me3x написа:
SG_3 написа:
Имам следното питане трябва да с взема нов компютър (без монитор) ще го използвам предимно за игри и имам около 1200 $ може ли да ми дадете някакви насоки
Траи още малко.По коледа се очертава премиерата на XBOX360 в България.Цената ще е около 400 долара.Убииствена машина която няма да се нуждае от ъпгреид.На пролет се очакват първите сносни чипове.
btw Един съвет към всички:По-добре си вземете next gen конзола вместо да хвърлите една камара пари за "добро" PC което след година ще се нуждае от сериозен ъпгреид а и освен това ще си спестите цъкането с уста когато видите поредното яко конзолно заглавие
Донякъде си прав, но замисли се нали точно сеа за новите конзоли ще въведат и нов тип дискове, за които се очаква да бъдат почти неразбиваеми от хакери. Ако си вземеш ПС3 (около 500$) и после няма от къде да си вземаш игри ми то кво става - или по около 100$ на игра или да играеш старите игра за ПС2 и тогава къв е смисъла да си вземаш ПС3.
Виж ако започнат да излизат кракнати игри за ПС3 тогава вече си заслужава, въпреки че с съмнявам в това, но да се надяваме де дано дано да има такива групировки