Автор |
Съобщение |
Zealot of Innos
|
|
|
|
Заглавие: Историа за бодо 4аст 2 Публикувано на: 07 Ное 2005 13:10
Здравеите аз сам паладин оф иннос преди баиа време бех сред вас които ме помни ме помни сега 6те продалжа разказа утре или по кусно днес 4е имам работа молиа не триите този пост 6те постна темата по скоро! Приатно ми е да сам пак сред вас!
___________________________________ There is a truth in the lands of innos a truth seeked by beliar and guarded by the middle keeper abadanos! May mercy be whit us all if beliar finds it but...zealot of innos will save us all!!
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Историа за бодо 4аст 2 Публикувано на: 07 Ное 2005 16:38
Zealot of Innos написа: Здравеите аз сам паладин оф иннос преди баиа време бех сред вас които ме помни ме помни сега 6те продалжа разказа утре или по кусно днес 4е имам работа молиа не триите този пост 6те постна темата по скоро! Приатно ми е да сам пак сред вас!
Помним те
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2005 16:45
Админа да ни е на помощ...
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2005 19:04
Как не съм го запомнил тоя правопис?
Радваме се на желанието ти да ни споделиш плановете си за бъдещето, но нямаше ли да е по-добре направо да пуснеш темата вдруги ден. Сега ще се напълни с флад и тези, които биха проявили интерес към един евентуално интересен разказ просто ще я игнорират.
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2005 19:25
Хмммм.Той админа хубаво те банна последния път.Сега въпроса е дали ще продължиш с глупости или не
Та ако ще пишеш разказ айде правописа да е по-добър, а?Все пак разни кодирани текстове не ни се четат, ОК?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Zealot of Innos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2005 13:06
Ок по4вам!
След като бодо изпулни заповедта на капитана тои бил вазнаграден с 100 злато и брониа..
Капитана казал на бодо : Бодо мом4ето ми време е за по тежка работа така 4е да се хва6та6 за добрата тренировка!
Бодо: Оки доки капитане по4вам да тренирам с новиа ми приател гиганта..
Гусхи:Бодо не мислиа 4е идеата е добра...Помни6 как те бутнах от оградата миналиа пьт нали?!
Бодо: Споко ходих при алхимик и дадох 100 злато за едно не6то ...Ве4е дори ти не си ми пре4ка!
И така капитана повикал Бодо и Гусхи в арената за приателски бои!
Битката по4нала...Бодо до6ъл в варварски дрехи и гигантска брадва...Това не бил бодо които си4ки познавали!
Гусхи се засмиал и казал:Бодо да не би да иска6 бои до смърта?
Бодо:За сажъление си прав...Преготви се да се бие6 до последен дъх!
И така капитана обявил бои до смърта!
Бодо свъ6ил битката о6те преди да е по4нала...Тои направил магиа! Тиа дигнала Гусхи във въздуха и го изпепелила..
Бодо по4уствал 4е това което направи е отвратително..Но Гусхи бил нахален и арогантен!
След това капитана казал на бодо:Бодо! По диаволите! Тои бе6е един от наи-добрите!
Бодо:Тои бе6е предател!
Капитана:КАК СМЕЕ6 ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ!
Бодо забил ме4а си в сързето на капитана..
Бодо: И така ве4е Коринт е моиа отговорност...4акаи само Ун'Гола проклет орк идвам за теб!
И така бодо зел за6титата на града под своиа отговорност...18 годи6ното мом4е бе6е ве4е жрез на злото променен от собствената си арогантност и желание за...ЗЛАТО!
И това бе6е 4аст 2 дано ви е харесала 4аст 3 и 4 6те бъдат постнати тук до...2 дни!
Дано се промените и осъзнаете 4е гре6ите за мен..И между другото..админа не ми е баннал акаунта..Прости си забравих паса...
И така приатен ден от мен!!
___________________________________ There is a truth in the lands of innos a truth seeked by beliar and guarded by the middle keeper abadanos! May mercy be whit us all if beliar finds it but...zealot of innos will save us all!!
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2005 19:21
You Shall Not Post!
Edit:ехее на ся гледам 2000 поста ги минах вече
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2005 19:29
Phantom написа: You Shall Not Post! Edit:ехее на ся гледам 2000 поста ги минах вече
Бивши Паладин оф Анос
Спри се да обиждаш българския език като пишеш такива творби чрез него!То не, че това на което си писъл може да се определи като български, ама нейсе.
Скиии са.Клавиатурата тука е така:
Ъ се намира на мястото на Y
Ш е на мястото на [
Щ е на мястото на ]
Ч е на мястото на `
Освен това историята е пълна глупост, нещо, което може да бъде написано само от лапе 1ви до 4ти клас.Ако си на толкова годинки, тогава браво много хубаво разказче, заслужаваш една дъвка
Ако обаче не си - D3WD не можеш да пишеш, откажи се!
