Обичаш, когато осъзнаваш, че нищо от онова, което се случва между вас, не е незначително, че всичко, което изричаш, може да причини на любимия ти радост или мъка, че всичко което правиш, ще укрепи или ще отслаби връзката ви.
Обичаш когато разбираш всичко това и всяка сутрин се събуждаш, изпълнен с благодарност, че имаш още един ден, през който да обичаш и да се наслаждаващ на партньора си.
Когато в живота ти има някой, който те обича, ти си щедро благословен. В дар ти е поднесен друг човек, който е избрал да върви редом с теб. Той споделя дните и нощите ти, леглото и бремето ти. Човекът, който обича, съзира в теб твои тайни способности, които никой друг не вижда. Той или тя ще докосва тялото ти на места, които никой друг не докосва. Човекът, който те обича, ще те открие, където и да се криеш и ще превърне сигурната си любяща прегръдка в рай за теб.
Човекът, който те обича, ти предлага изобилие от чудеса всеки ден. Той притежава способността да ти достави удоволствие с усмивка, с гласа си, с уханието на шията си, с начина по който се движи. Притежава способността да прогони самотата ти. Притежава способността да превърне обикновеното във величествено. Той е твоят път към рая тук на земята.
Podkrepqm q taz jena hora...az sum novi4ka tuk
,no opredeleno imam predstava za tva 4uvstvo...lubovta...az mislq 4e po4uvstvah istinskata lubov naskoro,za 1 put,no ne kum mom4e,a kum 4ovek...i toi mi otvurna,ili pone tvurde6e 4e be6e su6toto...sega sled meseci drami,sulzi,razdeli i tn...az ve4e ne vqrvam 4e negovite 4uvstva sa imali ne6to ob6to s moite,koito mama mu stara(sujalqvam za ezika),produljavat i do den dne6en...dosta banalno i povurhnostno zvu4i edno momi4e na moqta vuzrast da si misli 4e znae kakvo e da obi4a i da go obi4at...ami neznam za drugite,no tova koeto az po4uvstvah edva li moje da se opi6e lesno...lubovta naistina e stranno 4uvstvo...tq e neprekusnatata misul za lubimiq 4ovek,podkosqvaneto na krakata ti kogato go zurne6,rituma na surceto ti kogato go dobliji6,krasotata v o4ite i dumite mu dokato go slu6a6 i mu se lubuva6...toplinata ot blizostta do du6ata mu...ludostta koqto izpitva6 kogato go dokosne6,pregurne6,dori celune6
...nepovtorimo 4uvstvo e...blagodarna sum 4e go izpitah i ne sujalqvam 4e sre6nah tozi 4ovek...vupreki 4e toi mi donese mnogo bolka i ne oceni nito za mig 4e az sum gotova da dam jivota si za nego,ne oceni 4e stradah...ne oceni i prenebregna lubovta mi...ot tova boli nai mnogo...ne tolkova 4e ve4e moje bi nikoga nqma da go durji6 v obqtiqta si,ami tova 4e vsu6nost toi nikoga ne te e obi4al taka silno kakto ti si izgarql po nego prez vs tova vreme...misleh 4e vremeto lekuva,misleh 4e tezi 4uvstva minavat lesno i 6te namerq nov 4ovek koito 6te me oceni...misleh 4e sled vsqka lubov idva po krasiva...no problema 4e toi e v mislite postoqnno,4e edva li ne jivee6 za nego,i tova 4e ne moje6 da pogledne6 drug...kakvo e tova spored vas...ne iskam da spodelqm na celiq svqt kakvo 4uvstvam i kum koi go 4uvstvam,za6toto tova moje bi gi interesuva edinstveno horata koito sa bili vinagi nasre6ta kolkoto i nevuzmojna da sum bila pokrai mukata okolo tova mom4e,za koeto iskam da im blagodarq i da znaqt 4e mnogo gi cenq i obi4am zatova 4e me turpqha i mi davaha suveti,i produljavat...no iskah samo da spodelq kakvo moje bi e lubovta v moite o4i...naistina omagiosva...moga da zvu4a tupo v o4ite na nqkoi ot horata tuk...no kakvo da napravq...vupreki tova 4e moqta obi4 ve4e e otrovena i naranena,tq vse o6te su6testvuva i kakto biha napravili mnogo hora na moe mqsto...az
NQMA da se otkaja ot neq kato cqlo,vupreki 4e sega mi se iska nikoga da ne q bqh po4uvstvala,
NQMA da planiram kak da se nagultam s hap4eta ili da se metna ot nqkoi pokriv...tova nqma da pomogne na nikoi...prosto 6te dovle4e pove4e muka za okolnite...nz kakvo da kaja,osven obi4aite kogato mu e vremeto,ne 4akaite da se otkajat ot vas,za6toto s otlagane samo pokazvate 4e 4uvstvata vi ne sa istinski i stabilni i taka samo namalqvat i iz4ezvat v blijniq!
JIEVEITE ZA MOMENTA...NQMA VREME ZA GUBENE! PEACE