Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 11:48

Защото някога обещах да напиша втора-част и не ме наричаи дете защото аз ще ти кажа:

Du bist aine grose luge,Du must nicht mier betrugen!
Du bist ne'klaine zaua ai,Aba if du micht biiten vilst velde ich dich beziigen!
Dize kriige daine zu mia zint nicht....Ich bin der lisht und du bist ne'klaine betrug..So ich zag...Ich zo vag!
Du must shterben mit ne gruse angst for micht..Uber dain tot is main bai richt!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 11:50

Определения на ignorant в Мрежата на английски:

uneducated in general; lacking knowledge or sophistication; "an ignorant man"; "nescient of contemporary literature"; "an unlearned group incapable of understanding complex issues"; "exhibiting contempt for his unlettered companions"
uneducated in the fundamentals of a given art or branch of learning; lacking knowledge of a specific field; "she is ignorant of quantum mechanics"; "he is musically illiterate"
unaware because of a lack of relevant information or knowledge; "he was completely ignorant of the circumstances"; "an unknowledgeable assistant"; "his rudeness was unwitting"
тъпак
не знам кой е "nescient of contemporary literature";"lacking knowledge or sophistication;"uneducated in the fundamentals of a given art or branch of learning и т.н.другия път бат гугъл на рамо и право вкъщи,няма да се отклоняваш по пътя

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 11:52

Хахаха, мислиш че незнам немски ли хлапе. Имаш утешение - немският ти е по-зле от българския.

Наричам те хлапе, защото като ти гледам парвописа, само някой под 10 години може да напише това. И не само правописа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 11:54

Може би искаш да ме ядосаш!
Прекаляваш и ти казвам ако ПРОДЪЛЖАВАШ ЩЕ СЪЖЕЛИАВАШ!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 11:56

Ако исках да те ядосам, нямаше да те критикувам. Направо щях да ти кажа, че си глупак.

Не ме заплашвай, не е приятно. Не мисля, че ще СЪЖЕЛИАВАМ. Но за теб не важи същото, бих казал.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 11:59

дуд как ще си платиш за компютъра ве?напомням ти че си поне от два часа във форума ако не и повече.казвай на шефа да те спре и утре измисли нещо по стойностно и го постни.аз ще съм първия,който ще те похвали :wink:

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 12:09

Защо ли не останах в американските форуми поне там идиотите не са ми проблем...Връщам си се в американските форуми защото видимо българските идиоти са повече от американските...До скоро ви виждане лека ви пръст!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 12:12

Тук почти ти се обидих.

Ама американските идиоти как ти разбират английския?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 12:14

[CASE CLOSED]

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 12:41

Горкиа малък рицар...как те подритват....Зилот престани ман откажи се върни се на администраторскиа си пост...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 12:43

Йан.....Мислех че никога няма да те видиа....Добре ти си верен и добър приятел ще изчезна ...Оставам нещата в умелите ти ръце!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 12:46

Е така приятели Зилот няма да се върне така се решават проблемите аз го реших защото го тъпчехте като мозаика.Е дано го видя некои ден пак молиа ви се забравете го тои е човек с много отговорности познавам го лично..пич е но е млад..И аз не сам бил по добре на 16 години хахахх :lol: Еми тъи оставете темата на пясъка :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 13:56

Jan-Yan новата регистрация на наш бат зилотчо.
Ей зилотчо нещо заплашваш а пиле?Та ко ше ми направиш ако продължавам а? Нещо не чувам? Ееееех на батко.Ууу не ме наричай дете защото аз ще ти кажа
Du bist aine grose luge,Du must nicht mier betrugen!
Du bist ne'klaine zaua ai,Aba if du micht biiten vilst velde ich dich beziigen!
Dize kriige daine zu mia zint nicht....Ich bin der lisht und du bist ne'klaine betrug..So ich zag...Ich zo vag!
Du must shterben mit ne gruse angst for micht..Uber dain tot is main bai richt!

и ко от това бе пиле? Ко като знаеш(по скоро копи&пейст от некъде)няколко реда немски? Нещо по супириър ли си?
Аре бегай по американските форуми там сигурно ще минеш за високо интелектулна личност.Пхах
Conclusion: Pathetic...
чай са да видим маминия кво ще отговори.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 14:26

На 14...о, боже...аз мислих, че е в предучилищна. Явно Зилот е една от многото жертви на избягал мозък в България. С това нещо(не, няма да си позволя да го нарека "разказ") ти...ме уби. Виж, непознаването на буквите ще ти го простя...но явно си доста зле.