Абе или си доизпипай ... ,,творбата" или не ни губи времето повече!ЯСНО?!
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2005 19:39
част 2.1 написа: Ок по4вам!
След като бодо изпълни заповедта на капитана той бил възнаграден със 100 злато и броня.. Капитанът казал на бодо : Бодо момчето ми време е за по тежка работа така че да се хващаш за добрата тренировка! Бодо: Оки доки, капитане почвам да тренирам с новия ми приятел гиганта.. Гусхи:Бодо не мисля че идеата е добра...Помниш как те бутнах от оградата миналия път, нали?! Бодо: Споко, ходих при алхимик и дадох 100 злато за едно нещо ...Вече дори ти не си ми пречка! И така капитана повикал Бодо и Гусхи в арената за приятелски бой! Битката почнала...Бодо дошъл във варварски дрехи и гигантска брадва...Това не бил бодо които всички познавали! Гусхи се засмял и казал:Бодо да не би да искаш бои до смърт? Бодо:За съжаление си прав...Приготви се да се биеш до последен дъх! И така, капитанът обявил бой до смърт! Бодо свършил битката о6те преди да е почнала...Той направил магия! Тя вдигнала Гусхи във въздуха и го изпепелила.. Бодо почуствал,че това, което направи е отвратително..Но Гусхи бил нахален и арогантен! След това капитана казал на бодо:Бодо! По дяволите! Тои беше един от най-добрите! Бодо:Тои беше предател! Капитана:КАК СМЕЕШ ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ! Бодо забил меча си в сърцето на капитана.. Бодо: И така вече Коринт е моя отговорност...чакай само Ун'Гола проклет орк идвам за теб! И така Бодо взел защитата на града под своя отговорност...18 годишното момче беше вече жрец на злото, променен от собствената си арогантност и желание за...ЗЛАТО!
И това бе6е 4аст 2 дано ви е харесала 4аст 3 и 4 6те бъдат постнати тук до...2 дни!
Дано се промените и осъзнаете 4е гре6ите за мен..И между другото..админа не ми е баннал акаунта..Прости си забравих паса... И така приатен ден от мен!!
1.приятел не знам кво си писал преди ама имаш ебати правописа.
2.освен това имаш склонност да смесваш неуместно времената и т.н.
3.сюжетът мисля че се вижда от половин километър кво не му е наред-общо взето нищо
4.6естиците и 4етворките мн дразнят
5.пишеш името на героя си с малка буква откъдето разбирам или че не знаеш къде е шифта или не го уважаваш и съответно себе си.
от 1,2,3,4етири и 5 =)чети си разказите по три 4етири пъти преди да ги постваш или по добре бягай обратно в 4етвърти клас да те научи лошата госпожа как се пише на български
п.с. 4етворките в моя пост бяха контролиран експеримент
пп.с опасна изцепка детектед
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2005 20:34
|
|
|
|
|
nem13
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2005 21:48
Махнете го това, то не заслужава дори да съществува.
Нищо лично.
___________________________________ Master of the Saber
|
|
|
|
|
Zealot of Innos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2005 10:40
Хмм говорете каквото си искате....Аз си знам за себе си...И отностно правописа ми.....Аз сам свикнал да пиша на англииски така че молиа ви се спрете да се правите на големци..
Може да ме биете на форума...Можете да ме унижавате и да ми се отваряте...Но не ме заплашваите заштото в реалност деиствам фанатически и ниама да има прошка...Като не харесвате творбата ми.
1.Не я четете
2.Не постваите щуротии като сте свикнали да обиждате неща които не харесвате!
3.И трето молиа ви се възприемете ме като нов човек защото сам такъв!
Аз казах думата си....Виа си мислете дали щте сте с мен....Или щте сте срещу мен...
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2005 10:47
Zealot of Innos написа: Хмм говорете каквото си искате....Аз си знам за себе си...И отностно правописа ми.....Аз сам свикнал да пиша на англииски така че молиа ви се спрете да се правите на големци..
Може да ме биете на форума...Можете да ме унижавате и да ми се отваряте...Но не ме заплашваите заштото в реалност деиствам фанатически и ниама да има прошка...Като не харесвате творбата ми. 1.Не я четете 2.Не постваите щуротии като сте свикнали да обиждате неща които не харесвате! 3.И трето молиа ви се възприемете ме като нов човек защото сам такъв!
Аз казах думата си....Виа си мислете дали щте сте с мен....Или щте сте срещу мен... Само ако ми кажеш как да не харесат..творбата??.. ти ако не са я чели..
