Пак нещо за Симовете да попитам - The Sims 2: University дали е станд алоун или ти трябва първата част (в смисъл първоначалния симс 2)? Ако си изтегля/купя само експанжъна ще си върви ли нормално? Или в него е включена и оригиналната част.
Благодаря!
ЧервенияГосподин написа:Пак нещо за Симовете да попитам - The Sims 2: University дали е станд алоун или ти трябва първата част (в смисъл първоначалния симс 2)? Ако си изтегля/купя само експанжъна ще си върви ли нормално? Или в него е включена и оригиналната част. Благодаря!
За да играеш The Sims 2: University ще ти трябва и оригиналния симс.
Sorry ако някой вече е искал тази игра но ми трябва спешно за един френд . Та така ако може линк за FIFA 2002 WordCup. Много ще съм благодарен ако някой ми я намери. 10х предварително
highspeed написа:Sorry ако някой вече е искал тази игра но ми трябва спешно за един френд . Та така ако може линк за FIFA 2002 WordCup. Много ще съм благодарен ако някой ми я намери. 10х предварително
Може ли някай да ми намери NOCD за Street Legal Redline v2.2.1?? Знам че игрицата е стара ама мноо ме радва аз до ся бях с 2.1.9 за която има навсякаде NOCD ама след ъпдеита неможах да си намеря