Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2005 18:35

[quote="scoobydoo"]Зна4и е за форума,много неща не съм измислил-вселени,градове и т.н.Ще погледна линка,да кажа 4е и J10 работи по системата защото той ма супер идеи.[/quote]
Какво да кажа-по системите сам добре,ма литературата не я познавам :D

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2005 18:58

Който иска също да работи по ситемата с мене и J10 да пише,той работи много сериозно,а аз нямам много време за играта,и той по4ти сами4ък се труди.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2005 23:22

Еленталист? Т'ва нещо като пича от зоопарка дето се грижи за еленчетата ли е? :D А тия немъртви откога станаха раса? Интересно как се размножават, че да са раса!?! :!: Чрез делене??? :?:

Не че не оценявам ентусиазма ви, но не надценявайки титанично възможностите ви, ще кажа една стара синтеза, но леко перифразирана:
Докато глупавите се налудуват, умните се кефят - играят вече готови игри, дори доста често в електронен вариант! ;)

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2005 17:46

Та,сега за рпг-то:
ДОБРИ РАСИ
ХОРА:дмг=15(начално)-50(максимум),всяка точка дмг струва 5 опит
армор:5-40,7опит
блок:1-3,50 опит
живот:250-750,2опит
мана:200-750,2опит
ФЕИ:дмг=1-5,15 опит
армор=1-10,10опит
блок=2-5,25 опит
живот=25-100,5 опит
мана:500-1000,1 опит
ДЖУДЖЕТА:дмг=50-90,3 опит
армор=30-70,3 опит
блок=1-2,100 опит
живот=450-900,1опит
мана=100-250,3опит
ПРИРОДНИ РАСИ:
ЕЛФИ:дмг=10-40,7 опит
армор=5-30,8 опит
блок=1-5,30опит
живот=100-500,3 опит
мана=250-750,1 опит
МИНОТАВЪР(Никакво копиране от WoW )
дмг=75-100,2 опит
армор=1-75,5 опит
блок=0-1,250 опит
живот=750-1000,1 опит
мана=100-1000,10 опит
ПАЗИТЕЛ:
дмг=10-20,20 опит
армор=1-50,25 опит
блок=1-5,250 опит
живот=1-250,5 опит
мана=1000-1000,нема дигане
ЗЛИ РАСИ:
ОРК:дмг=70-95,3 опит
армор=25-75,3 опит
блок=1-4,50 опит
живот=250-750,2 опит
мана=100-500,3 опит
НЕМЪРТЪВ:дмг=15(начално)-50(максимум),всяка точка дмг струва 5 опит
армор:5-40,7опит
блок:1-3,50 опит
живот:250-750,2опит
мана:200-750,2опит
ДЕМОН:дмг=1-100,5 опит
армор=1-75,5 опит
блок=1-5,75опит
живот=100-1000,3 опит
мана=100-1000,3 опит
КЛАСОВЕ:
Войн:варварин(силови),ветеран(тактически) и гладиатор(бързи и сценични);всички раси без фея и пазител(да не стано като гном воин )
Свещенник:паладин(бойни),монах(молитви) и лидер(аури);всички добри раси
Сатанист:сатанист войн(бойни),некромант(тъмна магия) и тъмен лидер(тъмни аури);всички зли раси
Елменталист:огнен маг(огън),водем маг(вода) и въздушен маг(въздух);всички без таурен и орк
Друид:земен маг(земна магия),земен войн(бойни) и природен лидер(положителна магия);всички природни раси
Пиключенец:рейнджър(стрелба),убиец(брутални убийства )и крадец(джебчийство);всички раси
..............................................................................................................................................
Критика да имате???
Създаено от J10
Следва продължение......

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 27 Окт 2005 19:03

БАХАХАХАХАХ!!!
А... ъхъм, да...

Та значи, ще ме извиняваш, не съм ти преценял системата, ама да ти кажа честно тя няма и да е кой знае колко успешна, ако продължава да прелива от грешки.

Като оставим настрана водемния маг (воден), елменталиста (елементалист) и свещенника (свещеник), тоя пиключенец направо избива рибата! И пикае на целия ви труд...

Айде малко по-сериозно, внимавайте докато пишете, и като правите нещо го правете с цялото си внимание и ангажираност.

И не ми се сърдете. Все пак мисля, че нещата, които казвам, не са ви във вреда.

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2005 12:57

MetalGearRex написа:
БАХАХАХАХАХ!!!
А... ъхъм, да...

Та значи, ще ме извиняваш, не съм ти преценял системата, ама да ти кажа честно тя няма и да е кой знае колко успешна, ако продължава да прелива от грешки.

Като оставим настрана водемния маг (воден), елменталиста (елементалист) и свещенника (свещеник), тоя пиключенец направо избива рибата! И пикае на целия ви труд...

Айде малко по-сериозно, внимавайте докато пишете, и като правите нещо го правете с цялото си внимание и ангажираност.

И не ми се сърдете. Все пак мисля, че нещата, които казвам, не са ви във вреда.

