Автор |
Съобщение |
Tao
|
|
|
|
Заглавие: Прочетете, коментирайте, и ме посаветвайте за 1 книга Публикувано на: 14 Дек 2005 23:22
Незнам дали е тук мястото на тази тема , но няма ли да ви хареса да има някоя и друга книга ( дори роман ) за някаква развиваща се "имперя" (нещо като Star Wars ) която е на земята (в сегашно или будеще бреме) и обединява някои ваши любими книги , филми , комикси и прочие . Все си мисля да напиша книга ( смейте се ако искате ) за нещо като тайна организация ( "заветат" по btv , маи така беше) която е от деца (пак се смейте, от KND по CartoonNetwork но не толкова измислено (пример :че ние (децата) сме създали възрастните)) които са тренирани ( като Star Wars II : Clone Wars , или изцяло клонираните ) , някои от тях имат специални способности ( X-men )... Абе искате ли да има поне 70% книга по ваш вкус.
Текста без скоби за тези които не го разбраха много :
Незнам дали е тук мястото на тази тема , но няма ли да ви хареса да има някоя и друга книга за някаква развиваща се "имперя" която е на земята и обединява някои ваши любими книги , филми , комикси и прочие . Все си мисля да напиша книга за нещо като тайна организация която е от деца, които са тренирани , някои от тях имат специални способности.... Абе искате ли да има поне 70% книга по ваш вкус.
П.п : започнах да пиша нещо 2 или 3 пъти но се отказвах, такаче вие може и да ми върнете хъса и да я напиша книгата
П.П.п :коментирайте , пишете какво исакте да четете в 1 , или накратко си дайте изцяло мнението за тази тема .
П.П.П.п приемам всичко : съвети , подигравки , обиди и др.
___________________________________ Господ пази идиотите ,а аз съм от първите в списъка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2005 23:45
Нямаш нито стил, нито правопис, нито езикова култура. Няма да пишеш книга, а ще преразкажеш някаква шантава и бездарна история, която ти се е пръкнала из мозъка в някой скучен час.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2005 23:46
Зубро Зубрев написа: Нямаш нито стил, нито правопис, нито езикова култура. Няма да пишеш книга, а ще преразкажеш някаква шантава и бездарна история, която ти се е пръкнала из мозъка в някой скучен час.
Може да напише пародия? 0.о
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
TengaM™
|
|
Мнения: 106 Местоположение: Преди живеех срещу затвора, сега живя срещу нас!!!
В момента играе: Каквото падне....
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2005 23:56
Disturbеd ти можеш да опишеш себе си в няколко реда, това ще е най-добрата пародия на мъж правеня някога.
___________________________________ |ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 00:01
TengaM™ написа: Disturbеd ти можеш да опишеш себе си в няколко реда, това ще е най-добрата пародия на мъж правеня някога.
Да, но ако опиша теб, ще е най-доброто описание на жена.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 01:45
Жулитто, съвет: прочети една две книги, започни да пишеш сам за да видиш как се получава, прочети го и преосмисли идеята си. Ако нещото написано от теб ти е харесало, пусни го тук, ще го прочета и ще се опитам да критикувам така че да се насочиш в правилна посока. Айде, със здраве.
Лорде, имам чуството, че някои от първите ти разкази са се пръкнали точно така както го описа
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 01:49
Sentry написа: Лорде, имам чуството, че някои от първите ти разкази са се пръкнали точно така както го описа
Не можеш да отречеш обаче, че макар и да не бяха на кой знае какво ниво, пак притежаваха известен стил (първите си писаници тук поствах на 14 години, считай ). Затова и си позволявам да говоря така.
Иначе току-що дописах сцена от едно... нещо, което ви подготвям от доста време... Не се заблуждавай, не съм свършил особена работа, просто пиша по нещичко буквално веднъж на месец.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 01:52
Аз си пиша веднъж на скучен час по география, сиреч всяка седмица, ама то са си отделни откъси, иначе нищо свързано. Мислех да почвам да пиша и аз скоро, но... мързел братче! Иначе хубаво е да се види какво ще напише момчето
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 02:10
Sentry написа: Жулитто, съвет: прочети една две книги, започни да пишеш сам за да видиш как се получава, прочети го и преосмисли идеята си. Ако нещото написано от теб ти е харесало, пусни го тук, ще го прочета и ще се опитам да критикувам така че да се насочиш в правилна посока. Айде, със здраве. Лорде, имам чуството, че някои от първите ти разкази са се пръкнали точно така както го описа
Ти луд ли си бе. Я се скатавай нанякой чин да решаваш задачи и не се занимавай с глупости
|
|
|
|
|
Tao
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 02:30
10х за мненията ще се поуча а и Лорде (ако може така да те наричам ) Цитат: Нямаш нито стил, нито правопис, нито езикова култура. Няма да пишеш книга, а ще преразкажеш някаква шантава и бездарна история, която ти се е пръкнала из мозъка в някой скучен час. Не можеш да отречеш обаче, че макар и да не бяха на кой знае какво ниво, пак притежаваха известен стил (първите си писаници тук поствах на 14 години, считай Wink). Затова и си позволявам да говоря така.
аз съм на 13 такаче не е ли добре да ми пръкват такива идей като за начало ??Пък и за пръв път пиша в форум , а и на кирилица не пиша доста, а и чат не използвам много (пък там много не съм виждал да пишат на кирилица) а и не ме сади по това, което виждаш в форума така де ако видиш правописа ми.... има го в 3 тома за изчезнали езици
а Sentry ще послушам савата ти , ще се опитам и ще ти ги пратя обещавам
___________________________________ Господ пази идиотите ,а аз съм от първите в списъка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 09:36
Още като видях ''незнам'' и се отказах. Нямам намерение да се зоря само и само да ти прочета несвързаните писаници...
|
|
|
|
|
Rezo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2005 11:05
ОМГ, не се смейте, но сега е излязло на пазара продължение на "Властелина", написано от някакво момиченце на 13-14... и е много зле, повярвайте!
Бтв, аз на 12 писах книга... ама поне бях докарал правопис и едно 80-90 страници. Голяма мания, уви - много зле. Оттогава не съм се занимавал
___________________________________ Сивостен - ролевият уют!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|