Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
Публикувано на: 06 Яну 2006 20:58

След като ни осакатиха и унищожиха тази така смислена тема, време е да се опитаме да я възстановим, дори частично. Нека не се предаваме пред терора на врага! Макар и в траур, че я няма най-яката тема тук, нищо не може да сломи нашия извратен хумор да запазим всички изцепки и бъзици от форума!

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=40001 - нема такава тема! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ЗЛАТНИТЕ СТАРИ БИСЕРИ ОТ МИНАЛАТА ТЕМА, КОЯТО ИЗЧЕЗНА БЕЗСЛЕДНО ЗАРАДИ БЕЗОТГОВОРНОТО ОТНОШЕНИЕ НА АДМИНИСТАЦИЯТА НА ФОРУМА:

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! Mad Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

Anonymous написа:
Heitar li si ve!XAXAXXA baxti izrazite.Ei tupak q da si mal4i6 6tot sa vijda kva guba si.

Botev пусна тема :
Заглавие: kakva e taq igra s ovce det sa ebyt

Julminator написа:
Еи мръсен боклук миризлив такъв,не говори в тая тема глупости,щото те махна на маика ти коричката от п*****а
блатясала.
П.С Да ме извини администратора.

Bobi Turboto написа:
Пожелавам и да я изна*силат стадо негри!

Golqmoto pile написа:
оч(едното от очите)

Anonymous написа:
admine prai6 flood we!

Anonymous се обръща към юзъра Dwarf_Lord написа:
draft lord prav si - s takiva mafii ne trqbva da se 6eguva6 vapreki 4e ni6to ne mogat da ti napravqt no vse pak

iddqd написа:
super tupi ste shom pishete v podobni temi
MetalGearRex написа:
Както и явно и ти... Обаче ти явно си още по-тъп, щом и една дума не можеш да обелиш по темата...
iddqd написа:
темата е над моето интелектуално равни6те

наш iddqd в темата 'Защо момичетата си падат по по-големи???' написа:
tva ne e suvsem vqrno padat si po tupite neshta momi4etata tva sum usetil

iddqd написа:
а аз съм таковал с 14 годишна девственица е беше малко гадно амаа и бесше мерак на момичето и мно ми се примоли

iddqd написа:
аз обикновено си мисля за наи различни неща особео ако несъм пафкал марихуана през този ден главата ми е зарита с наи различни мисли и понякога ми е адски трудни да заспя защото ме зариват хаотични за едно нещо за друго ако съм изморен и напафкан по лесно заспивам а ако няколко дни несам пафкал вече мога да се концентрирам върху нещо конкретно и да мисля предимно за него и пак по лесно се заспива така абеее тая тема е леко безмислена не мислите ли

Noname написа:
Имаш ли твоя снимка , много ще ми е интересно да добия визуална представа за тебе , защото по постовете и темиете които пишеш досега , нищо хубаво не съм си помислил за тебе ....

високоуважаваният и спазващ всички правила юзър, пишещ дълги смислени постве на кирилица и спазващ пунктуацията в българският език, великият iddqd написа:
аз ги праа на салата сеаг превзел съм пирамидите александрииския фар вицяците градини и сега съм фърлил око на статуята на зевс в олимп и родоския колос гърците ш мрът

normalno e v koito podforum e napravena anketata za nego za ima nai mnogo glasove ako beshe v specializiran primerno shteshe da ima za nego nai mnogo glasove zashtoto horata vlizat nai 4esto kadeto nai mnogo gi kefi i ima nai golqm shans nqkoi da glasuva va anketata ako tq e na mestoto kadeto toi vliza nai 4esto

mi shto ne be men mi e zabavno samo deto floodish v temata za tazi hubava igra saмо тжа ме дразни не че ме спуваш

e zavisi kvo iamsh predvid pod priqteli da nesi gei?

e ti si propgramiran bot idiot

e towa besje lamesko izkazvane man

аз сън с 1 гб ран и като пусна на ултра се получават леки засечки от рам като влезеш в нова стая докато вкара текстутире в рама затова препоръчителното е 2 гб един просто нестига също така аз съм с 12 ...

