Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: The Elder Scrolls IV:Oblivion
Публикувано на: 17 Дек 2005 14:04

Pc mania za poreden put se izloji kato zakusnq s informaciqta za igrata TES4:Oblivion. Tova dava samo preimu6testvo na moje bi naistina nai-dobroto spisanie za igri v BG-Gamers Workshop. Vijte koricata na GW za dekemvri-tam pi6e s golemi bukvi-OBLIVION i ima treilur na igrata na disk! Tova prenebregvane na takova hitovo zaglavie nqma da dovede do ni6to dobro za spisanieto Pc mania.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 14:07

да нууб ис бак...не ти ли писна да спамиш за тая игра?Зле си ...много си зле..тъп си ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 14:12

bah ta v ko4a prost,nau4i terminologiqta purvo i togava izpolzvai dumi kato "spami6",koito kufalnicata ti ne razbira. I ako ima6e pone 1 mozu4na kletka 6te6e da razbere6 4e sum prav,de4ko.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 14:24

Lipsata na informaciq za poreden put v spisanieto Pc mania za tazi igra govori za neprofesionalizma na redaktora i ekipa mu kakto i za tqhnata pulna nezainteresovanost za janra RPG kakto i v 4astnost za moje bi nai dobriq mu predstavitel-TES4:Oblivion. Tova pokazva kak ot edno 6to gode prili4no spisanie dopredi nqkolko godini (daje dobro),Pc mania se prevurna v edno bedno,sku4no i neiz4erpatelno spisanie.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 14:33

траи с тъпата си игра смешко щото наи ме дразните такива дето пишат на латиница и си плямпат едно и също.Пцманиа тиим има безброи други работи да върши и да пише точно за елдър скролс игра която ще се играе макс 2-3 седмици и ще омръзне.И бтв с псувни от сорта на (maika ti deiba kele6 nau4i se kvo zna4i spami6)не си интересен и трябва да го научиш защото иначе ще изядеш мекия...Капиш??

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 14:46

Абе дришльо, купувай си GW като там има инфо за играта. Бах'ти дебила... И аз я чакам, и мене ме кефи, ама ми е през уя че нема инфо за играта в списанието. Трейлъри има насекъде из нета. Инфо също.. Кво си заревал тука ?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 14:59

Moon&Star'Hero написа:
bah ta v ko4a prost,nau4i terminologiqta purvo i togava izpolzvai dumi kato "spami6",koito kufalnicata ti ne razbira. I ako ima6e pone 1 mozu4na kletka 6te6e da razbere6 4e sum prav,de4ko.

аз ли да уча терминологията бе смешко?Я се погледни бе дечко.Даже неможеш да пишеш на родния си език ..Както каза Шаграт,ходи си купи GW и не флуди.Нещастен келеш скрии сеее :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 15:16

Moon&Star'Hero написа:
Lipsata na informaciq za poreden put v spisanieto Pc mania za tazi igra govori za neprofesionalizma na redaktora i ekipa mu kakto i za tqhnata pulna nezainteresovanost za janra RPG kakto i v 4astnost za moje bi nai dobriq mu predstavitel-TES4:Oblivion. Tova pokazva kak ot edno 6to gode prili4no spisanie dopredi nqkolko godini (daje dobro),Pc mania se prevurna v edno bedno,sku4no i neiz4erpatelno spisanie.

Пиши на кирилица бе, ти да не си израснал в кофа за боклук, купувай си списанията там и си ходи на село бе!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 15:19

Popcorn написа:
траи с тъпата си игра смешко щото наи ме дразните такива дето пишат на латиница и си плямпат едно и също.Пцманиа тиим има безброи други работи да върши и да пише точно за елдър скролс игра която ще се играе макс 2-3 седмици и ще омръзне.И бтв с псувни от сорта на (maika ti deiba kele6 nau4i se kvo zna4i spami6)не си интересен и трябва да го научиш защото иначе ще изядеш мекия...Капиш??

Q si ebi putkata maina be travestit s travestit takuf 4e mi govori6 taka. Pc mania imala bnezbroi raboti da vur6i... tintirimintiri.I GW ima da vur6i mnogo ne6ta ama publikuva statiq nali be slaboumen tumore? A tva deto go izsra 4e Oblivion 6te se igrae 2 sedmici pokazva samo kolko si tup i nezapoznat i kak takiva dri6liovci kato tebe znaete samo da govorite naizust. Tupi ste ,a ti govnio ne mi davai akul kak da pi6a 6oto se vidq 4e si mnogo tupo par4e ;) xaxaxaxaxa

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 15:26

Пиши на кирилица бе, ти да не си израснал в кофа за боклук, купувай си списанията там и си ходи на село бе![/quote]

Mai ti si ot selo BE kele6,be be be be be be bah ta v gripa

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 15:27

Moon&Star'Hero написа:
Popcorn написа:

Q si ebi putkata maina be travestit s travestit takuf 4e mi govori6 taka. Pc mania imala bnezbroi raboti da vur6i... tintirimintiri.I GW ima da vur6i mnogo ne6ta ama publikuva statiq nali be slaboumen tumore? A tva deto go izsra 4e Oblivion 6te se igrae 2 sedmici pokazva samo kolko si tup i nezapoznat i kak takiva dri6liovci kato tebe znaete samo da govorite naizust. Tupi ste ,a ti govnio ne mi davai akul kak da pi6a 6oto se vidq 4e si mnogo tupo par4e ;) xaxaxaxaxa

