RedNex написа:Daйте моля ви се някакъв линк за Експанжанитe на Half Life(1) Oposing Force и Blue Shift .Предварително Благодаря! П.С:Това е една от най-хубавите теми които сам виждал......
gamez.com.tw потарси тук
П.С. мен кво ми пука
Абе кат не разбираш кво се обаждаш ве,тъпанар. По темата:http://torrents.linkos.bg/details.php?id=7337 Прочети внимателно nfo-to!
А може ли линкче за Half-Life 2,ама на дискове,че с тия ДВД-та... А,намерих си...
Егати каръка свалих 3 архива и са изтрили играта от сървара. Та сега ако не съм много нахален ще помоля за още един линк. И след като сте си помислили че достигнах тавана на нахалството си ето че май не съм ще ви помоля да ми кажете къде да намеря strategy guide за neverwinter nights.
RedNex написа:Daйте моля ви се някакъв линк за Експанжанитe на Half Life(1) Oposing Force и Blue Shift .Предварително Благодаря! П.С:Това е една от най-хубавите теми които сам виждал......
gamez.com.tw потарси тук
П.С. мен кво ми пука
Абе кат не разбираш кво се обаждаш ве,тъпанар. По темата:http://torrents.linkos.bg/details.php?id=7337 Прочети внимателно nfo-to!
А може ли линкче за Half-Life 2,ама на дискове,че с тия ДВД-та... А,намерих си...
Егати каръка свалих 3 архива и са изтрили играта от сървара. Та сега ако не съм много нахален ще помоля за още един линк. И след като сте си помислили че достигнах тавана на нахалството си ето че май не съм ще ви помоля да ми кажете къде да намеря strategy guide за neverwinter nights.
Можете ли да ми дадете работеща версия на Need For Speed Underground 1 защото откъде ли не теглих и пак ме изхвърля като ми казва че колата ми е на корицата на Option Auto.А ако знаете някои пач който може да го оправи това ми кажете.
OmegaDarkon написа:Можете ли да ми дадете работеща версия на Need For Speed Underground 1 защото откъде ли не теглих и пак ме изхвърля като ми казва че колата ми е на корицата на Option Auto.А ако знаете някои пач който може да го оправи това ми кажете.
Ами вместо да натиснеш на Continue или на Collect Reward цъкаш на Restart Yes,ресва се и излизаш.Нали се сещаш,на старта след реса излизаш и си готов.Пробвай!И при мен така беше...Като се сета,докат го открия...
Волтер:
- Остроумната забележка не доказва нищо!
Рон Джереми:
- Яж ми кура!
izvinqvaite hora no moje li da mi dadete nekoi link za igrata THE SIMS ili THE SIMS 2!poneje ot tezi koito evil devil dade sa ot torenti a az ne moga da teglq ot tam!PLS!
LOVE IS THE NAME,SEX IS THE GAME!FORGET THE NAME AND PLAY THE GAME!
SIMSGIRL написа:izvinqvaite hora no moje li da mi dadete nekoi link za igrata THE SIMS ili THE SIMS 2!poneje ot tezi koito evil devil dade sa ot torenti a az ne moga da teglq ot tam!PLS!