Автор |
Съобщение |
EVIL SHADOW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2005 20:08
Steel написа: От самото начало си знаех,че тази тема ще стане весела...особено като почнете да се псувате с тъпи и дебилни стихчета... Човече, аватара оправи си, на дебил не прави се, че така не става, от тебе глава ме заболява!!! P.S. Не го приемай лично, бъзикам се. Обаче има и по- хубави аватари, да знаеш.
___________________________________ REST IN PEACE.
|
|
|
|
|
като тревата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2005 16:26
Сипят се бавно тез грозни слова,
топят красотата далеч в дъжда,
творческий форум затъва в сън,
жадувате вий тоз лирический трън...
___________________________________ Огъната трева
Изящна извивка
На тъгата
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2005 13:48
Райска зеленина струи от аватара му
Огъната под изящната извивка на тъгата му
В поста му дълбокомислие и истина долавям
А в профила му влечение към градинарството улавям
О благородний Тревомане, знай, от теб човек ще стане!
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2005 22:24
И след стихче весело
голям смут внесъло
става смешно и забавно
всеки бързо се стреми
римичка и думичка еднаква да намери
От начало с присмехи
после със похвали
никои не ще се провали
дайте всички за Тhe Devil X
Да направим да сглобим
и читателите да сломим
с нещо весело игриво
малко и бъбриво
което на стихотворение прилича
и което бързо да протича
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
*Том
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 17:56
PROTOSOON написа: И след стихче весело голям смут внесъло става смешно и забавно всеки бързо се стреми римичка и думичка еднаква да намери
От начало с присмехи после със похвали никои не ще се провали дайте всички за Тhe Devil X Да направим да сглобим и читателите да сломим с нещо весело игриво малко и бъбриво което на стихотворение прилича и което бързо да протича
PROTOSOON бърз е той колкот слон,
дори и без един йон,
той прилича на бехемон,
як,як е той,
само му липсва един кожен слой,
да живее PROTOSOON,
дори и да прилича на бик,
той се побира само в един плик.
Нищо лично!
___________________________________ "Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
a.k.a. The Fire King
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 18:35
The Devil X да не ти баннаха преди6ния ник 4е си се регистрирал наново
|
|
|
*Том
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2005 13:57
THE_KING_OF_TIME написа: The Devil X да не ти баннаха преди6ния ник 4е си се регистрирал наново Абе нека ти обясня:прав си баннаха ме преди и неможех да вляза във форума,но аз помолих модератора да ме пусне за няколко часа и той го направи,тогава си направих нова регистрация небанната .И сега спокойно си влизам Иначе,ако го виде това нещо модератора,извиняваи,но не ме баннваи отново.Просто без тоя форум немога А,сега по темата:
THE_KING_OF_TIME нарича се Боян,
заслужава той един банн,
1,2,3 скочи и ме преби,
но той е пич,
макар да прилича и на москвич,
търси ме той,
но иска май бой
гърч получи той,
от този бой.
Не искам да те обидя,ти си пич,но просто това ми дойде на ум
___________________________________ "Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
a.k.a. The Fire King
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2005 14:44
Оба4е да те светна-не се казвам Боян
|
|
|
*Том
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2005 19:32
THE_KING_OF_TIME написа: Оба4е да те светна-не се казвам Боян Е,да се ме излъгали ли ?Ами аз обаче знам ти си го написал в подписа.Аз,знам твоето име то е James Bond.Познато ми е,що така
a.k.a. The Fire King
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2005 12:43
The Fire King написа: THE_KING_OF_TIME написа: Оба4е да те светна-не се казвам Боян Е,да се ме излъгали ли ?Ами аз обаче знам ти си го написал в подписа.Аз,знам твоето име то е James Bond.Познато ми е,що така
|
|
|
*Том
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2005 20:05
THE_KING_OF_TIME написа: The Fire King написа: THE_KING_OF_TIME написа: Оба4е да те светна-не се казвам Боян Е,да се ме излъгали ли ?Ами аз обаче знам ти си го написал в подписа.Аз,знам твоето име то е James Bond.Познато ми е,що така Бъзик,бе Аз сам си го измислих Боян!