абе тъп тук несе говори за резолюция а за начин по които изглеждат пикс а аз съм с същата каръта и мога да кажа че изобсщо не върви добре на нея а тук е за доом 3 фенове пише си топика ти като неси кв ...

абе неса нинджи ама са някви като нинджи нещо с а им започваше името ми от бараките маи се правят имам 2 точки живот и могат да се крият кадето си искат а не само в гора и са много силни само че вмест ...

TEMATA : Кажете тука как сте свалили некое гадже

EviL написа:
Kазваше се Пепа и я свалих с тухла.

Stealth написа:
Ми значи, тя беше в един хеликоптер. И аз вада... не, бе, вада базуката... не, бе, истинска базука, от желязо... не че другата не е... както и да е, вадя РПГ-то и пускам една ракета по вертикоптера. Така я свалих.
Пък после по СиЕнЕн излъгаха, че вътре нямало гадже, ми някви ЮЕс маринци, а пък аз не съм си аз, ами боец от милициите на Муктада Садр.

HUN73R™ написа:
Ма как с тухла четворка,моля ви?Колко брутални хора.Първо трябва да я подмамиш.После я удряш(с обувка може би,най-много с обикновена тухла).Знам от опит - действа А за подмамването - ми става с кафенце за примамка,ма може и водка!

**GoD|IkE** написа:
Ми видело се е.............Бехме на един купон в Люлин и батка така се бех размазал..абе бех се направил на щайга и една Мира се казваше вика ,,аре в стаята" и аз викам за кво??? кой ше търся там и тя ,,аре бе" викам хуу.... и стоиме некви и тя почва да ми разкопчава панталона и аз и викам ,,Какво правиш ма овцо" и тя неква се сдуха и какво стана най накрая стана въпрос за политика и нещо ми вика за Иван костов и аз и теглих една п...а майна

AcTivE написа:
Личи ви на всички, че дълго време ще си перете чорапите и ще си готвите сами...
Една, когато бяхме на лагер, ми правеше сърчица със стрелкичка по мокрия пясък, ама аз бях прекалено зает да играя с френдовете с плажна топка. Еми кво да се прай, аз на море съм отишъл да плувам и да се забавлявам, пък тя ще ме занимава с глупости. Все пак я изчаках да се върнем в града, ама тя повече не ме погледна - викам "Ясно, мина и фазата на разгоненост". Пък не беше лошо момичето като вид...

JazzJack написа:
Моето гадже е джудже и вече няма накъде да я свалям.Природата ме е свършила работата...

--------

D-FLOW в привейт тема със заглавие "Ei Paco az sam kulumbietca-Marian-D-FLOW написа:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
toymachine в отговор написа:
Ame istinskiq kolumbiec ili nqkoi fen po skoro wtoroto za6toto ako be6e purwoto 6te6e da se pi6e6 kolumbieca

ftpman (Ориджинъл пейстнато) написа:
Ами аз аз аз аз аз флуудър ли съм. Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

paradox написа:
Kiedis, отчаян съм, човеко )). Обеззверен. Неразбран... Чувствам се като палачинка сред звездите, като бастун в пустиня, като сомнамбул в печка, като гладиатор сред фармацевти...

Anonymous написа:
Ne mislq...
Smarta написа:
To ti lichi

Мike написа:
уффф не съм не грамотен

iddqd написа:
колкото съм се напушвал с водка флирт

AxL написа:
Абсолютно яки си бяха Епизод 1 и Епизод 2 . Който казва обратното да си ебе майката с Хари Потър :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2006 21:04

:o

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2006 21:04

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2006 22:40

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2006 22:53

про4етете 1-2 страници ако не се трупирате ви признавам :)
Старо но класика

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2006 23:27

Ако видиш някои да си почива,
помогни му!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2006 14:48

:roll: