Обреченост
Из дневникът на един обикновен воин...1 част
1.Откакто завърших казарма вече не мога да спя сънувам разни демони и какви ли не изродщини.
2.Ве4е съм маринец от наи добрите но не мога да спра да сънувам .
3.Днес ми казаха че заминавам за марс.Но аз неща да ходя на марс липсвал персонал трябвало да изледвам.
4.Днес летя не не не съм другирън летя за марс след 4 часа 30 минути и 56 секунди сме там тази систе грешили.
5.Вече ме назначи главния саржянт трябва да отида и да спра някакъв си луд които искал да ни избие отварял портал не знам къде води телепорта.
6.Когато отидох тои ми говореше мило и каза че трябвало да се спасят хора ????Какви хора попитах аз тои отговори че долу имало живи !??!?!?!?!Отворисе порталът
мога да се закълна че не съм виздал такова нещо досега изведнъж почнаха да летят глави летящи глави гледах учудено все едно ме ебаха в газа и така стана този които се
имаше за професор до мен стана зомби и ме нападна с юмруи убих го с пистолет ...Подяволите казах ме всички в тон тогава от радио станцията се чуха много лоши неща...
"ПОДЯВОЛИТЕ КАКВО СТАНА......ПОМО......КОПЕЛЕ УМПИИИИИ.....ААААААА.....НЕЕЕЕЕЕ........(ЗАТИШИЕ )" ПРЕЗ ВРАТАТА ВЛЕЗЕ ЗОМБИ С ПИСТОЛЕТ И ПОЧНА ДА МЕ ПОЦА УБИХ ГО С ЕДИН В
ГЛАВАТА ПОСЛЕ ПАК СЕ ЧУ РАДИОТО"МАРИНЕЦИ И ОЦЕЛЕЛИ ТРЯБВА ДА ДОИДЕТЕ В КОМАНДНАТА ЗАЛА ВЕДНАГА И ВНИМАВАИТЕ ...."ТРЪГНАХ С ОТВОРЕНА УСТА НЕ ЗНАЕХ КАКВО СТАВА НАВСЯКАДЕ ИМАШЕ КРЪВ
СТИГНАХ ДО ИЗХОДА ПРЕДИ ЗАЛАТА И ТАМ ИМАШЕ ЕДИН КОИТО КАЗА"ПОМОЩ" ОТИДОХ И ТОИ ГЛЕДАШЕ КЪМ ЕДИН ТЪМЕН ТУНЕЛ КОИТО ПРЕМИГВАШЕ СВЕТЛИНА ОТ ФЕНЕР ТОГАВА ЧУХ "ААААААРРРРРРРР...."
БИЯХ УЖЯШЕН НЕ МОЖЯХ ДА ЗАРЕДЯ ПИСТОЛЕТА ПРЕД МЕН СТОЕШЕ ДЕМОН ОТ СЪНЯМИ ПОТТА СЕ СТИЧАШЕ ПО ЛИЦЕТОМИ БЯХ УУЖЯЯЯШЕН ЗАРЕДИХ А ТО ПОЧНА СЪС СЪЩИТЕ ОГНЕНИ ТОПКИ КАКТО В СЪНЯМИ
ХВЪРЛЯШЕГИ ПО МЕН СТРЕЛЯХ УБИХ ГО С МЪКИ НО БЯХ РАНЕН ОТИДОХ ВЗЕХ АПТЕЧКА И СЕ ИЗЛЕКУВАХ СЕРЖАНТА МИ КАЗА ДА ОТИДА ДА ПРАТЯ ЕДИН ДИСК ДО САТЕЛИТНАТА ЧИНИЯ ЗА ПОМОЩ А ТАЗИ КУЛА НА
КОЯТО СТОЕШЕ ЧИНИЯТА БЕШЕ НА ГЪЗА НА МАРС (МОГА ДА СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ ПРЪВ КАЗАХ ТОВА НА МАРС)вървях биех се и бях уплашен влязох в една стая там имаше два трупа на пода и в средата пентаграа
от там излезе демон убихго.
Краи на първа част ...Очакваите идругите части на обреченост....
не е кои знае какво