Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 15:37
Ако си я направил на .bmp по-добре я направи на .jpeg или на .jpg. После ми я мейлни. Може и да не стане но си струва да се опита, а пък и съм любопитен какво ще стане.
П.П. Напиши си разказа за РПГ-то на Evil
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 16:35
Ако искаш прати ми картата (в профила ми пише мейла) и ще пробвам. Регистриран съм в hit.bg.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Demis
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 22:41
само ако може по бързо 6тото неман търпение а пък тва за простотиите 6те се постарая
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2004 23:12
Ловецо на глави,направи я в jpg или jpeg формат,тогаа ми я прати на bl00dsucker@mailbg.com ,а аз ше я кача в bubu.to
|
|
|
|
|
Demis
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 15:34
Ловецо може ли да си сменя расата
ако може искам да съм Вампир
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2004 17:13
Хед_Хънтър,получих картата,ама не моа да я кача щот тва бубу.то пак нещо не бачка...При първа възможност ще кача картата.
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2004 08:45
Guardian, ако при теб не става ("някак си") ми я прати на мен да пробвам
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2005 14:01
искам и аз да участвам.Пиши ме гаден ангел thief.става ли?
head_hunter ако кажеш какви ше са оръжията и аз ше помагам за системата. не ме мисли за некъв льольо без никъв опит в РПГ-та...Имам идея за боя.
да кажем един нож е:
щета 2
обсег 1
боеспособност 5
щетата се нанася заедно с там некви бонуси от силата.
който има повече обсег удря по още веднъж за всяка точка повече от тези на врага му.
боеспособността пак с бонуси от умението и късмета се сравнявя с тези на противника.
след тва всеки пише едно число от едно до десет във форума,събираме ги и делим на общия им брой.на който боеспособността +бонусите е по-малка или по-голяма(той предварително си избира)той нанася щетите си.не е перфектна, но
с удоволствие ще я променим ако някой предложи нещо.
П.П.всеки може да пише по едно число на битка,а може и да не пише.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2005 14:51
TheGuardian написа: Хед_Хънтър,получих картата,ама не моа да я кача щот тва бубу.то пак нещо не бачка...При първа възможност ще кача картата.
пробва ли вече? щот ся бачка
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2005 09:05
Ся не мога да се занимавам с рпг-та. Трупам inteligence, за да мога да си взема изпита по математика накрая на годината и този по немски февруари месец.
П.П. 999 поста
скоро очаквайте юбилейна тема
|
|
|
|
|
HaSLeS™
|
|
В момента играе: Diablo II: LoD
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2005 00:17
Хора и аз искам да участвам! 100% сигурен съм за участието си! Искам варварин демон. Ако мога да бъда полезен с нещо само кажете. Влизан всеки ден такаче мога да се занимавам. Аре и ако имате нужда от нещо свиркайте. (нз как ама..)
___________________________________ http://www.myspace.com/redound
MY LIFE IS FUCKING BEATDOWN!!!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2005 18:57
Ако ще се играе аз съм вътре:
Блейд
Thief
Elf
Готово
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
J10
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 11:09
Аз ще учавствам само ако има статистики,защото според мен само разказчета е доста глупаво...Това да не е изпит по литература
___________________________________ Gameing's not a crime
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 11:31
J10, по твоята логика това да не е изпит по математика?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
J10
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 11:42
наистина,прав си...Все пак ако е само разкази няма да участвам,но ако е с разказвач и всички играя едновременно,а не днес един,утре друг ще учавствам...ако ме искате де
___________________________________ Gameing's not a crime
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 13:06
Е, аз така или иначе нямам време сега да се занимавам с това, така че най-малкото нямам думата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 15:50
Gothic написа: TheGuardian написа: Хед_Хънтър,получих картата,ама не моа да я кача щот тва бубу.то пак нещо не бачка...При първа възможност ще кача картата. пробва ли вече? щот ся бачка
Добре, че темата не е направена преди повече от година, защото ти щеше да изглеждаш като идиот...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 16:12
Ловецо на глави, аз с удоволствие бих се включил;, особено като не се възроди РПГ-то на МГР
Проблема е, че ще съм активен от следващия месец, демек след към седмица... сега имам проблем с трафика
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|