a.k.a. The Fire King
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2005 20:17
The Fire King написа: THE_KING_OF_TIME написа: The Fire King написа: THE_KING_OF_TIME написа: Оба4е да те светна-не се казвам Боян Е,да се ме излъгали ли ?Ами аз обаче знам ти си го написал в подписа.Аз,знам твоето име то е James Bond.Познато ми е,що така Бъзик,бе Аз сам си го измислих Боян!
Луд си, бате! Как го мислиш?!
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
*Том
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2005 21:46
Disturbed написа: The Fire King написа: THE_KING_OF_TIME написа: The Fire King написа: THE_KING_OF_TIME написа: Оба4е да те светна-не се казвам Боян Е,да се ме излъгали ли ?Ами аз обаче знам ти си го написал в подписа.Аз,знам твоето име то е James Bond.Познато ми е,що така Бъзик,бе Аз сам си го измислих Боян! Луд си, бате! Как го мислиш?! Disturbed луд беше,
и с главата на пред се ебеше,
той млъкна,
и в мрака замръкна,
приличаше на Evil,
но не беше никак мил,
само дето каска носи,
и по улицата проси.
a.k.a. The Fire King
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2005 01:15
The Fire King голяма работа беше,
И все мръсни планове кроеше.
Dist-а той намира не остави,
И заветна дума май ще го налази.
Ташак да става,
Този пост се не дава!
Какво аз да направя,
Рими идат да подпаля!
Време иде да си лягам,
Утре в час да не полягам!
П.П. Никва връзка едното с другото, но така ми дойде Айде радвайте се!
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2005 11:35
Яко рима.
Тоз е моят първи пост,
ще си изявя кат г*з на мост,
добър ден на сички клечки,
дето нямат лак за мечки.
Извор на простотия има само там,
дето мен ме няма, а има кран.
Който ме попита Що?,
ще му кажа аз едно:
Здрасти пич земи си дъвка,
дъвчи не питай, купи си бъчва.
Напълни я с картофи
и ми дай две гланцирани пантофи.
Да се разхождам като туч,
вместо да се мъча да си построя маркуч!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2005 11:37
Shadowfox написа: Яко рима. Тоз е моят първи пост, ще си изявя кат г*з на мост, добър ден на сички клечки, дето нямат лак за мечки. Извор на простотия има само там, дето мен ме няма, а има кран. Който ме попита Що?, ще му кажа аз едно: Здрасти пич земи си дъвка, дъвчи не питай, купи си бъчва. Напълни я с картофи и ми дай две гланцирани пантофи. Да се разхождам като туч, вместо да се мъча да си построя маркуч!
Найс :Р
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
|
*Том
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 18:14
Айде,бе давайте със стихчетата,че,тоя раздел на форума е станал скучен,а,ако и тая тема загине ще стане за боклука..Давайте!!!
a.k.a. The Fire King
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2005 14:19
Brain написа: Disturbed написа: Гавра, копеле... Disturbed - Тъп както винаги!
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2005 15:08
Brain написа: Disturbed написа: Гавра, копеле... Disturbed - Тъп както винаги!
Ела на някоя среща, ела ....
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2005 15:37
Всъщност този раздел от доста време насам е пълна тиня Огнен-нещо-си . И чесно да си кажа предпочитам да го гледам пуст от колкото похищаван от бръмбари чистачи ( който е слушкал в част по био. ще знае ). Такаче млади ми ламугер мълчи повече пиши по рядко и не маструбираи толкова жестоко .
П.П. Следващият път като ме споменеш ще се постарая да ти нарисувам детаелна картина на това как е в кучи къз - ясно ?
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|