Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2005 19:03
аз играя в един където като ударя лвл 1 гад ставам 18 лвл Можеш да учиш абсолютно всички скилове,с ц4 работи е.
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2005 23:01
не ти треа да играеш да тоя сървър ........ толкова много лаг не си виждал а има едва ....20 човека ...
Всъщност това не е кроникъл 4 а са features.Дагер героите имат някъв скил дето бие 4000-5000 дмг Арчърите имат некви скилове дето изтрелват над 150 стрели Жалко че сървъра е боза
|
|
|
|
|
Bagain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Ное 2005 18:09
Seth написа: аз играя в един където като ударя лвл 1 гад ставам 18 лвл Можеш да учиш абсолютно всички скилове,с ц4 работи е.
Закво не си намериш някакъв сървър дето кат убиеш един гад и да станеш 60 лвл и да ти се падне Дуал Самурай?
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2005 09:44
Bagain написа: Seth написа: аз играя в един където като ударя лвл 1 гад ставам 18 лвл Можеш да учиш абсолютно всички скилове,с ц4 работи е. Закво не си намериш някакъв сървър дето кат убиеш един гад и да станеш 60 лвл и да ти се падне Дуал Самурай?
Защото така е тъпо!
П.С. Багаин,кога ще влизаш във фрий геймс?Ние изписахме над 200 поста от последното ти влизане?!
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
BroKeN^pRomIsE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2005 00:07
Ахам... първо мерси много за линка към темата... пропуснал съм я някак си и направих нова... бтв търся един дарк елф Лошия май беше файтър... не помня вече отдавна го видях за последно... случайно някой да има идея кой е или да го познава... ако да нека ми каже и да се разберем с него за едно ПВП имам да му връщам, щото като бех още мноу малък лвл обичаше да ми бие животние и да ми зима дропа... (бтв ако някой е чел кво писах в оная тема дето аз я направих... вчера си направих нов герой- Виличар играх цяла вечер и цял ден... хаха вече съм 42 лвл ... направо е лудо... ама едни приятели ми помагаха да дигна лвл те биеха животните докато те останат на ч удър и аз ги довършвах хитро а??? )
___________________________________ but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2005 11:36
тая тема нещо се загуби в прахта Аз сега играя в един сървър с рейтове 300/300/1500.Няма лаг и има към 50-60 човека а понякога и повече.Макс лвл е 80,енчанта е макс до 100 със 100% шанс ако не ползваш кристалните скролове а нормалните.По късно ще дам линк да видя точно как беше.
|
|
|
|
|
Bagain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2005 13:33
Аз играя в Уарсмитх (4х5х5х5) и съм много доволен. Все още не са го управили както трябва сървъра , но се вижда че админите работят яко. + Това има супер много хора
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
|
Preslav
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2005 19:33
abe kajete kak da si nastroia toia server de diga6 18lv taka barzo
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Ное 2005 19:45
Хмм имам малко проблемче откъм техническа гледна точка...Вчера си слжих л2,влизам в сървара който съм си избрал,но имам малко проблемче...Всички терени ми имат некви червени петна,а от време на време всички терени стават червени,а под определен ъгъл всичко се губи..уж съм с най-новите драйвери на nvidia при видео GeForce 6200..
http://img208.imageshack.us/my.php?image=l25ng.jpg
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Preslav
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2005 14:34
nz za to4kite ama i na men i na mnoo hora se e slu4valo celia ekran da e 4erven taka 4e nema stra6no<!--PMA_GetIp = 212.21.135.5 (212.21.135.5) -->
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2005 22:30
вие двамката случайно да ъпдейтнахте играта до последно от официалния ъпдейтър ?
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Preslav
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2005 17:34
ne
|
|
|
|
|
BroKeN^pRomIsE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2005 23:46
Аз така като гледам и новите админи на инфинитито са започнали да стягат сървъра... е вярно че направиха една две тъпи грешки ама ги оправиха заедно с още мноу тъпи бъгове.... скоро тоя сървър ше стане ПЕРФЕКЕН... мое мнение
___________________________________ but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2005 01:17
напоследък спрях да играя линеаге.Нещо ми стана тъпо Знаете ли кога ще пуснат ц4 в американските сървъри да поиграя пак?
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2005 08:05
Lucas написа: напоследък спрях да играя линеаге.Нещо ми стана тъпо Знаете ли кога ще пуснат ц4 в американските сървъри да поиграя пак?
Не знам, но дочух, че когато излезе С5 таксите ще отпаднат
Не знам дали е истина, но ако е ще си я взема оригиналка (;
А иначе сега update-вам и почвам да си търся сървъри (:
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2005 09:24
а кой ти каза че ще ги махнат ...сексомана ли?..относно линеаге не му вярвам..
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2005 12:07
Можете ли да ми препоръчате някой сървър с големи rates, малко лаг и user-и? (the paradise (; )
___________________________________ http://ellusive.net http://www.trance.nu http://www.tranceaddict.com
God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;
You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
|
|
|
|
|
Digital
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2005 15:22
? ?????? ? ??? ???? ????? ?? ???? ? ??????.? ???? ???? ??? ? ?????????.?????? ?? ??? ?? ???? ? ??????? ??????? ? ??? ?????? ??? ?? ?????? ??????? ?????? ?????? ?????? ?? ?????? ?? ???? .
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2005 15:25
Digital написа: я кажете в тая игра героя ти къде е савнат.В товя комп или в сърварите.Защото на Уоу се саве в техните сървари и ако реснат или си сменищ мястото където играещ трябва да почнещ на ново .
Естествено, че е на сървъра! Иначе какви бъгнати герои щеше да има
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|