Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 19:43
Авторе,ще ме прощаваш за безсмисления пост,но темата поне при мен се е бъгнала и на 3-та страница казва "в тази тема няма съобщения".Обикновено се оправя след като някой постне,пак се извинявам.
П.П.После ще едитна с коментар
ЕДИТ:Дебилно,както се очакваше ,само че май си понал да ги правиш по-сериозни,не си разваляй стила !
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 20:23
Steel написа: не си разваляй стила !
Дам не го разваляи
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2005 17:20
THE_KING_OF_TIME написа: Steel написа: не си разваляй стила ! Дам не го разваляи
Добре следващия път пълна кретения
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
Онлайн
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2005 12:39
Да разказът ти за Дуууум наистина ми хареса и мисля, че не му липсва и чувство за хумор. Браво!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2005 17:15
Благодаря но в момента нямам време да пишя и затова 2рата част сте бъде доста лигава и смешна
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2005 21:17
Абе сори че се бавя с 2-рата част ама гледам да е изклучителна
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2005 22:25
Hand of Horror написа: Абе сори че се бавя с 2-рата част ама гледам да е изклучителна Дова схте е веноменалмно!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2005 22:54
Aíde stiga be čovek, pobúrkvaš me veče...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Дек 2005 23:31
Greyjoy написа: Aíde stiga be čovek, pobúrkvaš me veče...
Ми бая дълга еее
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 12:58
Обреченост краят на краищата
След като разбрах какво става аз намерих цал народ ЖИВИ и всички те бяха ЖИВИ
не можях да повярвам нос тях избихме много които моят син би изпитал (синът е онзи от другата
поредица там един обикновен воин)тази болка и бих се молил на бог тои да оцелее.Но това и трябва ше да стане
трябваше да спръъъ тези лаина с общо 562 души ние трябваше да минем през адът азбихме много същества но няма
да се впускам в големи разкази за тях всички ги бях ме виждали.
-Сър тряяя се изпикам!!!!
-КАКВО-учуден попитах.
-Тряяя се изпикам.
-Тои иска да пикае сър!!
-АААаааа подяволите така кажи тои не е от копаел е с мотиката и е ебал женаси ижведнъж се е
телепортирал тук!!!
-ЪЪЪХъъъ.
Така и си знаех дикато не ни нападнаха много врагове сред тях беше онзи един секретен
черешката на тортата тои бе дебел и грозен мъртъв почнаха да ни избиват.
-АТАКА.
-БСП.
-НДСВ.
-Мамкави кретени бийте се не избираите.
Боят започна много се радвах да чувам техните викове когато умират...
* * * * * * * * ** * * * * ** * * * * * ** * * * * * ** * * *
Така битката свърши всички хора на Фобос умрях спътникът се сблъска с марс и донеше много
голяма трагедия на хората там...
На Земята синът на синовете един обикновен син на една обикновена жертва на Фобос.
-Мамо каде е татко нали щеше да си доиде за коледа???
-Да синко но не тои няма да доиде!!
-Какво защо??-детето избухва в плач.
-Не плачи татко е там горе на небето синко-тя избърса сълзите му.
-Защо Господ не ни го върне...-плач.
-Всички те бяха златни синко всички до един даваики жертвата си те спасиха Земята!!!
Докатя изричаше тези думи таи избърса сам следващите си сълзи и каза.
-Гордея се с татко ще отмъстя за него когато порастна.
Манифестът
Когато се биеха за нас ние не се бихме за тях,но Америка ще помни този ден тои вече си има и
име денят на златните защото ВСИЧКИ ТЕ БЯХА ЗЛАТНИ ....
Край
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 13:06
Толкова е тъпо, че чак се разсмях...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 13:11
Колко време ти отне?
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 13:16
Зубро Зубрев написа: Колко време ти отне?
Около 5 минути се чудех, дали автора страда от падане на главата си, или пък е просто тъп, но накрая заключих, че е и двете. Взимайки това предвид, разказа му ми се дтори доста тъп, и взех че се раздразних. Но, прочитайки го още веднъж, ме хвана жал за него, и по лицето ми се разля една усмивка... Знаех си, че не трябва да го чета...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 13:16
Зубро Зубрев написа: Колко време ти отне?
Около цял месец всепак нямах време пичове пък днес я завърших сори малко е глупава знам
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 13:22
Само аз ли мисля , че автора е пълен дебил..Или поне тва коет е написал , не разбирам въобще как сте напраили 3 страници на тая дебилщина..ПФФ..
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 13:29
[BS]d4rk.1nside написа: Само аз ли мисля , че автора е пълен дебил..Или поне тва коет е написал , не разбирам въобще как сте напраили 3 страници на тая дебилщина..ПФФ.. Стига бе, не видя ли че не е имал достатъчно време да изпипа нещата.... все пак домашните в първи клас са си много...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 13:32
Shagrath написа: THE_ PREDATOR написа: Фен цам на вси4ките 3 игри но наи рулеззззз ДООООМ2 това е играта на игрите с нея цам израсal _________________________________________ DOOOOOOOOOM SHEL NEVER DIE Израстнал, но недораснал ... Имаш още време да завършиш 2 клас, постарай се да понаучиш елементарен правопис, може да ти е от полза... Относно разказа ... за пореден път се убеждавам, че Уайт Фейс е щуро копеле Кефи ме по всички параметри с неубоздания си кретенизъм Специално бих бил път до Русе да ти стисна ръката Ами така си е и мене ме кефи,ко толкоз човека разправа ко му сай случило,пък и за правописа ко им пука на хорта важното е fun да има пък и ние от Русе сме си така един от нашия клас нищо че сме 9клас пише аЗ със С аС ма ко от туй
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 13:51
Зубро Зубрев написа: [BS]d4rk.1nside написа: Само аз ли мисля , че автора е пълен дебил..Или поне тва коет е написал , не разбирам въобще как сте напраили 3 страници на тая дебилщина..ПФФ.. Стига бе, не видя ли че не е имал достатъчно време да изпипа нещата.... все пак домашните в първи клас са си много...
За 10 клас
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 14:04
Hand of Horror написа: Зубро Зубрев написа: [BS]d4rk.1nside написа: Само аз ли мисля , че автора е пълен дебил..Или поне тва коет е написал , не разбирам въобще как сте напраили 3 страници на тая дебилщина..ПФФ.. Стига бе, не видя ли че не е имал достатъчно време да изпипа нещата.... все пак домашните в първи клас са си много... За 10 клас ZOMG..
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
SummerBeat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Дек 2005 14:07
[BS]d4rk.1nside написа: Hand of Horror написа: Зубро Зубрев написа: [BS]d4rk.1nside написа: Само аз ли мисля , че автора е пълен дебил..Или поне тва коет е написал , не разбирам въобще как сте напраили 3 страници на тая дебилщина..ПФФ.. Стига бе, не видя ли че не е имал достатъчно време да изпипа нещата.... все пак домашните в първи клас са си много... За 10 клас ZOMG..
РОФЛРОФЛРОФЛ 10 клас аххахахаахаххааххахаххх.Или си бот или си по-малък.Кое от 2те?10 клас хахааххахааххахаххахаахах!!!!!!!Моля да се погледне в темата "Само за смели" и да се отсъди колко е голям !
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|