Мерси Ал Умен,но аз си бях открил такава,но благодаря за труда.Но все още ми трябва Англо-Български ре4ник,моя е шитав и го изтрих.Аком има и за Немско-Български ще е супер.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
AL UMEN написа:http://crackinfo.net/up/files/Autodesk_AutoCAD_2006_by_AGAiN.zip пробвай този за АУТОКАД-а
Мерси,Ал Умен,но нещо ми дава:All information located under current site placed for private purposes and will not be downloaded, viewed or used whatsoever. So current site webmaster or organization hosting this site takes no responsibility for the way you will use information from this site.
If you`re member of any anti-piracy or related group or organization you cannot enter this site and view any of site contents. If you enter this site and do not agree with current terms you can not provide any treatment of our hosting ISPs, organization or any persons storing this site information because your actions will be estimated as violation code no. 431.322.12 of the Internet Privacy Act from 1995.
Ако знаеш как да си го дръпна пиши
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
Значи скоро чувал съм че има една програма която се казва Splitter или нещо такова която може да разделя файлове и примерно така една игра 2Гб9примерно да мога да я запиша на няколко обикноженни диска а не на един ДВД диск.Трябва ми защото няма ДВД записвачка(още а искам да си запиша някои игри а те всичките са по големи от 1Гб и за това питам).Та ако някой я ползва тази програма или друга или въоще знае за такава програма може ли дами каже как се казва и как се работи с нея .
А иначе за Енкартата ето линк за изданието от 2006 ако искаш да си го дръпнеш
Значи скоро чух че има една програма която се казва Splitter или нещо такова която може да разделя файлове и примерно така една игра 2Гб9примерно да мога да я запиша на няколко обикноженни диска а не на един ДВД диск.Трябва ми защото няма ДВД записвачка(още а искам да си запиша някои игри а те всичките са по големи от 1Гб и за това питам).Та ако някой я ползва тази програма или друга или въоще знае за такава програма може ли дами каже как се казва и как се работи с нея . Плс нека някой каже знае ли нещо по въпроса
не сам 4ел назад 6ото просто ако тругна да 4ета 6е ми иазтекат о4ите .... та по темата
я плз кажете някоя програма дет прау филм4етата от фрапс по малки 10x преджарително
faregon написа:не сам 4ел назад 6ото просто ако тругна да 4ета 6е ми иазтекат о4ите .... та по темата я плз кажете някоя програма дет прау филм4етата от фрапс по малки 10x преджарително
ООО...Велики VIRTUAL DUB-е призовавам те!!!!Шегата настрана virtual dub-а е прост велик за мачкане на филми!!
The.Rampage.Rado написа:Реп, за УНИРАР чувал ли си? Ползвал ли си ? Не си ли виждал долу има и опция за големина на архивираните файлове!? Цепи ги като басма как се цепи...
Ами да чувал съм и съм ползвал но какво разбираш под "долу" и къде точно долу.
The.Rampage.Rado написа:Реп, за УНИРАР чувал ли си? Ползвал ли си ? Не си ли виждал долу има и опция за големина на архивираните файлове!? Цепи ги като басма как се цепи...
Ами да чувал съм и съм ползвал но какво разбираш под "долу" и къде точно долу.
Като дадеш на нещо да го архивираш се появява нов джам с настройки.
Под компресията (най-долу в ляво т.е.) има поле с големини на файловете по подразбиране, а също можеш и да си определяш сам такива...
KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други