Автор |
Съобщение |
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2006 11:13
Ся,понеже няма смисъл да правя тема за тва,направо тука да питам.
искам някое RPG,което да има multiplayer,понеже с едни приятели искаме да играем такова.Предложих им Baldur's gate2, ама те понеже не разбират от игри искат друга.Ми добре,dungeons and Dragons?e,нея и аз не съм я играл и изобщо не знам ква е.следващото ми предложение беше Neverwinter nights, обаче те искали нещо по динамично.ами MMORPG тогава!обаче кое?Everquest 2 искам да я видя,ама тя има ли безплатни сървъри,и изобщо струва ли?World of Warcraft e суперска,но толкова съм я играл,че ми е омръзнало.Lineage2 не ми я казвайте,щото не съм по нея.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Myкcата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2006 13:28
Някой може ли да ми намери Delta Force:Land Warrior?
___________________________________ Мукси е тукаааа...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2006 15:09
Gothic написа: Ся,понеже няма смисъл да правя тема за тва,направо тука да питам.
искам някое RPG,което да има multiplayer,понеже с едни приятели искаме да играем такова.Предложих им Baldur's gate2, ама те понеже не разбират от игри искат друга.Ми добре,dungeons and Dragons?e,нея и аз не съм я играл и изобщо не знам ква е.следващото ми предложение беше Neverwinter nights, обаче те искали нещо по динамично.ами MMORPG тогава!обаче кое?Everquest 2 искам да я видя,ама тя има ли безплатни сървъри,и изобщо струва ли?World of Warcraft e суперска,но толкова съм я играл,че ми е омръзнало.Lineage2 не ми я казвайте,щото не съм по нея. В един от броевете(от миналата година) имаше заделена страничка(или две, не помня) за нови ММОРПГ-та
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2006 16:29
Gothic написа: Ся,понеже няма смисъл да правя тема за тва,направо тука да питам.
искам някое RPG,което да има multiplayer,понеже с едни приятели искаме да играем такова.Предложих им Baldur's gate2, ама те понеже не разбират от игри искат друга.Ми добре,dungeons and Dragons?e,нея и аз не съм я играл и изобщо не знам ква е.следващото ми предложение беше Neverwinter nights, обаче те искали нещо по динамично.ами MMORPG тогава!обаче кое?Everquest 2 искам да я видя,ама тя има ли безплатни сървъри,и изобщо струва ли?World of Warcraft e суперска,но толкова съм я играл,че ми е омръзнало.Lineage2 не ми я казвайте,щото не съм по нея.
Ами аз бих ти предложил или Mu или RAN Online
|
|
|
|
|
Outstanding
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2006 23:27
Може ли линк за Discworld Noir.Играта е доста старичка и не я намирам.Имаше я в линкоса но няма сийдъри.
___________________________________ "Revenge is a dish best served cold"
|
|
|
|
|
Nike?
|
|
В момента играе: Carom3D
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2006 00:37
Outstanding написа: Може ли линк за Discworld Noir.Играта е доста старичка и не я намирам.Имаше я в линкоса но няма сийдъри.
Ето DiskWorld Noir
___________________________________ Free Lockerz Invitez
|
|
|
|
|
~BraInIaC~
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2006 11:50
Дайте ми линк за STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC II THE SITH LORDS.
МНОГО МИ ТРЯБВА!
А то зонето или gamez.com.tw не става
___________________________________ Be BraInIaC, dO sCiEnCe!
|
|
|
|
|
Lycius Malfoi
|
|
Мнения: 20 Местоположение: V grobi6teto pri vsi4i ostanali Smartojadni
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2006 18:15
devil zemi da vkara6 link na smackdown vs raw
|
|
|
|
|
Аrsenal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2006 14:51
даите ми линк за Age of Empires 3 pls
|
|
|
|
|
Adanos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2006 15:27
Е огледай се преди да пишеш:
Adanos написа: NEED FOR ... написа: NQKOI MOZELI DAMI PUSNE EDIN LINK ZA "AGE EMPIRES (AKO MOZE NQKOI PO NOV) Незнам какво разбираш под нов, но ето : Age Of Empires IIIAge Of Empires III - UPDATE 1.01Arsenal™ написа: даите ми линк за Age of Empires 3 pls
___________________________________ Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
|
|
|
|
|
Lycius Malfoi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2006 19:40
някой да даде линк за SmackDown vs RaW или някоя друга игра разбиване pls
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2006 20:00
Steel написа: Трябва работещ ми линк за Macromedia Flash Mx,защото единствените версии,които намерих,или не бачкат,или са заразени с вируси.Знам,че тази тема не е за това,но няма смисъл да правя нова тема за едно нещо.