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2005 10:51
Zealot of Innos написа: Хмм говорете каквото си искате....Аз си знам за себе си...И отностно правописа ми.....Аз съм свикнал да пиша на английски така че моля ви се спрете да се правите на големци..
Може да ме биете на форума...Можете да ме унижавате и да ми се отваряте...Но не ме заплашвайте защото в реалност деиствам фанатически и няма да има прошка...Като не харесвате творбата ми. 1.Не я четете 2.Не поствайте щуротии като сте свикнали да обиждате неща,които не харесвате! 3.И трето моля ви се възприемете ме като нов човек,защото сам такъв!
Аз казах думата си....Вие си мислете дали ще сте с мен....Или ще сте срещу мен...
Все си мисля, че така се чете по-лесно,не е ли така?
първото нещо,което се набива на очи когато погледнеш нещо е правописа.толкова ли е сложно да си поправиш правописните грешки?ако не искаш повече такива коментари просто не давай повод за тях.
|
|
|
Zealot of Innos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2005 10:56
ОК ок признавам си че го измислих на бързо този текст и Ок вярно е че е шит ама се пак сам платил 1.60 за игра в клуба и според мен парите са дадени за нещо с което аз се гордея че сам написал,А не за нещо което да хареса на вас....Ясно ми е защо...
Повечето хора от форума мислят само за
1.Секс
2.(Дрога?)
3.Цигари
4.Жени (Мъже)
5.Рап,Хеиви метал (И музика въобще)
Като не ви интересува средновековниа ми разказ не го обсъждаите по диаволите..И както казва приателката ми "Ако не ме харесвате хванете рак и пукнете" (Се пак не ви го пожелавам) Но цигарите ша ви убиат или хиф-спина!
Това мога само да кажа без по нататъчно обсъждане по игнорантското ви поведение.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2005 11:17
Право говориш, някои не ги е еня за изкуството. Но това, което си написал, е срам за думата "изкуство". Като гледам постовете ти се чудя имаш ли поне една прочетена книга през живота си, че да разбереш как изобщо трябва да се пише. Проблемът не е в стила, защото тук той не просто липсва, а е точно обратното на стил - преразказваш някаква история, все едно си я видял набързо по телевизията и то на ужасно развален български. Правопис също няма, изглежда 99% от общуването при теб протича в устен вид, и то на горепосочения дразнещ диалект. Познанията ти по български се свеждат до разпознаване на повечето букви, но така или иначе се срещат начесто напълно нелогични грешки - забяна на Ц със З и т.н., а познанията ти по литература са недостатъчни дори за да опишеш като хората пряка реч.
И накрая съжалявам, но е тъпо да смяташ за наркоман всеки, който не харесва драсканиците ти (те и писаници не са). Покажи това на учителката си... не, не на учителката си по български, покажи го ако щеш на трима свои съученици и виж какво мислят. Едва ли има жив човек на планетата, който би го оценил с повече от 1 по десетобалната.
|
|
|
|
|
nem13
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2005 11:21
Бе хлапе ти кой клас си бе? На колко си години? Не се ли виждаш какви глупости пишеш? Осъзнай се преди да е късно.
Текстът ти е толкова жалък, толкова безмислен, правописа ти е под всякаква критика. 6естиците и 4етворките дразнят адски много. Никой културен човек не пише така. Не ми говори какво си мислят хората в този форум, това си е тяхна работа.
Ако се гордееш с това, ти трябва да си дошъл от някое селце в Родопите, с 15 души жители.
Приятелката ти изглежда има същия като твоя възглед за света, но няма да го коментирам.
Този текст (имайки наглостта да го нарека текст въобще) е едно нищо, една клиширана до болка идея, с ужасяващ стил и жалък правопис. Никой, повтарям, никой нормален човек не би харесал това. Гарантирам ти го.
Виж, ако си първи клас или предучилищна, мога да ти приема извинението:).
|
|
|
|
|
Zealot of Innos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2005 11:37
Oще един игнорантен идиот....Пххх защо не четеш бе калефиа такъв казъх че текста ми е шит щото го измислих за бързо а ти пак продължаваш да ме критикуваш е тогава ша ти кажа нещо...Иди си под камъка от които си излиазъл и не ме критикуваи...ВСЯКА ЖАБА В ГЬОЛА СИ!
|
|
|
|
|
nem13
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2005 11:42
тази дума игнорантен откъде я взе, дете?
Ако разказа ти е шит и си го писал на бързо, що го пускаш тук!?
|
|
|
|
|
Rezo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2005 11:47
___________________________________ Сивостен - ролевият уют!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|