Цитат:
ОК ок признавам си че го измислих на бързо този текст и Ок вярно е че е шит ама се пак сам платил 1.60 за игра в клуба и според мен парите са дадени за нещо с което аз се гордея че сам написал,А не за нещо което да хареса на вас....Ясно ми е защо...
Повечето хора от форума мислят само за
1.Секс
2.(Дрога?)
3.Цигари
4.Жени (Мъже)
5.Рап,Хеиви метал (И музика въобще)

Като не ви интересува средновековниа ми разказ не го обсъждаите по диаволите..И както казва приателката ми "Ако не ме харесвате хванете рак и пукнете" (Се пак не ви го пожелавам) Но цигарите ша ви убиат или хиф-спина!
Това мога само да кажа без по нататъчно обсъждане по игнорантското ви поведение.

И как успяхте, ваше мозъчно величие, да прецените за какво мислят повечето форумци? И след най-искрено като си казаха мнението за това 'нещо' ти започна да ги обиждаш. Еми тогава зашщо си го пуснал тук? Защо въобще си го пуснал?
Ако се гордееш с този боклук, значи си много зле. Никой нормален човек не би го харесал. Е, виж, на някое четиригодишно хлапе би се харесало, но само толкова.
Ще пренебрегна твоите явни обиди на метъла...
Оу....ама то и твоита приятелка била малоумна...

Цитат:
Хмм говорете каквото си искате....Аз си знам за себе си...И отностно правописа ми.....Аз съм свикнал да пиша на английски така че моля ви се спрете да се правите на големци..

Може да ме биете на форума...Можете да ме унижавате и да ми се отваряте...Но не ме заплашвайте защото в реалност деиствам фанатически и няма да има прошка...Като не харесвате творбата ми.
1.Не я четете
2.Не поствайте щуротии като сте свикнали да обиждате неща,които не харесвате!
3.И трето моля ви се възприемете ме като нов човек,защото сам такъв!

Аз казах думата си....Вие си мислете дали ще сте с мен....Или ще сте срещу мен...

Мхм...това е все едно да кажеш "Аз не знам мноог добре английски, но се опитвам да го говоря без акцент". Направи ми услуга(не, не да скочиш през прозореца, макар че това е добро решение, само да не живееш на първия етаж) и си прочети отново мнението. На глас, ако не можеш на ум, което е много вероятно.
1.Как може да не харесват това 'нещо'(о, неразумни форумецо, как смееш да наричаш този боклук творба?), след като не са го прочели?
2.Не пишат щуротий, а самата истина. Казват своето мнение за това текстче.
С теб или срещу теб...О, боже, нямам думи. В първи клас си, не лъжи. Или си бавноразвиващ се.

Цитат:
Може би искаш да ме ядосаш!
Прекаляваш и ти казвам ако ПРОДЪЛЖАВАШ ЩЕ СЪЖЕЛИАВАШ!

И какво точно смяташ да направиш?

Ъъъъъ! Средновековен разказ? И откога през средновековието има орки? Много игри си играл, мойто момче.

To be continued...

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 14:27

Хахахха Зилоте,написа една недоклатена история(всъщност "история" е комплимент за това...нещо) и очакваш поздравления вече.Еми просто няма да се получи!Да ти кажа,че това може да е върховно произведение за първолаците,но при нас някакси не минава...вземи се напъни малко и измисли нещо по-интересно,с някаква история,а не се опитвай да добиеш слава с този смешен сбор от клишета,водещ се разказ.

П.П.И нямам нищо против тебе,не те познавам,ако мислеше да се защитиш с това.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 15:03

Зилоте-колко имаш по Български Език ти въобще минал ли си 6-ти клас :x

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 15:06

THE_KING_OF_TIME написа:
А ти? :roll:Това,че си завършил 6 клас хич не прави писането ти тук грамотно...

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 15:10

Steel написа:
THE_KING_OF_TIME написа:

Я ми кажи какво ми е неграмотното :x че нещо не виждам правописни грешки :evil:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 15:13

THE_KING_OF_TIME написа:
Steel написа:
THE_KING_OF_TIME написа:

Я ми кажи какво ми е неграмотното :x че нещо не виждам правописни грешки :evil:
Хммм...трябва да питаш какво не ти е неграмотно.Вярно,че нямаш правописни грешки,но пунктуацията ти е под всякаква критика,а и с тези 6-ци и 4-ки хич не показваш колко грамотен си...

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2005 15:21

Т'ва е егати безсмислената тема от егати дебилчето :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com