Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 14:25
Хайде задавайте нов въпрос най-сетне!Колко време мина...
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 15:02
Тъй като от толкова чакане забравих отговора на предишния въпрос
Задавам нов
Много е лесен
Какво е скритата част от първото ниво на Сериозния сам Тхе секонд енкаунтер
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 15:07
Popcorn написа: Тъй като от толкова чакане забравих отговора на предишния въпрос Задавам нов Много е лесен
Какво е скритата част от първото ниво на Сериозния сам Тхе секонд енкаунтер Бвахахахахахаха.Ако четеше повече,щеше да разбереш,че тоя въпрос беше вече зададен от мене-телефонна будка,с която си говориш с Дюк Нюкъм .Чувствай се прецакан
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 15:21
Steel написа: Popcorn написа: Тъй като от толкова чакане забравих отговора на предишния въпрос Задавам нов Много е лесен
Какво е скритата част от първото ниво на Сериозния сам Тхе секонд енкаунтер Бвахахахахахаха.Ако четеше повече,щеше да разбереш,че тоя въпрос беше вече зададен от мене-телефонна будка,с която си говориш с Дюк Нюкъм .Чувствай се прецакан
нееее ман за тва знам но има още нещо малко по напред в нивото
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Radiance
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 15:28
Тхе сецонд енкаунтер...ооо Уж съм фен на поредицата,а не съм чувал подобна игра .Ебати и въпроса кво е тва друго нещо освен това от въпроса на Стийл ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 15:31
Popcorn написа: Steel написа: Popcorn написа: Тъй като от толкова чакане забравих отговора на предишния въпрос Задавам нов Много е лесен
Какво е скритата част от първото ниво на Сериозния сам Тхе секонд енкаунтер Бвахахахахахаха.Ако четеше повече,щеше да разбереш,че тоя въпрос беше вече зададен от мене-телефонна будка,с която си говориш с Дюк Нюкъм .Чувствай се прецакан нееее ман за тва знам но има още нещо малко по напред в нивото Ъъъ...да не би да е още една кабинка,в която Сам си говори сам(въх,как звучи )?
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 15:39
неее нещо друго е
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 16:02
еми то човека беше казал без такива въпроси ма кой да чете...
|
|
|
|
|
*Том
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 16:49
Steel написа: Popcorn написа: Steel написа: Popcorn написа: Тъй като от толкова чакане забравих отговора на предишния въпрос Задавам нов Много е лесен
Какво е скритата част от първото ниво на Сериозния сам Тхе секонд енкаунтер Бвахахахахахаха.Ако четеше повече,щеше да разбереш,че тоя въпрос беше вече зададен от мене-телефонна будка,с която си говориш с Дюк Нюкъм .Чувствай се прецакан нееее ман за тва знам но има още нещо малко по напред в нивото Ъъъ...да не би да е още една кабинка,в която Сам си говори сам(въх,как звучи )? Ъъъ...стена
___________________________________ "Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
a.k.a. The Fire King
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 17:44
The Fire King написа: Steel написа: Popcorn написа: Steel написа: Popcorn написа: Тъй като от толкова чакане забравих отговора на предишния въпрос Задавам нов Много е лесен
Какво е скритата част от първото ниво на Сериозния сам Тхе секонд енкаунтер Бвахахахахахаха.Ако четеше повече,щеше да разбереш,че тоя въпрос беше вече зададен от мене-телефонна будка,с която си говориш с Дюк Нюкъм .Чувствай се прецакан нееее ман за тва знам но има още нещо малко по напред в нивото Ъъъ...да не би да е още една кабинка,в която Сам си говори сам(въх,как звучи )? Ъъъ...стена
Стоп с офтопика поствайте само ако се касае за темата
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 18:10
Ъъъъъъъъъъъ... чудовища?
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2005 13:39
само да спомена че не са чудовища а е място.
Нее много напред нито много назад
Даже може да се причисли че е към началото на нивото.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2005 13:58
Въпроси от типа :
"Какво има зад левия храст на второто ниво отдясно преди вратата в края на коридора?"
са ми от любимите. Просто това се казва малко креативност от страна на автора на въпроса. Важното е да си измислил нещо интересно за отговаряне и тогава вече да гледаш да отговориш, за да видиш доколко ще ги затрудниш, а не просто да ги треснеш като гръм от ясно небе.
Аз ще питам един "оригинален" въпрос като твоя:
Кой е боса и каква е цаката да се убие в играта Half-Life:Aftermath? [[а сега де !?!]]
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2005 14:02
J_Leno написа: Въпроси от типа : "Какво има зад левия храст на второто ниво отдясно преди вратата в края на коридора?"
са ми от любимите. Просто това се казва малко креативност от страна на автора на въпроса. Важното е да си измислил нещо интересно за отговаряне и тогава вече да гледаш да отговориш, за да видиш доколко ще ги затрудниш, а не просто да ги треснеш като гръм от ясно небе.
Аз ще питам един "оригинален" въпрос като твоя: Кой е боса и каква е цаката да се убие в играта Half-Life:Aftermath? [[а сега де !?!]] Aftermath ли?Че той не е излязъл още бе!
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2005 14:46
Steel написа: J_Leno написа: Въпроси от типа : "Какво има зад левия храст на второто ниво отдясно преди вратата в края на коридора?"
Аз ще питам един "оригинален" въпрос като твоя: Кой е боса и каква е цаката да се убие в играта Half-Life:Aftermath? [[а сега де !?!]] Aftermath ли?Че той не е излязъл още бе!
Точно.
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2005 14:22
Понеже темата замира ето един въпрос от мен :
Как се казва героят от The Curse Of Monkey Island, на който му беше отрязана косата с меч ?
The Curse Of Monkey Island = Monkey Island 3
има подсказки
___________________________________ Was teotet mir nicht, es macht mir starker!
What does not kill me makes me stronger!
Фридрих Ницше
Бъди пръв! Властвай над себе си! Ако не можеш да бъдеш пръв, бъди мост.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2005 14:24
Как се казва героят от The Curse Of Monkey Island, на който му беше отрязана косата с меч ?
има подсказки
Фридрих Ницше
|
|
|
|
|
*Том
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2005 14:26
ElNinyo написа: Понеже темата замира ето един въпрос от мен : Как се казва героят от The Curse Of Monkey Island, на който му беше отрязана косата с меч ? The Curse Of Monkey Island = Monkey Island 3 има подсказки Оххх не може да се сетя точно за името но му отрязаха главата в бръснарницата един голямчовек и после тия тримета идват към тебе и на кораба вече се сбивате и го побездаваш приема6 ли ми отговора за верен или не?
___________________________________ "Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
a.k.a. The Fire King
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2005 14:35
има подсказки
Фридрих Ницше
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2005 19:17
Това се казва меггггггга-спам . Какво ти става бе човек ???
Отговора е Капитам Ротингам.
Моят въпрос е следният:
Колко члена сте се събрали заедно с теб в момента на приемането ти в Circle Of Water и кои са те ? - от Gothic: The Night Of Raven
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|