аз съм за енвидия за 6800ултра или за 7800gt или gtx . ама той май напъва за радеона,
пък тях кой ги знае кога ще дойдат до тук и няма да може да се накефи веднага на актуалните
в момента хитове-fear и Quake4
благодаря предварително!
Ей тука има едно ревю и се вижда, че разликата е почти никаква,
като на моменти 7800gtx(кога излезе?) бие 1800хт при дуум3 ,fear и хрониките на риддик
Май на радеона предимството му е във високата разделителна, ама то кой е тръгнал да дъни на нея.
Аз например(не че съм меродавен) ме кефи 1024/768 защото на по- висока ми дребнеят субтитрите и менютата.
kire4a написа:Ей тука има едно ревю и се вижда, че разликата е почти никаква, като на моменти 7800gtx(кога излезе?) бие 1800хт при дуум3 ,fear и хрониките на риддик Май на радеона предимството му е във високата разделителна, ама то кой е тръгнал да дъни на нея. Аз например(не че съм меродавен) ме кефи 1024/768 защото на по- висока ми дребнеят субтитрите и менютата.
Определено го насочи към 7800GTX щото тя може да работи с втора 7800 и нали знаеш какво става(F.E.A.R. na high без абсолютно никаква сеч ). Мисля че в Плесио-то имаше 7800, правери :
kire4a написа:Ей тука има едно ревю и се вижда, че разликата е почти никаква, като на моменти 7800gtx(кога излезе?) бие 1800хт при дуум3 ,fear и хрониките на риддик Май на радеона предимството му е във високата разделителна, ама то кой е тръгнал да дъни на нея. Аз например(не че съм меродавен) ме кефи 1024/768 защото на по- висока ми дребнеят субтитрите и менютата.
Определено го насочи към 7800GTX щото тя може да работи с втора 7800 и нали знаеш какво става(F.E.A.R. na high без абсолютно никаква сеч ). Мисля че в Плесио-то имаше 7800, правери :
A 1800хт , ти от къде знаеш , че не може да работи с още една (Crossfire режим ) ?
С това много не съм запознат, ако може малко инфо по въпроса. А пък 1800ХТ в България не съм я виждал д а се продава(поне досега де). Знаеш ли и аз се замислх в това щом може и 2х1800ХТ значи май това е по-добрия вариант!
Ами има ли някой тук със 6600 GT че съм й хвърлил око ама се чудя на кой производител да взема. Единствените условия са да е стабилна и да има добър клокърски потенциал...
Ако някой смята че има по-добра алтернатива в този ценови клас да каже също.
+ това един приятел ми казва че за AGP слот FX 5900 XT 256-bit интерфейс 128 MB е по-хубава.Това така ли е и коя от двете е по хубаво да си взема ако парите ИМАТ значение.
И последно - кога ще започнат да излизат игри които искат Pixel Shader и Vertex Shader 3.0 и ще е фатално ли ако го нямам защото аз и без това съм свикнал с low детаилите (обаче резолюцията е твърдо 1024х768).
Br1cksN написа:Ами има ли някой тук със 6600 GT че съм й хвърлил око ама се чудя на кой производител да взема. Единствените условия са да е стабилна и да има добър клокърски потенциал... Ако някой смята че има по-добра алтернатива в този ценови клас да каже също. + това един приятел ми казва че за AGP слот FX 5900 XT 256-bit интерфейс 128 MB е по-хубава.Това така ли е и коя от двете е по хубаво да си взема ако парите ИМАТ значение. И последно - кога ще започнат да излизат игри които искат Pixel Shader и Vertex Shader 3.0 и ще е фатално ли ако го нямам защото аз и без това съм свикнал с low детаилите (обаче резолюцията е твърдо 1024х768).
С 6600ГТ спокойно можеш да си джиткаш на 1024х768 на медиум , хай, ултра хай (то си зависи от играта .на Доом се играе на тези насторойки , но ти трябва повечко рам 512 минимум , 1024 препоръчително , но пък на Куейк 4 можеш да забравиш за ултра хай ). Картата е доста добра и се клоква добре , 5900хт е доста по-слаба . Аз имам на Аксел и съм доста доволен , но доколкото съм чел , картите на Манли се клокват доста добре .
LegalPower, 10x обаче аз говорех за след 2 години защото този комп повече няма да го бутам до дипломирането. (11 клас съм в момента).Тогава ще се наложи 100% да смъкна на low - Barton 2600+, 2x512 MB DDR TwinMos, ASUS nForce2 U400.
Значи Аксел и Манли... нямат добра репутация доколкото съм чувал и когато някой се похвали че има такава и е доволен от нея, му казват че просто е случил на бройка.Това така ли е или специално за 6600 GT Аксел и Манли са се представили добре.
Br1cksN написа:LegalPower, 10x обаче аз говорех за след 2 години защото този комп повече няма да го бутам до дипломирането. (11 клас съм в момента).Тогава ще се наложи 100% да смъкна на low - Barton 2600+, 2x512 MB DDR TwinMos, ASUS nForce2 U400. Значи Аксел и Манли... нямат добра репутация доколкото съм чувал и когато някой се похвали че има такава и е доволен от нея, му казват че просто е случил на бройка.Това така ли е или специално за 6600 GT Аксел и Манли са се представили добре.
Човек технологиите се менят със всеки ден , след 2 години 6600ГТ вече нема да ги има или ще са нисък клас на ръба на изпадане както вървят нещата . Значи аз преди да си взема видео-то четох доста теми имаше голям брой хора , които бяха доволни от картата на Аксел . Сега наскоро четох в форума на ХардуерБГ също за страхотни постижения (да не кажа най-добрите които съм виждал) със картата на МАНЛИ . Така че за сега мисля , че тя е най-добър избор .