Е не съм го аз писал и не бях видял грешките.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2005 14:43

/lol
/bow
wtf - MS+WW+Exct - ggg
И що трябва да се напиням като гладен глист на буца?Като за 30сек мога да си подкарам някое готово РПГ.Ако ти се играе толкова със "живи" хора...воалааааа ми те повечето са он-лайн бе.

Но оффенс ама това нещо му давам живот две седмици...80стр в творческият приготовления и доуточнявания и на финала сори ама нямам време да го довърша изкочи ми една работа тука.

па щело и PvP чак да е:)

Ако ръннете столицата на умрелите ме викнете да ви L-на райда...от немъртви ги правиМ баш мъртви.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2005 16:42

Е не мога да пиша без правописни грешки на компютър,иначе ми отнема 20 минути да напиша 5 реда.
А пък резидънт...задръж си :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: мнение за теб си.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2005 18:04

Resident написа:
/lol
/bow
wtf - MS+WW+Exct - ggg
И що трябва да се напиням като гладен глист на буца?Като за 30сек мога да си подкарам някое готово РПГ.Ако ти се играе толкова със "живи" хора...воалааааа ми те повечето са он-лайн бе.

Но оффенс ама това нещо му давам живот две седмици...80стр в творческият приготовления и доуточнявания и на финала сори ама нямам време да го довърша изкочи ми една работа тука.

па щело и PvP чак да е:)

Ако ръннете столицата на умрелите ме викнете да ви L-на райда...от немъртви ги правиМ баш мъртви.

Нало поне сме се пробвали да направимк нещо смислено в живота си,за разлика от тебе :x :x :x :x :evil: :evil: :evil:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2005 18:42

Цитат:
Нало поне сме се пробвали да направимк нещо смислено в живота си,за разлика от тебе

За това си изказване печелиш почетната титла "успял в живота човек"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2005 20:07

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2005 20:57

Пхахахаха . Знаете ли принципно не пикая на нищо сериозно във форума независимо колко е нескопосано но ..... леле тук нескопосано звучи като комплимент .
Първо тръгнеш ли да правиш ФОРУМНО рпг то то трябва да е минимум просто ( елементарно ) - тогава имаш поне шанс да го почнете .
Всичко от рода - 15 демидж , 5 дефенс и кура ми Янко значи тоново изписани постове относно как да почнем играта и нито ред "игра" . Това че МГР ви сподели че написаното ви не се чете мисля че трябва да го приемете коленичеики . Дам аз също съм неграмонет но до толкова слава богу далеч не съм .
Резидетни братко - владееш :) Тоя шот цепи чесно ти викам . Относно казаното как да не те подкрепя .

Относно тружениците . Я хванете напишете по един пост от въпросната игра по възможно най елементрарните правила пък ако имате успех тогава се захванете с тая мегасложна бойна система .

П.П. Ама наистина и двамата яко сОкс ( с най-добри пожелания :) ) !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2005 00:32

Мдам, не че нещо, но един СВЯТ се прави с много, ама много обща култура. Да освен в StarWars де, макар че и там има някакви наченки :) . (SW fans don't get offended) Трябват ти наличия от всякакви знания, за да стане смислено, пълнокръвно, логично и т.н. Иначе, за fun-a, ако е само не виждам проблем да се забавляват хората. Просто злобата е ненужна. Съжалявам, че не коментирам по играта, но мнението ми няма да се различава от това на последните няколко човека. Смислово. Иначе съвет, еми то може да се намери от части в мненията на по горните user-и - играйте повече...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2005 09:19

Абе изтрийте или заключете тъпата тема,вече работим в друг форум и ми писна да ни псувате сдамо гейове недодялани(най-добри пожелавания,no offence)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2005 09:33

Ивъл,от кога се занимаваш с друго освен да глеаш кои в кой форум пише?Поне не пишем некви безсмислени теми от сорта "защо трябва да мразим циганите"
А пук Subjective,за да се измисли SW трябва много повече мозък,от колкото ти и цялото ти семейство имате...то от семейството ти домашния ти любимец е най-умен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2005 10:02

J10 написа:
Ивъл,от кога се занимаваш с друго освен да глеаш кои в кой форум пише?Поне не пишем некви безсмислени теми от сорта "защо трябва да мразим циганите"
А пук Subjective,за да се измисли SW трябва много повече мозък,от колкото ти и цялото ти семейство имате...то от семейството ти домашния ти любимец е най-умен.
Браво , спечели приз за два научени лафа.Човека (Subjective) си отговори спокоино ама ти понеже нали си пича, тряя си отгоре..

LedEINIQ !!!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2005 02:49

J10 написа:
Абе изтрийте или заключете тъпата тема,вече работим в друг форум и ми писна да ни псувате сдамо гейове недодялани(най-добри пожелавания,no offence)

Пожелаваевававевавемаве ви приятно прекарвававевиване във другия форум.
П.П. Това за колко минути го написа? Само 30?! Браво, печелиш шоколадче!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com