чакам отзиви.

Част 1 (уводна)
Част 2: Кашкавалена соната (1) (2)

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2006 00:41

Нема се сърдиш, ама това си е пълна боза... не знам защо го прочетох, може би щото интересите ми са с медицина, но въобще не беше интересно. Постарай се повече, хумора е на много ниско ниво, даже въобще липсва!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2006 00:53

Това не е хумор. :) Това е гавра с понятието "разказ".

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2006 03:22

Май трябва да се съглася с Актив. Зубрев, винаги съм знаел, че имаш страхотно чувство за хумор, но... Тук има само 1-2 по-смешни момента(онзи с цигарите и камионът беше забавен)! Изненадваш ме...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2006 04:51

Много добре Зубро! Без да величая много разказа, но ми напомня на стила на О'Хенри(хаотичен, но увлекателен, въпреки че не пише смешни неща)
Хареса ми защото пародира един не особено харесван от мен филм. И между другото, защо трябва да толкова смешен, че да се заливаш от смях, достатъчно е историята да е добра и да задържа вниманието на човека по-дълго.
Да доста е разнообразителен от одавна не съм попадал на тема за живота през очите на един хаотик.
Определено такива тип разкази в които се представят ненормални неща като нормални ми допадат с малко повече от сухите романи.

Продължи го непременно :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2006 22:51

Разказът е увлекателен. Бих казал една много добра пародия на друга пародия. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Смешно отделение
Публикувано на: 07 Яну 2006 23:13

Зубро Зубрев написа:
Пускам го в първата минута след полунощ. Дано този своеобразен експеримент със стила ми не ви досади, а ви донесе поне малко разнообразие. :)

Само дето не е в първата а във втората минута след полунощ

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2006 00:57

Всъщност...
Код:
Пуснато на: събота 7.01.'06 00:02:30

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2006 10:52

Прочетох го чак сега. Чудесно си се справил, Мето (адаш)! Ама наистина си оформяш стил. Използвал си наистина неповторими сравнения, а хуморът е в съвсем нужното количество за един по-скоро сериозен разказ (с претенции имам предвид). Леко ме смущават изказванията на някои многоуважавани човека, които те критикуват.
Критиката е полезно и нужно нещо, но в случая става дума за едно - поведение (атитюд :)). А тук ти го имаш.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Смешно отделение
Публикувано на: 10 Яну 2006 20:24

Зубро Зубрев написа:
Пускам го в първата минута след полунощ.

Поне не лъжи! ! !
Пуснато на 07 Яну 2006 00:02! ! !

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2006 23:40

Хора, изключително щастлив съм. През последните дни открих, че най-после съм намерил герои и история, с които да пиша с лекота. Не съм усещал нищо подобно досега, но просто сякаш самият разказ не ме оставя на мира и настоява да го продължа. :) Редовно пиша по следващата част, която се явява първата (и е няколко пъти по-дълга от увода), дарена с това чудо - сюжета. ;) Смятам да напиша поне десетина епизода, отделни един от друг, но само завършването на тази част ще ми отнеме известно време - мога да пиша само вечер, около полунощ... някак си, докато съм изморен, идеите ми изплуват по-ясно. :lol: Защо ви говоря всичко това? Не знам, защото съм весел и исках да го споделя с някого. :P

Обичам ви. Радвам се, че на някои им е допаднало и са го намерили занимателно. :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2006 22:44

Радвайте се, деца. След седмица и нещо мързел най-накрая се хванах сериозно и дописах и втората част. Не съм я редактирал за грешки, но тъй като пиша до среднощ най-вероятно ще има доста. Та, затова ако на някой му се занимава, нека докато чете да поправи неправилно натиснате букви и да ми прати редактираната версия. И не пишете псувни. Мен ме мързи дори да го проверя. Благодарско. ;)

Ето и какво измътих. Очаквам реакции. :)

http://ababa.hit.bg/otdelenie2.doc

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com