Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Философия ПОМОЩ
Публикувано на: 09 Дек 2005 16:48

Колебах се къде да постна темата, но мисля, че тук е по-подходящо. Въпросът е по тема "Другата страна на луната". Много гадна тема. Целта е да не се отговаря в "научен" стил, като луната - спътник и тн. По-подходящо е да се направи съпоставка с нещо подобно на нея, като например човекът, защото той има тъмна страна и, че отразява също като луната. Ако не може да ми помогнете, поне ми кажете подходящо място къде да потърся отговор(някой сайт)... Помогнете, много е спешно това ще е класното и ще ми зависи оценката :| Намерете ако трябва и ваша интерпретация... :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2005 18:54

Няколко напътствия да ти дам, не че ще са много полезни, все пак целта на писането на есе е да покажеш себе си. Нали знаеш, че луната винаги е обърната с една и съща страна към земята и ние никога не можем да видим каква е другата и страна? Разгледай човекът като две страни - едната, която показва пред другите, пред хората. Другата е тази която всъщност наистина е, такъв какъвто е пред себе си, независимо дали го харесва или не, един вид страната, която крие от другите зад маска и не показва. Тази страна може да не е само недостатъците му, някои хора крият мечтите си или това, което обичат, защото ги е страх да не ги наранят или защото ги вижда като нещо, за което другите ще му се подиграят. Общо взето трябва да опишеш тази скрита част от човека, каквато ти виждаш за себе си. Не е толкова важно какво ще напишеш, а как. Като пишеш нещо пиши го без да лъжеш себе си, пиши каквото мислиш, а не каквото си мислиш, че трябва да се напише, обикновено така се получава по-добре.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com