Ако още ти трябва
ftp://rack1.rimex-ltd.com/datasa3/Software/Flash%20MX/
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2006 22:23
MattHardy написа: някой да даде линк за SmackDown vs RaW или някоя друга игра разбиване pls
Тя излезе ли за ПЦ бе?
|
|
|
|
|
Adanos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2006 00:02
MattHardy написа: някой да даде линк за SmackDown vs RaW или някоя друга игра разбиване pls
Аве мой тука я има тази игра, ама не разбрах дали е за PC. Но все пак:
SmackDown vs RaW
___________________________________ Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
|
|
|
|
|
Adanos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2006 00:05
Дюба написа: Дайте ми линк за STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC II THE SITH LORDS. МНОГО МИ ТРЯБВА! А то зонето или gamez.com.tw не става Я пробвай това: STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC II THE SITH LORDSGothic написа: може ли линк за the Matrix:online? Не знам да ли ще ти свърши работа, но ето: Matrix:onlineRAVENSBANE написа: AGE OF WONDERS : Shadow Magic (трябва ми линк за играта и то пълната версия с филмчета, звук, а не РИП както е в Арена ?) ??? AGE OF WONDERS : Shadow MagicJ_Leno написа: Pls дайте линк за STAR WARS PIT DROIDS моля ви. http://ts.searching.com/torrent/445326/ ... Pit_DroidsШепот написа: Много ще бъда благодарен ако някой случайно ми даде линкче за Legacy of Kain: Blood Omen (първата част от серията). Тя е РПГ и дори има друг производител, но пък из нета намирам само демото й. Е?
Legacy_of_Kain_Blood_Omen
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2006 08:49
Ае плс дайте Warcraftt TFT 1.20c patch + no cd crack !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2006 12:10
scooby-doo написа: Steel написа: Трябва работещ ми линк за Macromedia Flash Mx,защото единствените версии,които намерих,или не бачкат,или са заразени с вируси.Знам,че тази тема не е за това,но няма смисъл да правя нова тема за едно нещо. Ако още ти трябва ftp://rack1.rimex-ltd.com/datasa3/Software/Flash%20MX/Защо като цъкна на линка ИЕ-то ми забива?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Adanos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2006 13:28
Steel написа: scooby-doo написа: Steel написа: Трябва работещ ми линк за Macromedia Flash Mx,защото единствените версии,които намерих,или не бачкат,или са заразени с вируси.Знам,че тази тема не е за това,но няма смисъл да правя нова тема за едно нещо. Ако още ти трябва ftp://rack1.rimex-ltd.com/datasa3/Software/Flash%20MX/Защо като цъкна на линка ИЕ-то ми забива?
При мен е друго:
Could not connect to FTP server, possibly because of too many users. Please try again later.
|
|
|
|
|
~BraInIaC~
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2006 14:28
Adanos написа: Дюба написа: Дайте ми линк за STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC II THE SITH LORDS. МНОГО МИ ТРЯБВА! А то зонето или gamez.com.tw не става Я пробвай това: STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC II THE SITH LORDSGothic написа: може ли линк за the Matrix:online? Не знам да ли ще ти свърши работа, но ето: Matrix:onlineRAVENSBANE написа: AGE OF WONDERS : Shadow Magic (трябва ми линк за играта и то пълната версия с филмчета, звук, а не РИП както е в Арена ?) ??? AGE OF WONDERS : Shadow MagicJ_Leno написа: Pls дайте линк за STAR WARS PIT DROIDS моля ви. STAR WARS PIT DROIDSШепот написа: Много ще бъда благодарен ако някой случайно ми даде линкче за Legacy of Kain: Blood Omen (първата част от серията). Тя е РПГ и дори има друг производител, но пък из нета намирам само демото й. Е? Legacy_of_Kain_Blood_Omen
Еи пич като цъкнах на линка и пише "Sorry dude, wrong number."
___________________________________ Be BraInIaC, dO sCiEnCe!
|
|
|
|
|
Lycius Malfoi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2006 15:16
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|