Още един от пикльовците дето псуват като невидели
Вместо да си показваш ниската обща култура го гет а лаиф а ако ГУ има статия ми зимаи си ГУ бе знаеш ли колко ми дреме че един 10 годишен ще ми разправя че списанието било кофти само защото няма една статия
Отиваи сядаи на гегата на баща си да те донаправи че в този си вид си опасен за здравето си
Бати идиотите имало в БГ
Ся сигурно се нервиш пред пц то пращаш поздрави на маика ми ама ми е през К-то кво говориш пред монитора и ако искаш може да се хванем на бас че това няма да ми го кажеш наживо
И бтв тая игра съм я играл когато ти си ял рициново масло за запека така че не ми се прави на компетентен

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 15:30

Shagrath написа:
Абе дришльо, купувай си GW като там има инфо за играта. Бах'ти дебила... И аз я чакам, и мене ме кефи, ама ми е през уя че нема инфо за играта в списанието. Трейлъри има насекъде из нета. Инфо също.. Кво си заревал тука ?

Eeebah ta v pumqra kvo mi govori6,glupako? As tebe li uprekvam ili spisanieto,a? A? Idiot! Ne ni trqaat takiva "fenove" na Oblivion, hodi se 6ibai nekude _I_

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 15:40

Popcorn написа:
Moon&Star'Hero написа:
Popcorn написа:

Още един от пикльовците дето псуват като невидели
Вместо да си показваш ниската обща култура го гет а лаиф а ако ГУ има статия ми зимаи си ГУ бе знаеш ли колко ми дреме че един 10 годишен ще ми разправя че списанието било кофти само защото няма една статия
Отиваи сядаи на гегата на баща си да те донаправи че в този си вид си опасен за здравето си
Бати идиотите имало в БГ
Ся сигурно се нервиш пред пц то пращаш поздрави на маика ми ама ми е през К-то кво говориш пред монитора и ако искаш може да се хванем на бас че това няма да ми го кажеш наживо
И бтв тая игра съм я играл когато ти си ял рициново масло за запека така че не ми се прави на компетентен

Abe brato nali ti kazah kolko si tup ve4e,maloumen li si 4e pak se izlaga6? Eebah ta v ko4a! Za posleden put 6e ti go kaja kato na debil ta dano pone malkiq ti mozuk go proumee- ne moje da si igral Oblivion za6toto:
1: Igrata ne e izlqzla
2: 4ovek koito e igral pone edna igra ot seriqta,naprimer Morrowind nikoga nqma da kje 4e igrata pisva sled 2 sedmici-za6to? Emi 6toto si mnogo tup i nqma da ti kaja za6to.

xaxaxaxaxa Misli s taq kufalnica i ne mi se prai na mnogo smel ,pi6lio-takiva kato tebe si izcapvat ga6tite kato gi sre6tna

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2005 16:09

Забелязвам колко е интересна дискусията която водите, но един съвет към редовните форумци, как ви дава сърце да падате на нивото на човечеца с латиницата? Страшно много говори за вас и то лошо това ,че се псувате, форума не е за това ,като не ви харесва по-уместно е просто да отстъпите и да не вземете мнение. Ще запазите достойнство поне.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2005 14:35

Какво става има ли изгледи бг-геимърите да нау4ат нещо за Oblivion от изданието на Pcmania за януари или за пореден път ще бъдат пренебрегнати.Като казвам това визирам истинските РПГ по4итатели а не псевдо "играчите" на по 13г които знаят само Диабло[/code]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2005 15:35

Ти да не си на повече от 13 бе дечко.Я ходи се скрии.Дано никога не напишат за тази игра.Като не ти изнася,че не са писали шаграт ти каза кво да си купиш.Тъпанар..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2005 15:40

Santa написа:
Ти да не си на повече от 13 бе дечко.Я ходи се скрии.Дано никога не напишат за тази игра.Като не ти изнася,че не са писали шаграт ти каза кво да си купиш.Тъпанар..

Ei kenef maluk, hodi pod polite na maika ti da i lije6 krakata, a ako nikoga ne napi6at za igrata dano nikoga ne spre6 da se nappikava6 prez no6ta... Deeebi tiq lapeta mai ne qdat mnogo boi 6tom sa tolkova ustati..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2005 15:58

Ако искаш да ти дам адреса ми и да дойдеш да видиме кой е лапе и кой ще яде бой бе калъф.Такъв бой ще ти ударя че майка ти нема да те познае ламе дребно.Аман от тъпи недорасли глупаци като тебе.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2005 17:17

Дядо, първо - ти Сет ли си? :lol:
Муун - ти идиот ли си или какво?!?!?! като няма в пцмания си гледай в другите списания - като няма - НЯМА леле...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2005 18:07

Абе Шибаняк да ти го набия и на тебе и на скапания ти Oblivion. Кат не ти харисва ПЦМания ми не я купувай бе циганин мазен! И да прав си - лъжа е че предишните игри от серията писват за 2 седмици - на мен ми писна за 2 часа!

Arisches Blut soll nicht untergehn! :|

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com